sâmbătă, octombrie 30

Eros Ramazzotti - Un ' Emozione Per Sempre



Sunt melodii pe care le pot asculta la nesfarsit si nu isi pierd, cum s-ar crede, odata cu trecerea timpului, nimic din farmecul initial. Una dintre ele este Un'emozione per sempre:

Vorrei poterti ricordare così 
con quel sorriso acceso d'amore 
come se fosse uscita di colpo lì 
un'occhiata di sole 
Vorrei poterti ricordare lo sai 
come una storia importante davvero 
anche se ha mosso il sentimento che hai 
solo un canto leggero 
sto pensando a parole di addio 
dando un dispiacere 
ma nel deserto che lasciano dietro 
se trovano da bere 

Certi amori regalano 
un'emozione per sempre 
momenti che restano così 
impressi nella mente 
Certi amori ti lasciano 
una canzone per sempre 
parole che restano così 
nel cuore della gente 

Vorrei poterti dedicare di più 
più di quel tempo che ti posso dare 
ma nel mio mondo non ci sei solo tu 
e perciò devo andare 
Ci sono mari e ci sono colline 
che voglio rivedere 
ci sono amici che aspettano ancora me 
per giocare insieme 

Certi amori regalano 
un'emozione per sempre 
momenti che restano così 
impressi nella mente 
Certi amori ti lasciano 
una canzone per sempre 
parole che restano così 
nel cuore della gente 
nel cuore della gente! 

Certi amori regalano 
un'emozione per sempre 
momenti belli che restano così 
impressi nella mente 
di quelli che restano così 
nel cuore della gente 

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

11 comentarii:

Anonim spunea...

Melodia asta alaturi de Vivo per lei au un loc special in inima mea :)
Adela , eu am 18 ani si nu stiu ce trebuie sa fac exact cu fata mea.Adica ce masti trebuie/daca sa aplic, contur de ochi daca trebuie sa folosesc .. Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai spune ce ar trebui sa fac pentru a avea un ten tanar cat mai mult timp.Folosesc demachiantul de la Ivatherm,solutia micelara si ca lotiune tonica ceaiul de lavanda, iar uneori aplic crema Iwostin lejera (ziua) si contur TIS farmaceutic in jurul ochilor.Nu am un buget prea mare de aceea incerc sa gasesc ceva la pret mediu si bun.Cu drag si recunostinta,Oana

Deea D. spunea...

Si eu ador melodia asta. Imi aminteste de cea mai draga persoana din viata mea, Mama. O ascult cu cea mai mare placere mereu, recent am facut un CD pentru masina, iar melodia asta este printre primele.

Anonim spunea...

ten mixt ,putin sensibil*

adela sirghie spunea...

@Oana: folosesti produse foarte bune si potrivite pentru varsta ta. Cand vrei sa schimbi cremele si demachiantul, iti recomand si Yes To Toamtoes. Mastile de miere si aburul facial sunt indicate si pentru tenul tau.
Pentru a-ti pastra tineretea cat mai multa vreme nu trebuie sa uiti de hidratarea interna: apa, ceaiuri, sucuri naturale, fructe si legume. Fara exces de grasimi, zahar si sare. Exact ca la televizor:) Si sa inveti sa practici sport de 2-3 ori pe saptamana.
Daca te refereai la vreo problema anume si nu mi-am dat seama, te rog sa imi spui.
xoxo!

adela sirghie spunea...

@DeeaD, Oana: eu credeam ca Eros e mai apreciat, dar vad ca suntem destul de putine cele care il asculta:)Sau il mai asculta, pentru ca e o melodie mai veche.

Anonim spunea...

Multumesc frumos pt raspuns. Da, intrebarea mea era daca e ok ce folosesc pentru varsta mea si ce trebuie sa folosesc in plus. Tocmai ma uitam in arhiva blogului si mi-a sarit in ochi exfolierea. Este ok daca folosesc malai? Si de cate ori ar trebui la varsta mea sa imi exfoliez tenul? Oana:)

adela sirghie spunea...

@Oana: exfoliaza o data pe saptamana, dar incearca cu zat de cafea, cred ca e mai soft pentru un ten tanar ca al tau:)

Anonim spunea...

Adela imi cer scuze ca am uitat sa te intreb cand ti-am scris prima oara, este cazul sa incep sa folosesc spf? si daca da, imi poti recomanda unul la o suma modesta?:)M-ar interesa mai tare, o crema coloranta cu spf, stii vreuna?:)
multumesc mult mult pt lamuriri.

adela sirghie spunea...

@Anonim: da, Spf trebuie folosit zilnic, fie vara, fie iarna, fie soare, fie zi innorata. Sunt multe creme in farmacie care au SPF( imi vine acum in minte La Roche Posay), cat si fdt (Ivatherm sau La Roche Posay).
Crema coloranta cu Spf 15 stiu una singura, de la Artistry, pentru ca nu prea folosesc, pentru ca mereu raman urme pe haine de la ele.
Sfatul meu este sa intrebi la farmacie, sa vezi ce varaiante iti prezinta si sa o alegi pe cea care iti place cel mai mult. Preferintele mele sunt Ivatherm si La Roche Posay.
Mie mi se pare prea mult sa cumpar o crema numai pentru Spf, deci caut produse care sa le contina din start.
xoxo
nu uita sa imi spui ce ai decis sau ce ai ales.

Anonim spunea...

Mi-am luat de la Nivea,una fara spf din pacate,pt ca nu prea am bani in perioada asta.Am incercat exfolierea cu zat de cafea si imi place mult mai mult decat cu malai:)
Din pacate, la farmacie nici nu prea ma ajutat d-soaara de acolo, cred ca mai multe lucruri stiam eu decat dansa despre ten si ma tot pistonat ca la 18 ani nu ai nevoie de spf si crema si m-am lasat pagubasa:(
Poate as fi avut bani de una buna , dar nu am stiu ce sa iau.Multumesc:)

adela sirghie spunea...

@Anonim: incearca sa iei crema cu spf 15 pentru ten mixt de la La Roche Posay , dar doar cand ti se termina crema pe care o folosesti acum.
Si incearca sa schimbi si farmacia, daca nu primesti informatiile de care ai nevoie.
Un alt sfat de care trebuie sa tii cont este sa nu te lasi convinsa de farmaciste daca nu iti ofera raspunsurile pe care le vrei tu. Si eu plec de multe ori din farmacie fara sa cumpar nimic, dar ma informez despre creme citind etichetele si compozita, de pe spate. Nu uita, clientul trebuie sa domine farmacista, nu invers! Daca nu e draguta, intoarce-te pe calcaie si iesi!!!!
xoxo!