joi, august 25

Am incercat: Tigi Urban Antidotes Resurrection

Dupa atatea si atatea dezamagiri cosmetice prezentate in ultima vreme, iata si ceva important, care merita laude. Este vorba de sampon(250 ml) si balsam(200ml) de la Tigi Bed Head Resurrection. Nu au fost cumparate, ci au fost primite cadou la lansarea Topline-unde am invitat una dintre cititoarele blogului sa ma insoteasca. Pana la momentul Resurrection, eu nu eram entuziasmata de Tigi, deoarece nu testasem decat produse de styling de la ei, iar acestea nu sunt absolut deloc pe placul meu, intrucat am impresia ca toate produsele de acest gen nu fac decat sa imi imbacseasca si sa imi ingrase inutil parul. Sunt sigura ca multe dintre voi ati gasit produse de styling potrivite tipului vostru de par, dar eu pur si simplu nu vreau sa aud de substantive comune precum spume, geluri, ceara sau fixativ. De la nicio firma, nu este vorba de Tigi aici.
Gama aleasa de mine, cea din imagine- este creata pentru par fragil si deteriorat, uscat si fin, care are nevoie de o trusa de prim ajutor- cu un nivel 3, cel mai ridicat. Evident, parul meu nu este asa, insa m-am gandit ca o interventie de genul acesta nu strica, macar din cand in cand, mai ales ca inainte folosisem un sampon Garnier care mi s-a parut de-a dreptul oribil si traumatizant, experienta de trista amintire despre care am scris AICI.
Samponul este bland si a curatat foarte bine parul meu gras. Aceasta a fost prima mare si frumoasa surpriza. Lasa parul matasos si stralucitor, usor de pieptanat, plin de vitalitate si volum. Balsamul nu l-am folosit de fiecare data, mai degraba o data la trei spalari, mai mult nu era nevoie, mi se parea foarte eficient. Mirosul este absolut demential, vanilie+fructe de padure= dulce, dar nu inabusitor. Pana acum nu am mai avut un sampon care sa miroasa mai frumos decat acesta. Pur si simplu imi formasem obiceiul sa miros cate o suvita, ca pe o "romanta cu parfum", atat de bine mirosea parul meu. Nu exagerez deloc. Costa in jur de 60 lei samponul si 70 lei balsamul. Le voi recumpara, aceste doua produse au fost o mare bucurie. A mai incercat cineva Bed Head Urban-Antiodotes- sau sunt singura entuziasmata?
Nota 9-pentru ca pretul ar putea fi mai mic. Dar deja vorbim de o lume ideala...

10 comentarii:

Ema, Brasov spunea...

Eu le-am incercat. Imi plac. M-am gandit eu ca cei de la Top Line Bucuresti stiu sa-si faca placuta prezenta. La sucursala din Brasov - liniste. S-au mirat cand le-am spus de actiunile celor din Bucuresti...
In legatura cu produsele de styling si eu am avut surprize neplacute cu unele firme.

adela sirghie spunea...

@Ema: eu nu pot sa spun ca am avut surprize neplacute cu produse de styling...pur si simplu nu imi plac. Le tolerez, daca trebuie neaparat, dar nu imi plac deloc.

Katyna spunea...

Mi s-a recomandat acest set si chiar aveam de gand sa le comand [nu de la noi ci de pe un site din UK pentru ca acolo acest set format din sampon(750 ml) + balsam( 750 ml), costa 20 de euro!]. Feelunique.com este site-ul despre care vorbesc.

Si la fel de curioasa sunt si in privinta gamei S Factor- Diamond Dreams tot de la Tigi.

adela sirghie spunea...

Mi-a placut foarte mult Resurrection. Altceva nu am incercat pana acum-ma refer la balsam si sampon.

mariana spunea...

Adela,aceste produse se potrivesc si parului vopsit?Adica nu afecteaza culoarea?

Madalina spunea...

Eu acum sunt entuziasmata de YT Cucumbers: miroase suuuuuper a Amarige, JUR! Nu-mi venea sa cred prima data cand l-am folosit, mai ales ca ma obisnuisem cu mirosul usor anost al lui YT Carrots. Insa, ca si eficienta, tot YT Carrots mi se pare superior. YT Cucumbers este special pt parul vopsit (eu speram la ceva mai multa stralucire), iar parul parca nu este curatat la fel de bine. Sau am eu pitici pe creier....donno. Oricum, mi-ai deschis pofta de Tigi :))

adela sirghie spunea...

@mariana: are si rol de protectie si sigilare a culorii, este bun pentru parul vopsit(si distrus in urma vopsirilor repetate)

adela sirghie spunea...

@Mariana: in continuare imi place mult YTC, dar acest Tigi-Resurrection mi se pare un fel de varianta luxury.

Anonim spunea...

Un sampon(+balsam) pentru un par fin/subtire/fara volum, dar uscat la varfuri, in rest normal ?

adela sirghie spunea...

@Anonim: Resurrection Tigi este o varianta foarte buna. Sau Yes To Carrots. Pentru varfuri deteriorate eu iti recomand un ulei/serum, il poti aplica zilnic in cazul in care problema este grava.