luni, decembrie 14

just perfect


Rusoaica asta e senzationala. E studenta la Arte, manechin, celebra si bogata. Evident, se inscrie in genul promovat de beautynews, scandurica ar spune unii:)
M-am oprit la poza aceasta, realizata pentru revista Elle.
Pe mine ma inspira Sasha, sper sa va placa si voua

11 comentarii:

marina spunea...

Intai Gemma Ward, apoi Sasha Pivovarova, mi au placut in ordinea asta. Dar favorita mea este Tanya Dziahileva. Ei, sa vedem aici daca impartasim aceeasi viziune. Toate sunt parca din portelan. Si le am vazut pe Ftv si vorbind, asa ca mi plac clar :) Si frumoase si interesante.

ColourMePretty spunea...

Frumoasa,diafana,melancolica...chiar ca perfecta.
Cat despre gemma ward din pacate a renuntat la cariera de model, nu stiu daca ati vazut ultimele poze...a devenit cat se poate de rubensiana si nu reuseste sa isi recapete silueta care a consacrat-o. Din acest motiv promovez activitatea de model pentru cele carora le permite silueta fara a face eforturi imense,mai ales infometare.

Butterfly spunea...

Cred ca la fetele astea, lipsurile lor de la nivelul bustului sunt compensate cu un chip frumos si poate cu atitudine.

madalina spunea...

SUPERBA

adela sirghie spunea...

Ramona, nu am vazut ulimele poze cu Gemma, caut acum pe internet. Rubensiana? Nu imi vine saa cred...

adela sirghie spunea...

Marina, mie imi plac toate trei. Insa acum trebuie vazut cum arata Gemma...

marina spunea...

Si eu am google it imediat dupa ce am vazut comentariul! Imi parea greu de crezut. Parca a scapat in prajituri! Poate se opreste si face ceva. Si cred ca este incredibil de greu dupa ce ai fost intr o lume atat de glamour sa vezi ca ai pierdut controlul.

Ella Gheorghiu spunea...

Imi place ft. mult de ea...:)
Ma gandeam,Adela,sa facem un mic gossip despre Miss World 2009...as vrea sa aflu care sunt preferatele tale concurente...mie nu imi prea place cea care a castigat,insa Miss Mexico era frumoasa...

adela sirghie spunea...

Viorica, nu am urmarit...

Toma Aurora spunea...

Imi place foarte tare de Sasha, desi fara machiaj are niste trasaturi masculine.Cunosc persoane care o considera oribila, dar mie mi se pare o figura tare interesanta, sugestiva.
Mi se pare normal ca Gemma s-a ingrasat. 90% din fetele de pe podium ar deveni semi-obeze daca ar manca cel putin normal. Sa ne gandim ca majoritatea mananca 2-3 fructe pe zi sau unele chiar deloc+ toate sunt bulimice (ar fi imposibil altfel sa fie atat de scheletronice). Multe spun: "Ah, nu asa sunt eu. Orice as manca nu ma ingras!" Dar acest lucru e dezmintit de faptul ca sunt late in solduri, iar o fata slaba de la mama natura nu va fi niciodata lata in zona bazinului(ma refer la fetele skinny de la mama natura)!

adela sirghie spunea...

Cu adevarat pe mine ochii ei ma fascineaza... si pometii de rusoaica rasata:)