luni, decembrie 14

2010: turcoaz


Culoarea vedeta a anului 2010 este turcoazul, conform Institutului Pantone. Vom vedea aceste tonalitati peste tot, de la machiaje pentru ochi, accesorii sau imbracaminte.
Eu am un fard de ochi si un costum de baie La Perla mai vechi. Mi-ar placea o bratara ca in colectia lui Isabel Marant din vara 2009. Si un colier cu pietre mari mi-ar placea, purtat peste rochite albe, vaporoase sau roz prafuit, mai romantice.
Da, stiu, vine Craciunul, aveti dreptate. Ca sa ma asigur, sa ii cer un colier turcooaz?

16 comentarii:

ColourMePretty spunea...

e culoarea mea favorita,am o groaza de haine si accesorii. Chiar de Mos Nicolae am primit de la mama o charm bracelet argintie cu pandantive turcoaz si sunt dependenta de ea,as purta-o non-stop.Numai la machiaj n-am noroc fiindca nu se potriveste ochilor mei caprui-verde.

Roxana spunea...

O sa fiu foarte fericita, e culoarea mea preferata. Asa o sa am sanse sa gasesc incaltaminte de calitate pe care sa o colectionez. Pentru ca daca aud fetele ca anul viitor se poarta turcoz o sa avem o vara turcoaz si o sa ma exaspereze putin.

Anonim spunea...

ador turcuazul!!! e culoarea mea preferata! o sa fiu fericita la anul si pe val din punct de vedere fashion :D yupiiiiiii!
Monica - Pisica Albastra

A. spunea...

eu nu ma dau in vant dupa turcoaz dar nishte accesorii mi-ar placea si mie!;x si pana la vara am putea purta esarfe si manusi turcoaz, nu?:>

Sim spunea...

Tocmai ce mi-am luat un lac de unghii turcoaz. Inseamna ca sunt in tendinte :P

Alexandra spunea...

Eu mi-am cumparat o rochie turcoaz pt Revelion

adela sirghie spunea...

Dede, bine ai venit pe beautynews!
O sa purtam turcoaz inainte de precolectii:)

adela sirghie spunea...

Ramona, poart-o nonstop, acum ai un motiv in plus!

adela sirghie spunea...

Roxana, si mie imi place sa colectionez "piese".

adela sirghie spunea...

Monica-Pisica albastra, bine ai venit pe beautynews!
Pisica albastra e british shorthair?

adela sirghie spunea...

Sim, sigur ca esti in tendinte!

adela sirghie spunea...

Cu o rochie turcoaz vei fi cea mai privita fata de la party, Alexandra. Dar eu cred ca stii asta deja...
Si poti foarte elegant sa spui si amanuntul cu institutul Pantone.

Ella Gheorghiu spunea...

Sunt sigura ca Mosul va fi darnic cu tine...:)eu nu am absolut nimic turcoaz in garderoba...voi cauta o esarfa...am mai auzit ca galbenul va face senzatie vara aceasta.

adela sirghie spunea...

Galben magenta a fost culoarea Pantone 2009, cred ca sunt mari sanse, cum spui si tu sa faca senzatie vara aceasta, am mai vazut decalaje de acest gen.
Ah, lazy crazy summertime!

Anonim spunea...

adela, multumesc!
iti urmaresc blogul de ceva timp, doar ca nu am postat comentarii...acum insa, daca e vorba despre turcuaz, fac prezenta :))))
si Pisica Albastra daca as fi, cred ca ar fi mai mult o "albastra de Rusia", imi place sa cred ca sunt mai gratioasa (hi-hi!). chiar! cand voi avea o pisica, o sa-i cumpar o zgardita cu charm din turcuaz. deocamdata, singura pisica sunt eu :) si da, ador turcuazul ca si gema-piatra si culoare

Monica - Pisica Albastra

adela sirghie spunea...

Monica,pisica albastra- frumos si interesant nume!