joi, decembrie 17

how much is 2 much?


Folosesc parfum in fiecare zi. Nu imi place sa ramana in urma mea fluvii de miresme, sa hipnotizez oamenii pe langa care trec, dar nici sa ma chinui sa imi amintesc ce parfum am ales de dimineata. Prin urmare, 4 pulverizari: 2 in spatele urechilor si alte doua la incheieturile mainii, mi se par suficiente. Uneori mai "gresesc" si aplic si la ceafa si in decolteu, in special daca parfumul este nou si l-am dorit mult. Dar acestea sunt cazuri rare.

13 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Si eu tot la fel fac...ma enerveaza ca eu nu imi simt propriul parfum cand ma dau...
Imi amintesc ca aveam in liceu o profesoara care avea o talie de invidiat la 60ani si avea ft. mare grija de ea,se parfuma atat de tare cu No.5 ca atunci cand mergeai pe coridorul din fata cancelariei stiai ca a trecut recent pe acolo...asta e pt. mine too much!

Anonim spunea...

eu imi dau cu parfum pe gat(aprox dupa ureche) si in decolteu.is that bad?

Butterfly spunea...

Exact 4 pulverizari folosesc si eu de fiecare data, in aceleasi locuri, si cred ca e suficient. In ceea ce priveste locul, am auzit diverse discutii, unii confirmand ca acolo este locul potrivit, altii venind cu ideea ca ar fi bine sa pulverizezi in aer si sa treci prin el, eu pana nu simt picatura aia pe piele nu ma simt bine.

adela sirghie spunea...

Ella, si eu am avut chanel 5, dar aam uitat cum miroase...

adela sirghie spunea...

Bookwormm, este foarte bine! Trebuie sa te parfumezi acolo unde iti place tie.

adela sirghie spunea...

Butterfly, si mie imi place sa simt parfumul incalzit pe piele, deci nu sunt multumita cu un pulverizat prin aer.

adela sirghie spunea...

Butterfly, si mie imi place sa simt parfumul incalzit pe piele, deci nu sunt multumita cu un pulverizat prin aer.

marina spunea...

Eu obisnuiesc sa mi dau cate un puf in par, la tample. Ca parca nu sunt suficiente pufurile de dupa ureche sau decolteu ;)

adela sirghie spunea...

Marina, tu decizi cand e suficient. daca nu ameteste lumea langa tine, e ok:)

Magda spunea...

si eu fac la fel.depinde si de parfum cat de puternic este.uneori 4 pulverzari inseamna mult

Gaby spunea...

Eu cred că fac ceva greşit, dar aşa-mi place. Dau un fâs de parfum la final când m-am îmbrăcat, pe haine, nu pe piele sau pun pe peria de păr parfum şi-mi perii părul. Pe piele nu-l mai pun fiindcă în ultimul timp am observat că pielea a devenit sensibilă, se înroşeşte de la orice parfum - high-end, low end. Măcar în felul acesta miros şi eu frumos şi nu-mi mai chinui pielea.

adela sirghie spunea...

Gaby, nu cred ca faci ceva gresit: parfumul si felul in care il aplici(si locul unde...)sunt lucruri subiective. Daca mi s-ar sensibiliza si inrosi pielea, si eu as cauta alte variante.

Dee spunea...

interesanta ideea cu parfumul pe perie. stiam de metoda asta dar uitasem. cred ca ar fi o solutie si pt cele doua parfumuri foarte tari pe care nu le pot purta decat seara. dimineata un puf din ele mi se pare arhisuficient. din cele mai "pamantesti" dau cate doua pufuri dupa urechi..

stiu ca nu e normal sa folosesc parfumurile tari ziua dar mie acelea imi plac :D