miercuri, iunie 2

The Benetint times

Pentru ca multe fete m-au intrebat pretul pentru lipstain-ul de la Benefit, scriu o poastare separata, pentru ca nu stiu cine verifica un update de acum zece zile. Pretul la Sephora este 136 ron.
Eu am un mini-Benetint, dintr-o trusa cu miniaturi, Celebutante.
Ce am uitat sa precizez in postul anterior este ca Benetint miroase a trandafiri. Alte variante ok pentru lip stain gasiti la Bourjois si Sephora(marca).

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

4 comentarii:

Ane spunea...

Multumesc mult de tot, Adela pt postul acesta, parca mi-ai citit gandurile. :)

De cand ai postat tu prima data despre lip stain, mi s-a pus pata pe Benetint si il tot urmaresc. Am vrut sa-l comand de afara, dar nu mai era disponibil. Cum insa voi pleca curand in Austria in vacanta, am de gand sa trec neaparat si pe la Douglas, si sa ma aprovizionez de acolo.
Eu am avut cateva experiente mai putin placute cu Sephora, si de atunci evit cat pot sa cumpar de la ei - mai ales cand intr-un Sephora relativ nou precum cel din AFI testerele sunt toate terminate sau "pe fundul sticlei" iar o angajata raspunde "cred ca mai e unul pe aici, stati sa ma uit". Ea nici macar nu stia la care stand sa se uite, dar oricum...mai e unul pe aici??

Magda spunea...

la sephora din Afi,daca nu ma insel,saptamana trecuta era acest produs la raftul de reduceri cam la 80 lei.

Ane spunea...

Bine te-am gasit Adela! Am revenit de la Viena, de unde mi-am luat un Benetint in format mare - altul nu era disponibil. E o nunata cam trandafirie, eu vroiam una spre rosu tip carne cruda. Eh, daca nu testez pe buze, nah...
Vroiam sa te intreb: tu cum il aplici pe buze? Ma irita pensulita accea mica. Imi dau lacrimile aproape. Preferam un aplicator de gloss.

adela sirghie spunea...

@Ane-Marie: pentru a intensifica culoarea, aplica mai multe straturi. Eu il aplic cu pensula aceea mica, pentru a controla cantitatea. Insa daca ai un aplicator de glos sau o pensula mai mare, ramase de la alte produse, le poti folosi pe acelea fara nicio problema.
Imi pare rau ca nu e chiar nuanta pe care ti-o doreai, puteai testa cu un betigas cosmetic.