duminică, decembrie 6

Breaking news de duminica: Fiecare vot conteaza!

Sper sa mergeti la vot!
Eu deja am fost...
Pentru ca multe fete mi-au scris ca au fost dezamagite sa gaseasca acest breaking news pe beautynews si ca optiunea mea este Basescu, as vrea sa precizez un lucru: daca iese Basescu, sper din tot sufletul ca eu sa am dreptate, daca iese Geoana, sper din tot sufletul ca voi sa aveti dreptate. Pana la urma, dorinta de "bine" este comuna, ne apartine, fara nicio indoiala, fiecareia in parte, indiferent de numele celui cu care voteaza. Partea proasta este ca oricine ar iesi, va fi o perioada extrem de grea, lucru pe care cred ca il stim deja, cu toate.

17 comentarii:

natty spunea...

ai dreptate adela! important e sa mergem la vot dar oricum ne va fi greu.
eu m-am saturat de atatea polemici si discutii zilele acestea legate de cei doi si prefer sa ma abtin cand ma intreaba cineva cu cine votez - unii oameni sunt foarte pasionali si ma agreseaza incercand sa ma convinga sa imi schimb parerea. asa ca mai bine tac si imi vad de treaba ca oricum e prea multa energie consumata pentru a alege raul cel mai mic (ca de obicei la noi la romani).

adela sirghie spunea...

Natty, bine ai revenit, mai ales ca aveam mare mare nevoie de o imbarbatare:)

Ella Gheorghiu spunea...

NUuuuuuu..a iesit Geoana!

adela sirghie spunea...

Deocamdata nu se stie, Viorica.
Mai sunt voturile din diaspora.
Cum spuneam, fiecare vot conteaza.

Suri spunea...

Sa dea Domnul sa fie bine !
Tin pumnii desi .....pacat ...

Alexa spunea...

Pe mine m-a enervat maxim toata mediatizarea anti-basescu. Sunt convinsa ca si cele 2 cazuri feminine atat de cunoscute au fost de fapt un atac contra pd-l. Atat de multi politicieni corupti exista dar ei se focusau doar pe asta, sa nu mai vorbesc de alte penibilitati exploatate difuzate in ultimul timp. Nu iau apararea pd-l dar e clar ca exista niste interese mari ascunse la mijloc. Nici nu vreau sa stiu care e miza dar e unul dintre motivele pentru care imi pare rau ca iese geoana.
Pretind ca basescu e dictatorul dar altii fac propaganda.

adela sirghie spunea...

Suri, sper din tot sufletul ca daca iese Geoana, cei care l-au votat sa aiba dreptate si noi, cei care am votat Basescu, sa ne fi inselat amarnic. Pentru ca pana la urma, fiecare a ales si a votat cu gandul ca ne va fi mai bine. Sa speram ca cei care l-au adus pe Geoana la putere nu s-au inselat si au au ales varianta cea mai buna? raul cel mai mic?

adela sirghie spunea...

A fost o isterie anti-basescu, asa este, Alexa. Nu am mai vazut asa ceva. Cred ca din cauza aceasta l-am sustinut. Mi s-a intamplat ceva asemanator cu ce i s-a intamplat lui Ion Cristoiu.

Butterfly spunea...

Total de acord cu tine Adela, noi ii votam, dar nu ar fi nici prima si nici ultima oara cand ne sunt inselate asteptarile, sper pentru binele romanilor ca indiferent cine iese sa scoata tara din criza, fara pierderea locurilor de munca, sper sa existe o cat de mica siguranta a locului de munca, si sper ca daca tot isi vad interesul, sa nu uite de cei care i-au votat, pentru ca de furat vor fura cu siguranta indiferent cine castiga, dar macar sa fure cu decenta, sa mai faca si o autostrada, un spital, o scoala...

adela sirghie spunea...

P.S. Pe de alta parte, repet, trebuie asteptate voturile diasporei, pentru ca pot schimba rezultatul final.

adela sirghie spunea...

Butterfly, intreaga Europa este inca in criza, dupa cum bine stii. In toate tarile a crescut somajul, este un fapt de netagaduit. Aparatul administrativ din Romania este supraincarcat, ceea inseamna ca noi, boborul, oferim, din banii nostri, aceste salarii functionarilor. Aparatul administrativ va trebui redus, ideea cu 4 zile neplatite este un fel de frectie cu Diana la picior de lemn. Orice presedinte va veni la putere va trebui sa faca aceasta curatenie, deci somajul va fi la turatie maxima anul viitor. Din pacate pentru noi, alta solutie nu exista. Somerii vor fi de la stat in 2010, asa cum au fost de la privat in 2009. Deci vom avea viata grea. Nu stiu cat mai conteaza cine e presedinte...

naspi spunea...

Doamne, nu cred ca au mai fost asemenea alegeri la noi in tara pana acum. Ce scoruri stranse aratau aseara!!! Logic ca televiziunile care tineau cu Geoana puneau procentele in favoarea lui dar ma imbarbatam singura spunandu-mi ca numaratoarea voturilor conteaza si nimic altceva.
Oare poate sa-l puna tot pe Boc premier?
Si da Adela, ai dreptate, in urmatorii ani o sa fie greu dar poate in sfarsit se vor misca lucrurile in Romania si vom deveni o tara care produce si exporta, nu una care importa. Daca toti ne-am unii si am cumpara in mare parte numai produse romanesti ar fi un prim pas.
Trebuie ca noi oamenii sa ne unim si sa punem tara in miscare.

deya spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=rNUuz0g-Iu4

adela sirghie spunea...

nashpi, vin zile grele...

adela sirghie spunea...

Bine ai venit pe beautynews, Deya!
Ceea ce ai trimis tu este foarte sugestiv, multumesc frumos!
Incepand de astazi, beautynews va fi iarasi ce a fost(si mai mult decat atat!) te mai astept...

adela sirghie spunea...

Am preluat, de pe blogul lui Morar din Cataavencu, o poezie scrisa de Eugen Jebeleanu.
Ilustreaza 100% ceea ce as vrea sa va spun:

Hannibal

Nimeni n’avea ceea ce el avea:
superba lui trufie
şi elefanţii
şi labele lor sfarâmând vertebrele
acestor Alpi albiţi de spaimă.

Călca, de- abia să se audă, peste stânci
şi s’auzea în lună, şi
nimeni nu mai vazuse trâmbiţele
de piatră ondulandă ale acestor fiare.

Si n’au învins.

SoSheSays spunea...

Anti Basescu....dar sper sa ai dreptate! :)