joi, octombrie 14

cadourile pe care ni le fac barbatii

Ieri dimineata, la check-in-ul pentru Barcelona, am avut in fata un cuplu tanar. La un moment dat, pentru ca se inainta greu, el s-a dus sa cumpere ziare si reviste, pentru ca zborul, care dureaza peste trei ore, sa para mai usor. S-a intors repede, fericit, putin agitat si i-a aratat tot ce cumparase: niste ziare colorate, tabloide, care ii placeau lui. Ii cumparase si ei ceva, exact asa i-a spus, sa nu se plictiseasca: revista Story. Ea a zambit si a multumit, dar se vedea ca i se cam lungise fata. Am zambit si eu si m-am intrebat cum va proceda. Daca are vreun plan B. Avea. A plecat rapid la chioscul de ziare si l-a lasat pe el sa continue cu randul. S-a intors cu Harper's Bazar. Fata educata!
Eu cred ca formau un cuplu de putina vreme. Poate era chiar prima lor calatorie impreuna. Daca s-ar fi cunoscut mai bine, ea i-ar fi spus, inainte ca el sa plece catre chioscul cu ziare: "Iubitule, daca tot mergi acolo, ia-mi si mie un  Harper's Bazar, te rog".
Pe de alta parte, cred ca ea, in cazul de mai sus, trebuie sa vada partea buna a paharului: baiatul s-a gandit la ea, a vrut sa ii aduca in dar o revista. Nu si-a luat numai lui.
Dar poate ca ea s-a gandit ca noul ei iubit nu stie cat de stilata este si ca nu are habar de gusturile si preferintele ei in materie de beauty si fashion, poate chiar i-a trecut prin cap ca nu se prea potrivesc.
Oricum, nu o sa stim niciodata.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

6 comentarii:

Deea D. spunea...

Dragut ar fi fost s-o intrebe el inainte daca prefera ceva :-).
Dar mie mi se pare frumos gestul, foarte dragut din partea lui.
Apropo, te-am gasit acum pe Facebook, o sa-mi permit sa-ti dau add!

Anonim spunea...

asa e, uff... trebuie sa le spui clar in fata ce doresti, daca nu, nu se prind :( pacat

Butterfly spunea...

Da, e un lucru pozitiv ca s-a gandit sa ii ia si ei ceva, macar are potential, si in timp ar putea invata ceea ce ii place.

Iulia spunea...

Admirabil gestul lui.

Natural spunea...

Si daca i-ar fi adus Prosport sau Gazeta Sporturilor? :)
Mi-a placut si a rezultat o noua aparitie in Blog and roll 9

Natural, ca Aloe Vera spunea...

Dar ce zici daca primea cadou o leapsa de 5 stele? :))