marți, iunie 19

Reduceri de vara:)

Hmmm... daca ma duc, cedez si nu plec pana nu cumpar ceva(mi-a ramas gandul la ochelarii de soare CAT EYES), daca nu ma duc, o sa imi para cu siguranta rau. Primele zile de reduceri sunt cele mai importante, deoarece sunt sanse mari sa mai gasesti lucrusoarele care te-au fermecat de la prima privire, cand aveau pretul intreg.

13 comentarii:

Annamaria spunea...

Sper ca ochelarii are in the house :D !!!

Unknown spunea...

si eu visez la o pereche de ceva timp... dar inca nu sunt convinsa!

adela sirghie spunea...

@Annamaria: adevarul e ca inca stau si cuget...

adela sirghie spunea...

@Diana: unele lucruri trebuie privite ca o investitie.

Annamaria spunea...

:) Viata e prea scurta pt indelungi cugetari...care de obicei duc la inclinarea balantei spre partea aia mai rationala, nu vei cumpara cat-eyes si banuiesc eu, vei regreta. Vorbesc doar din punctul meu de vedere, cum as reactiona eu. Daca iti permiti sa faci o asemenea investitie, nu sta mult pe ganduri! Sunt foarte, foarte frumosi!

adela sirghie spunea...

Asa este. Insa au fost zile caniculare si am fost tare ametita, iar eu merg la cumparaturi doar cand pot sa ma bucur maxim. Sper sa ajung maine:)

Annamaria spunea...

Yeyyyyyyyyyyyy :) :) :) :)
Mult succes la shopping ;;), sper sa te intorci cu ei!!! Vai ce tare ma bucur :D:D:D! De parca i-as cumpara pentru mine :))

adela sirghie spunea...

Da, stiu ca pare ciudat, dar nu ma duc la cumparaturi daca nu pot sa ma bucur de ziua respectiva. Si nu cumpar decat lucruri pe care stiu cu siguranta ca le port. Sunt cam old-fashioned din punctul acesta de vedere.

Annamaria spunea...

Permite-mi sa te contrazic! Nu este deloc ciudat, nicidecum old-fashioned din punctul meu de vedere! Si eu, in ziua cand merg la cumparaturi, am foarte mari asteptari de la ea, poate chiar pana la exagerare. Ma astept ca la finalul zilei, incarcata de rochite/pantofi/creme/parfumuri/bijoux sau mai stiu eu ce alte stihii sa fiu multumita, fericita si cu un biiig grin on my face! Motiv pentru care si eu procedez la fel ca tine, imi aleg ziua in functie de multe aspecte. Problema mea cea mare este ca nu reusesc intotdeauna sa cumpar exclusiv doar ce am nevoie. De purtat/folosit le port/folosesc oricum, insa...ajung, uneori sa imi para rau ca am dat banii pe ceva ce aveam deja acasa, dar noua chestie era mai turcoaz si avea o matza calare :)). LA shopping-ul cumpatat trebuie sa mai lucrez. Intens ... :D.

adela sirghie spunea...

Eu le consider investitii si de aceea imi place sa ma gandesc si sa anticipez inainte de a cumpara.

Annamaria spunea...

Cumparati sau? :)

adela sirghie spunea...

da-si sunt superbi:)

Annamaria spunea...

Yeyyyyyyyyyyyyyyyyy :) Felicitari! Ma bucur tare, tare pentru tine! Hugs :)

P.S. Daca, vreodata, oricare pereche de ochelari a ta ajunge pe Dulapiorul parfumat, sa stii ca sunt prima pe lista de asteptare! ;;) :D