luni, decembrie 21

inspirational: DEVON AOKI


Devon Aoki este un dracusor de fata, o "zgatie": micuta, delicata, exotica, pare o felina cu ochi hipnotici, apartinand unei rase superioare. Se imbraca simplu, parca in stilul Kate Moss. De fapt uneori am impresia ca este sora mai mica a lui Kate.
Da, Devon are sani mici(cum altfel?!)

5 comentarii:

Ponturi Bune spunea...

Buna,

Suntem interesati si noi de un link exchange. Daca te intereseaza, te rog sa ne dai de veste pe mail cand adaugi link-ul, ca sa facem la fel si noi.

Mersi

Oana spunea...

am tot urmarit blogul si mai ales postarile cu "fetele cu sanii mici" :)) ma incadrez si eu in categoria asta, si pot sa zic ca sunt chiar f mandra.. uneori am impresia ca daca ar fi mai mari, chiar nu s`ar aranja deloc bine un anumit tricou, o bluzita sau mai stiu eu ce.. mie mi se pare un plus de eleganta, de finete, daca pot zice asa.. :D ok..asta nu inseamna ca fetele care au sanii mai mari sunt dezavantajate, sunt chiar norocoase :))

adela sirghie spunea...

Oana, bine ai venit pe beautynews! Eu sunt de parere ca fetele care au un bust generos nu mai au nevoie de incurajare:)
In schimb, fetele care au sanii mici sunt puse in umbra si uneori sufera din cauza aceasta. De altfel, acesta estte motivul pentru care la Personal Beauty Icon am ales sa "prezint"fete care nu exceleaza la capitolul "sani mari", dar care nu par sa aiba nicio problema din acest punct de vedere:)

Ella Gheorghiu spunea...

Imi place!

SoSheSays spunea...

ehh nu-mi place asta cu rasa superioara.

e okay da...dar de ce toate cele care iti plac au sanii mici?:p