joi, martie 11

Spice Up my Nude! by Sephora



Oricat as fi de grabita, ochii si pometii mei beneficiaza la fiecare machiaj de fardul iluminator. Anul trecut am folosit Sephora luminous glow(cel care avea o libelula pe capac), pe care l-am descris in termeni elogiosi la vremea respectiva. Era cremos si il puteam intinde cu mana pe toata pleoapa, coltul intern al ochilor, pometi si buze. Era al doilea pas dupa aplicarea fondului de ten. L-am luat cu mine peste tot, asa ca s-a cam spart capacul si a mai ramas doar putin din produs, pe marginea cutiei. Chiar daca plecam de acasa dimineata devreme, tot dadeam cu un strop. Luminous Glow a fost editie limitata (primavara-vara 2009), insa am vazut ca anul acesta in colectia Spice Up My Nude primavara-vara 2010, a aparut un alt produs asemanator, Ok Coral(il aveti in imagine)care este la fel de bun. E pudrat, ca un fard pentru ochi, dar adera foarte bine. Este translucid, cu o usoara tusa corai, aproape imperceptibila. La prima vedere am crezut ca este un fard de ochi portocaliu, dar aparentele inseala. Lasa un voal discret stralucitor, si ilumineaza instantaneu privirea, lucru vital pentru mine, pentru ca am ochii putin infundati. Este special creat pentru "eye and cheek" insa poate fi folosit si pentru decolteu si buze. Il aplic cu pensula, dar fiind translucid, nu se poate intampla nimic rau daca folosesti buricele degetelor. L-am probat aseara la petrecerea Miko Beauty Center 10 ani si vi-l recomand si voua:)
P.S. Pentru a mari pozele, dati click pe ele.

12 comentarii:

Monica - Pisica albastra spunea...

te rog mult, spune si cat costa. tocmai cautam un blush stralucitor FIX asa!
e pigmentat macar umpic? sau doar da stralucire?
ador culoarea aceea...

adela sirghie spunea...

Monica, doar da stralucire. Culoarea este ca si inexistenta.

Monica - Pisica albastra spunea...

multumesc mult!
ma reorientez, pacat :(((

Anonim spunea...

si cel cu libelula nu se mai face? il vroiam pt ca l-a avut si o prietena...

adela sirghie spunea...

@Anonim: nu, cel cu libelula nu se mai face...

cosmofever spunea...

Adela! You read my mind! :) Chiar intentionam sa iti cer sfatul cu privire la un iluminator bun. Se gaseste deja in Sephora?

In alta ordine de idei, folosesc Face Primer Plus Illuminating Base de la Estee Lauder care imi usuca groaznic pielea de pe pometi mai ales (am ten mixt) dar nu vreau sa renunt la el pentru ca imi place efectul creat. Ai o sugestie de un produs similar dar poate mai hidratant? Multumesc mult!

P.S. Deja sunt addicted to your blog :P

Monica G spunea...

Buna Adela! Am o mica dilema: nu am mai folosit niciodata iluminator asa ca as avea cateva intrebari. Dupa ce il aplici pe pometi mai aplici si blush? sau lasi doar iluminatorul? Are vreun efect daca peste el (la oki)aplici fard de pleoape? La fel si pt buze, poti aplica un gloss peste? Scuze de intrebari, daca ti se par aiurea insa kiar nu am folosit niciodata. poooop

adela sirghie spunea...

@cosmofever: foloseste primer-ul doar pe zona T, asa fac si eu, pentru ca am unul matifiant de la Yves Saint Laurent. Obrajii vor avea hidratarea data de crema de zi, este suficient.
Ma bucur ca iti place beautynews!

adela sirghie spunea...

@Monica G: iluminatorul il aplici dupa fdt si inainte de fard de pleoape si fard de obraz. La fel si la buze: inainte de gloss.

Anonim spunea...

Multumesc pentru un blog interesant

Anonim spunea...

Eu am reusit vara asta sa-l gasesc la produsele cu pret promotional, initial si eu am crezut ca este un simplu fard coral dar am avut surpriza sa fie un produs 2 in 1 foarte practiu, de o nuanta piersicie foarte prietenoasa...i-as da un like pe facebook :D ...

adela sirghie spunea...

@Anonim:oh, eu l-am terminat si in ultima vreme am folosit blush pe post de fard de ochi.