joi, martie 18

vintagemania: azi, stilul nautic



Pentru mine, stilul nautic nu a fost niciodata absent din garderoba. In niciun an. Faptul ca a revenit in tendinte in primavara anului 2010 nu poate decat sa ma bucure, dar- chiar daca nu revenea, eu tot as fi purtat bluzitele cu dungi de marinar. Imi place mult sa asortez o bluza nautica cu pandantive sau brose din email, sub forma de inimioare sau fructe stilizate. Nu am decat bluzite, insa daca as gasi ceva sa imi placa, o rochie sau o fustita, nu as ezita sa cumpar. La urma urmei, daca le port cu drag in fiecare an, fara sa tin cont de tendinte, inseamna ca am facut o investitie, nu? Se asorteaza cu parfumul Quizas, Quizas, Quizas, de la Loewe.

5 comentarii:

Iulia spunea...

Imi place tare mult acest stil iar sacoul tipei este genial :) !

Anonim spunea...

Si mie imi place stilul nautic si am doua bluzite in acest stil de ani de zile. Ma bucur ca acest stil e din nou la moda. Oricum le port indiferent de tendintele modei pentru ca imi plac foarte mult.

Anonim spunea...

mi se pare ca stilul navy e prezent in fiecare vara. dar vara asta chiar mai mult decat in altele. aici in Italia in mai toate vitrinele s-au alcatuit combinatii cu stilul navy. dar si aici a fost frig asa ca dungile marinaresti nu sunt inca potrivite... dar eu abia astept sa le port dau un aer asa de proaspat tinutelor si imi aduc de verile la mare Rox

Ana-Maria spunea...

I like it, too!

Magda spunea...

foarte tare stilul nautic.l-as purta indiferent de tendintele modei.