luni, octombrie 11

un fel de review

In aceasta perioada folosesc o combinatie de trei creme
1. Hydra Dose de la Rexaline
2.Anti-Aging Mattifying lotion din gama Pores no more de la Dr Brandt(oil free)
3 Skeen+ serum revitalisant, cu AHA si vitamina C pura si activa 11%
Cum le folosesc?
In fiecare zi ma uit in oglinda si si imi ating usor fata cu mainile, sa vad evident, ce mai face:), adica... in ce stare se afla. Daca simt ca tenul este deshidratat, o folosesc pe prima, Hydra Dose de la Rexaline, pentru fata si gat. Are si efect antirid.
Daca am o zi stresata si agitata(si stiu ca glandele sebacee vor reactiona promt, ca de fiecare data), o folosesc pe a doua, care este un anti-rid oil-free cu efect matifiant.
Daca tenul meu este tern si il vad in oglinda lipsit de viata, folosesc Skeen+, un serum ce are si rolul de a estompa cateva pete maronii si pistruii aparuti dupa vacanta din Spania..
Seara, cum am mai spus, nu mai folosesc nimic, sunt in perioada in care imi las tenul sa respire peste noapte(metoda dr Hauschka).
Imi este foarte greu sa scriu un review adecvat pentru fiecare in parte, pentru ca in acest moment tenul meu nu are nicio problema majora pe care trebuie sa o tratez.
Atunci cand am avut imperfectiuni de tratat, am folosit cate o singura crema, pentru a putea sa ma conving de rezultate.
Cred ca poti jongla cu mai multe potiuni deodata numai daca iti cunosti foarte bine tenul si ai ca scop optimizarea calitatii acestuia.

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

7 comentarii:

Madalina spunea...

Adela, chiar daca spui ca nu poti face un review fiecarui produs in parte, te-as ruga sa-mi spui macar in linii mari, cum iti merge cu lotiunea matifianta de la Dr.Brandt. Eu am avut setul micut, Pores no more to go, care continea o masca pentru curatarea porilor,o crema, lotiunea cu efect instant Pores no more (un fel de primer) si gelul de curatare. Ma tot uit luuuuug de ceva vreme la aceasta lotiune matifianta de care spui tu (si care nu era in setul pe care l-am avut eu, singura de altfel din gama pores no more care nu era inclusa in set), dar pretul mare m-a tinut departe. Avand in vedere ca e si anti-aging (eu nu prea am nevoie la cei 26 de ani ai mei), ma tot intreb daca merita investitia. Please help, Adela!
xoxo

adela sirghie spunea...

@Madalina: eu cred ca la 26 de ani este prea devreme pentru creme antirid, chiar daca parerile sunt impartite si sunt argumente si pentru a le folosi la varste mai mititele.. La 26 de ani, ca de altfel la orice varsta, mi se pare esentiala hidratarea. Nu cred ca ar trebui sa folosesti crema aceasta decat peste vreo patru ani.
Deci...in cazul tau nu merita, in cazul meu-merita cu prisosinta!
xoxo!

Madalina spunea...

Multumesc!!! Asa voi face.

buburuza spunea...

Adela, dar crezi ca e ok daca folosesc o crema fara spf atata timp cat fondul de ten are spf ? sau protectia nu e de ajuns pe timpul iernii?

Ana-maria spunea...

Adela , imi poti recomanda o crema/mai multe antirid la un pret mic?

adela sirghie spunea...

@buburuza: eu cred ca e ok sa folosesti doar fdt cu spf, sau doar crema cu spf(in functie de ce ai in acelmoment). Important este ca unul dintre produse sa aiba SPf 15.

adela sirghie spunea...

@Ana-Maria: m-am tot gandit la aceasta tema si nu am multe recomandari deoarece nu prea stiu marci ieftine si nici nu am incercat. Insa Elmiplant(gama cu caviar, are si SPF) mi se pare o varianta foarte buna, la fel si Gerovital Plant