joi, decembrie 10

is Christmas time in the City!


Mai sunt doua saptamani pana la Craciun!
Eu voi sta acaasa, voi face un brad mare si frumos, ma voi juca cu matzele, ma voi uita la filme si ma voi trezi tarziiiiuuu cat de tarziu posibil.
P.S. Pentru Silver Bells, dati click pe titlul postarii!
Inca un P.S. cumparati cadourile din timp, sfatul meu este sa incepeti de maine, pentru ca nu e bine sa pornesti dupa cadouri under pressure si inconjurat de o armata de oameni agitati care se cearta cautand surpriza perfecta!

7 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Trebuie sa ne arati si noua poze cu pisicutzele tale...ft. frumoasa atmosfera pe care o descrii...cel mai mult imi place de Craciun acea liniste interioara care ma invaluie si sentimentul de implinire sufleteasca cand esti inconjurat de iubire...imi place sa vad filme de Craciun chiar daca pe multe dintre ele le-am mai mai vazut si anul trecut...si daca am si niste cookies langa mine e perfect.

adela sirghie spunea...

Ella, am uitat de cookies!
Si mie mi-a placut mult atmosfera pe care am descris-o si stii ce am facut?
Am inceput sa mananc deja bomboanele cumparate pentru pom:)cred ca sunt cele mai bune. Ah ce bucurii mai am si eu! O sa cumpar duminica altele.
Oricum, tu ai un zen sub bradul de Craciun, cand ne vedem la un ceai la carturesti sa ti-l dau?
xoxo

Butterfly spunea...

Imi place lista ta de pentru Mos Craciun, sunt curioasa daca ai fost cuminte si daca le primesti pe toate
:-)

adela sirghie spunea...

Ah Butterfly, la mine nu e niciodata cu cadouri sub bradut.
E mult mai prozaic. Eu spun ce vreau, negociem, mergem si Mosu' cumpara. Asadar, elimin orice sansa de confuzie, orice sansa de a gresi.
Cred ca sunt foarte zgarcita, pur si simplu ma irita sa dea banii pe ceva ce nu ar fi 100% conform dorintei. Elimin si greseala, dar si emotia:)
O fi bine, o fi rau? Nu pot da un raspuns. Cred ca depinde de persoana.
Acum, ca eu am marturisit, la tine -sau la voi toate, dragele mele, cum este?

Butterfly spunea...

Si la mine e cam la fel, dar nu pentru ca asa vreau eu, pentru ca asa vrea Mosul, sa mearga la sigur, mie sincer imi plac foarte mult surprizele, dar cum au fost mai multe surprize neplacute decat placute am convenit sa stie Mosul exact ce imi doresc. Tocmai mi-am amintit ca una din surprizele placute a fost un lantisor cu un pandantiv cu 2 fluturasi pe care il ador, dar daca tot suntem la depanat amintiri mi-am amintit si o surpriza neplacuta-o carte despre cum sa ne controlam nervii sau ceva in genul asta, nu imi amintesc bine titlul pentru ca am aruncat cartea :))asa mi-am controlat nervii, saracul Mos a facut atunci prima data cunostinta cu nervii mei (fie vorba intre noi, acum realizez ca am exagerat, adevarul e ca aveam nevoie de sfaturi pentru ca eram foarte stresata la serviciu, dar nu vroiam ca tocmai Mos Craciun sa imi aminteasca asta, ehhh, ale tineretii valuri)

Ella Gheorghiu spunea...

Daaaa,si eu fur mereu din punga cu bomboane pt. pom si mama ma urmareste si le ascunde prin casa..of! e ca un puzzle sa le descopar,dar si cand le gasesc ce fericire...cred ca singura parte proasta a sarbatorilor e ca nu mai tin cont de calorii.
Da,Zen-ul acela o sa ne incalzeasca toata atmosfera...ce bine miroase..il simt de aici!Problema e ca eu am venit ieri si maine plec iar acasa caci vin direct la examene...cred ca trebuie sa mai astept pana dupa vacanta :(((((((

adela sirghie spunea...

Butterfly, cel mai optimist ar fi ca acum sa ne gandim ce surpriza am vrea sa ne faca Mosu'