duminică, martie 14

pensule de machiaj ieftine si bune


Pensule de machiaj ieftine si bune am gasit mereu la H&M(am aflat ca urmeaza sa intre pe piata din Romania (iar!), dar am auzit acest lucru de atatea ori, ca nu pot sa il mentionez decat ca zvon):de toate marimile si pentru fiecare particica a fetei. De obicei, standul cu pensule se afla langa raionul cu accesorii. Mi-ati scris ca multe dintre voi plecati in strainatate, si cum vacanta de Pastele se apropie, m-am gandit ca este bine sa stiti sau sa va reamintiti acest lucru in cazul in care sunteti in cautarea unei truse de pensule performante.

8 comentarii:

Anonim spunea...

am aflat de blogul dvs de pe google,ieri,cautand sfaturi despre demachiante pt adolescente si deja sunt "dependenta" de blog.deja am citit c-am toate posturile.am vazut si recomandarile pt o fata c-am de varsta mea si voi merge si eu in cautare de yes to carrots.o duminica placuta!:)Laura

Deea D. spunea...

Si eu am citit zilele trecute ca se afla in negocieri cu Anchour Group si urmeaza sa se deschida anul asta magazin in Plaza si Vitan :-).
Sper sa fie asa, pentru ca mi-e tare dor de produsele lor!
Dar de MAC ai auzit si tu ca e posibil sa apara in Cocor Luxury Store sau e tot un zvon ieftin ?

Monica G spunea...

Adela cam la ce preturi sunt pensulele? U le-ai incercat?

adela sirghie spunea...

@Laura: bine ai venit pe beautynews, ma bucur ca ai gasit lucruri folositoare pentru tine. Teodorei ii recomandam Yes to Carrots, Yes to Tomatoes, Yves Rocher sau Ivatherm. Mie toate mi se par potrivite, cred ca ar trebui sa luati numai demachiant +crema, iar lotiunea tonica sa fie cea homemade, practic sa va spalati cu ceai pe fata (rozmarin, musetel, galbenele)
@Deea D:Am auzit ca cei de la Mac urmau sa deschida magazinul in Cocor, insa lansarea Cocorului a fost amanata, iar multe firme care au spus ca vor intra in Cocor au amanat venirea in Romania din cauza contextului nefavorabil. Cocor nu a facut publice numele firmelor care si-au amanat lansarea in Romania, din motivve de marketing. Eu cred ca mai avem de asteptat.
@Monica G: au fost primele mele pensule adevarate, le-am incercat si au fost foarte bune. Cele de ochi, simple, cu buretel la capat- erau pana in 2 euro, iar cele mari, rotunde, groase- pana in cinci euro. Daca cineva a cumparat cu alte preturi, va rog mult sa ne semnalati, am aprecia foarte mult!

Glam Girl spunea...

Nu cred ca H&M va intra pe piata din Romania, se pare ca a fost un zvon..desi mi-ar fi placut mult sa deschida magazin si la noi.Felicitari pentru blog, este foarte util!

http://keepingupwithglamfashion.blogspot.com/

adela sirghie spunea...

@Glam Girl:bine ai venit pe beautynews!

cristi spunea...

Buna,
Iti propun un parteneriat bazat pe schimb reciproc de bannere astfel vizitatorii blogului meu vor putea citi si articolele tale ,si invers.
Astept un raspuns,
Cristi

Butterfly spunea...

Eu nu am vazut deloc pensule de machiaj la magazinul H&M de aici de la Moscova, mi-ar placea sa gasesc asa ceva acolo, cele de la MAC oricat de profesionale ar fi mi se par prea scumpe, dar totusi am de gand sa ma sacrific si sa iau cel putin 2 pe care le-as folosi foarte des. Mi-am luat de la Yves Rocher dar, desi sunt la jumatate de pret fata de MAC, nu imi plac deloc :D