luni, decembrie 21

ORGASM si SUPER ORGASM by Nars


Cel mai cunoscut fard de obraz din intreaga lume poarta un nume la fel de cunoscut: Orgasm. Este produs de firma Nars(pe care din pacate o gasiti numai in strainatate:(... asa ca fetele care au planuri mari in vacanta deja au o lista de produse de incercat). Este o nuanta care si-a castigat reputatia de "must have" sau "the best of" pentru ca are o nuanta neutra de piersicuta (peach)si este, se spune, extrem de cameleonica, deoarece este potrivita atat fetelor care au tenul alb, roz, bej auriu, cat si fetelor care au ten inchis, masliniu. Cu alte cuvinte, se potriveste oricarui tip de ten si oricarui tip de machiaj. Legenda spune ca nu poti da gres cu...orgasm. Nuanta originala este peach, dar puteti alege si o a doua varianta, Super Orgasm, la fel de cunoscuta, un peach mai spre roz(gen Coralista de la Benefit, care e, de fapt, principalul sau concurent la suprematie)si care are si putin luciu, fiind mai potrivita vara sau in perioade de party si clubbing cum sunt cele care se apropie odata cu Craciunul.

6 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Despre Orgasm am tot auzit...insa nu as renunta la Coralista (iti multumesc zilnic ca mi-ai facut cunostinta cu el) pt. nimic in lume.

adela sirghie spunea...

Viorica, nici eu nu am incercat Orgasm pana acum.

Alexa spunea...

vai ce nume incendiare au :) Probabil si datorita lor si-au castigat notorietatea. Cum ar fi, cu proxima ocazie, sa ii sugerez prietenului sa imi daruiasca un Super Orgasm? :)

Apropo de blush-uri, ai incercat Thrrob de la Benefit? Mi s-a parut foarte dragut, in ambalajul lui ludic. Pe mine cred ca ma avantajeaza mai mult nuantele de roz, nu peach, am o tonalitate rece a pielii...

adela sirghie spunea...

Nu am incercat Thrrob, dar parca ar fi din colectia Agent Provocateur!

Magda spunea...

ah nu am auzit de el.caut un blush,mai exact pink leopard bronzer de la too faced pe care nu-l mai gasesc in varianta mica...s-a epuizat stocul de mult la Sephora si uite asa m-am dat batuta.poate gasesc altul la fel de dragut

Magda spunea...

La capitolul CHEEKS avem asa:blush,bronzer,shimmer & glitter si luminizer.Adela,poti sa ne spui care este diferenta dintre ele si cum trebuie sa le aplicam pe fiecare in parte?
sper ca nu iti cer prea mult dar consider ca trebuie sa ne lamurim in aceasta privinta :P