joi, octombrie 21

Barcelona, ultimul suspin

Am fost plecata o saptamana in Spania  si de data aceasta nu am avut timp sa intru in niciun magazin. Nici de beauty, nici de haine. Am trecut duminica, pentru ca aveam putin timp, pe langa El Corte Ingles si era inchis. Dar deja ma obisnuisem cu situatia, stiam ca nu voi avea timp pentru vreun rasfat.. De la o benzinarie, inainte de plecare, am reusit sa iau o revista Vogue(3,5 euro), iar de la aeroport, niste trufe de ciocolata.
Cand ma voi gandi la aceasta saptamana ma voi referi mereu la acea plecare in Spania de unde m-am intors cu toti banii in portofel.
De la magazinele de beauty nu imi doream sa cumpar nimic, as fi vrut doar un research si inspiratie pentru blog, dar  de la magazinele de haine as fi cumparat cu mare bucurie un pulover de casmir, nuanta camel.
Cand te duci intr-un oras precum Barcelona si nu ai ragaz deloc, nici timp "para ir de  compras" pleci confuz si parca neterminat.
Pana acum nu mi s-a mai intamplat.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

6 comentarii:

realbadpisy spunea...

nu ai gasit tu nimic de cumparat??!!! nu pot sa cred.

Katyna spunea...

Eu asta simt in fiecare vacanta...nici de vizitat nu pot sa zic ca am timp, nici de cumparaturi, nici de plaja...Toate astea au o singura rezolvare: "Master Card". Dar unul mai de Hollywood asa..

adela sirghie spunea...

Pur si simplu nu am avut timp de nimic. Nici macar in Massimo Dutii sau in Custo Barcelona, magazine care se aflau in incinta aeroportului, nu am avut timp sa intru.

Ana-Maria spunea...

:))Eu am fost in Santiago de Compostela in primavara si parca am fost prinsa intr-un maraton. De fiecare data cand treceam pe langa magazine, in fiecare zi!, mi se lipeau ochii de vitrine. Fiind plecata cu un proiect si facand parte dintr-un grup, am fost nevoita sa imi pun poftele in cui. :P

Madalina spunea...

Stiu cum eeee...si mie mi s-a intamplat la fel!! Eram asta vara intr-un magazin de pe El Prat si tocmai ma aprovizionasem cu 3 parfumuri, 5 cutii de bobo, 2 ciocolate....cand ma suna iubitul meu care era deja la poarta de imbarcare, sa-mi spuna ca s-a deschis poarta si ca trebuie sa ajung imediat! Sa ma fi vazut lasand toate bunatatile pe un raft, aruncate, mai ca-mi venea sa plang! A fost foarte frustrant...Am promis ca nu ma voi mai risca niciodata sa ajung tarziu la aeroport

Zuzele spunea...

Aaa, deci ai mers cu treaba, nu in vacanta...:( Dar lasa ca macar te-ai bucurat de niste privelisti frumoase :)