duminică, octombrie 17

improvizatii

Doua improvizatii in materie de beauty am facut zilele acestea. In primul rand am uitat buretelul facial pe care il folosesc zilnic pentru demachiere si apoi pensula subtire si plata cu care conturez ochii. In loc de buretel folosesc un prosop de la hotel, inmuiat in apa calda, cu care sterg laptele demachiant. Porii se deschid putin si impuritatile se curata  la fel de bine ca si cu buretelul uitat acasa, din graba, pe marginea chiuvetei. De fiecare data folosesc un prosop nou, bine ca sunt generosi cei de la hotel. In locul pensulei, folosesc capatul subtire al unei alte pensule, mai groase, efectul e acelasi.
Tin minte ca la un moment dat mi-am uitat tot beauty-case-ul acasa si am stat doua zile fara nimic, doar cu un esantion de crema gasit intr-o revista. Nu a fost deloc o tragedie, insa nu am savurat deloc vacanta, simteam mereu ca imi lipseste ceva. Baia era trista, oglinda nu spunea nicio poveste despre culori, nici macar o romanta de parfum nu plutea in incaperea in care locuiam.
Dar am avut timp mai mult la dispozitie la micul dejun, eram gata inaintea tuturor, desi de obicei sunt ultima si ma las asteptata...
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

6 comentarii:

Agnes spunea...

Adela ce buretel folosesti pt demachiere?

Agnes spunea...

nu imi recomanzi un gel de curatare a fetei dar sa fie mai bland? am tenul mixt cu tendinte acneice dar avene, iwostin, oxyance, ivatherm, bioderma toate gelurile de la firmele astea imi usuca tenul in perioada mai rece.

Anonim spunea...

bine ca esti inventiva :) offtopic:de la o vreme tenul meu a luat-o razna,se ingrasa foarte rau in zona fruntii.ce sa folosesc pt a mai reduce din sebum?lucesc ca un bec si pe deasupra pielea din jurul buzelor si comisurile sunt roz..heeelp,te rog din suflet.nu ma mai suport.multumesc anticipat

adela sirghie spunea...

@Agnes: folosesc niste buretei galbeni rotunzi, plati, cumparati de la supermarket, vin cate patru in pachet. Am si scris despre ei la un moment dat, ii folosesc chiar si cand ma demachize cu crema.
Daca gelurile iti usuca tenul prea tare, eu cred ca e timpul sa incerci o lotiune demachianta, mie mi-a placut una de la Ivatherm, pentru fata si ochi, avea o textura foarte fina. Si eu simt iarna nevoia unei demachieri mai hidratante.

adela sirghie spunea...

@Anonim: iti recomand o masca pentru ten gras o data la doua zile pentru zona T si zilnic, un produs matifiant topic inainte de machiaj. Eu folosesc acum Touche Mate oil free de la YSL, mi-a placut mult si unul de la Clinique. O alta varianta care da rezultate bune? Servetelele matifiante de la Sephora sau Too Faced, care nu au pudra, sunt niste foite care absorb sebumul fara a incarca deloc tenul. Eu le folosesc in special pentru nas. Le-am si descris intr-o postare mai veche.
Xoxo!

SoSheSays spunea...

foarte adeavarat.....nici eu nu ma pot bucura de o zi cat ar fi de frumoasa daca nu am fondul de ten mascara si un strop de fard colorat ca sa imi insenineze privirea.