vineri, decembrie 18

Christmas Flower Bomb


Daca petreceti sarbatorile de iarna afara din tara, trebuie sa intrati intr-o parfumerie si sa cereti/cautati testerul de la Flower Bomb, creat de Viktor&Rolf. Pentru Craciun 2009 au creat o sticluta cadou(cea din imagine), iar parfumul contine mici particule stralucitoare, deci poate fi aplicat de decolteu si umeri. Eu am dcescris deja, intr-un post anterior acest parfum, compozitia nu s-a schimbat, dar ambalajul arata atat de bine, incat nu am rezistat si l-am trecut la beauty tips sau la wishful thinking.

16 comentarii:

natty spunea...

wow ce dorinte creezi adela cu postul tau:)
acum trebuie sa il am - de cand mi-am cumparat azi vara flowerbomb din viena aproape nu mai folosesc alt parfum! oare nu il gasim undeva online ca sa nu mor de ciuda ca nu ajung la el:)
desi in vacanta de ski - poate,poate :)

Ella Gheorghiu spunea...

arata superb!

adela sirghie spunea...

Natty, nu cred ca il gasesti online. Dar fiind un obiect al dorintei, trebuie sa il astepti ca sa te bucuri mai tare de el:)

adela sirghie spunea...

Ella, arata si moroase super. Eu si Natty suntem fane declarate!

Silvia spunea...

offff.... şi eu îl vreau!!!

adela sirghie spunea...

da, Silvia...si eu il vreau!

marina spunea...

Sa va zic una, sa va mai linistiti :) Particolele de sclipoci cam infunda pulverizatorul. Am mai multe cazuri exemplu, dar eu stiu de la al meu Silver rain. Si m a necajit rau. Sa stai sa ti vina sa spargi sticla... :))

adela sirghie spunea...

fir-ar sa fie!:)

marina spunea...

Sa spargi sticla sa te dai cu ce e inauntru evident! Sa nu se iroseasca!

natty spunea...

marina mersi ca ne-ai zis :) tot nu m-am linistit dar e o consolare:)
cum e silver rain? nu-i faci un review?

marina spunea...

O sa spun parerea mea despre Silver rain. Nimic din el nu ma duce cu gandul la ploaie, asta e clar. Unul din parfumurile care ma incanta, din doua motive: are amprenta, clar nu il uiti si il recunosti cu usurinta si te invaluie cu vanilia care sigur este in notele de baza, pentru ca ramane subtil multa vreme pe piele.

Evident un parfum de vreme rece, si pentru femei care nu se sperie de o aroma initial foarte intensa. Iar sticla este o bijuterie si imi recunosc slabiciunea de a pastra sticlutele goale care au ceva special.

Chiar mi ar placea mult sa stiu ce parere ai, Adela, despre el.

adela sirghie spunea...

Marina, inca nu am incercat Silver Rain. Mi-am luat mai demult un fdt de la La Prairie, care era ff scump si pentru ca nu mi-a placut, am sters de pe lista curiozitatile legate de aceasta firma. Insa data viitoare cand ajung intr-o parfumerie, incerc si Silver Rain, chiar acum doua zile am vrut sa fac acest lucru, dar nu mai stiu ce m-a oprit.

adela sirghie spunea...

marina, daca stiam ca silver rain e vanilat il incercam de muuulta vreme:)

Alexa spunea...

Imi place si mie Silver Rain, desi este de un dulce mai rece, daca are vreun sens :) Ma duce cu gandul la fulgii de zapada reci lipiti de obraz intr-o zi de iarna si in acelasi timp la ceva intens si seducator. E ceva puternic si contrastant in el.
Mie pentru vremea asta urata imi place cel mai mult Vera Wang - Princess, ma incalzeste instantaneu si imi ridica moralul. Desi unii cred ca l-ar considera diabetic de dulce :)

adela sirghie spunea...

Si mie imi place mult Vera Wang, si cel clasic si cel nou-Rock Princess. Si Vera wang a facut si un site cu acest parfum, foarte girlie, te-ai uitat pe el?

marina spunea...

Off topic, apropos de situri superbe ale unor case, cel mai reusit mi se pare cel Lolita Lempicka. Bine, toate produsele lor mi se par mici bijuterii, iar situl este cel putin pe masura.