miercuri, decembrie 9

Parisienne, sau...Paris je t'aime


Daca cineva imi spune ca are 7 creme, 15 oje, 10 cutii cu farduri, nenumarate pudre si farduri de obraz, cred ca prima intrebare pe care as formula-o, s-ar referi la banii aruncati pe produse extrem de perisabile. Dar daca mi-ar spune ca are, sa zicem 10 parfumuri(care inseamna evident o suma bunicica de investit) as considera ca are o pasiune pentru miresme si povesti ravasitoare si as zambi intelegator. Am vazut reclama la noul parfum de la Yves Saint Laurent, si inainte de a-l mirosi, mi-am dat seama ca astfel dorinta-i gata, jumatate de drum e parcurs, parca, inainte de a testa produsul. Imi place aerul complet zdruncinat afisat de Miss Moss, ratacita prin Paris. Stiu ca are un trandafir roz pal in mana dreapta, dar cred ca i s-ar fi potrivit si un pahar de vin rosu in mana dreapta. Deci eu ma uit la aceasta reclama si imi place. Daca miros si parfumul si e cat de cat pe placul meu, o sa ma entuziasmez si o sa vreau sa il cumpar si pot spune ca da, aceasta e dovada unei manipulari perfecte.
Asadar, ma las sedusa...

19 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Mon amour...imi place mult de Miss Moss,mai putin de stilul ei de viata...am avut unul dintre parfumurile ei,nu stiu daca le-ai mirosit..Of!Sunt inebunita dupa parfumuri..cred k daca as avea venituri mai mari,as avea cate un parfum pt. fiecare dispozitie de-a mea...

rio spunea...

Ahh...Kate Moss cu smokey eyes si coafura ravasita...arma perfecta de persuadare. Te convinge sa cumperi chiar si nisip in desert...

adela sirghie spunea...

viorica, nu am mirosit parfumul ei. Cred ca era realizat de Coty, nu?

adela sirghie spunea...

Rio, vad ca si tie iti plac fetele rele:)

MadameCacharel spunea...

Eu nu mă omor după Kate Moss, dar reclama e frumoasă. N-am încercat încă parfumul. Urmează sigur. :)

marina spunea...

As putea paria, din cate am citit despre gusturile in ale aromelor, ca nu iti va placea. Este pe atat de greoi pe caat de floral te astepti sa fie. Cel putin, pentru mine, la fel de entuziasta de imaginea promovata, a fost o dezamagire.

Astept curioasa verdictul :)

adela sirghie spunea...

Marina, off, a gresi e omenesc...
dar sigur dupa ce il miros degraba scriu un update si voi fi necrutatoare:)

adela sirghie spunea...

Madamecacharel, Kate asta chiar e o figura! Probabil ca nu as vrea sa fie prietena mea, dar are niste chestii pentru care o indragesc.
Si de curand am descoperit ca da, am o slabiciune pentru fetele rele, inca ma intreb oare de ce:)
Pe de alta parte, reclamele facute de ea, incepand cu scandaloasa Obsession de la Calvin Klein mi se par toate reusite.
Daca te referi la faza cu drogurile si excesul de bautura- eu sper ca a depasit perioada.
Cred ca cel mai mult imi place ca stie sa se puna in valoare. Aa da si imi place ca are sanii mici si nu i-a pasat niciodata de asta, deci nu a apelat la ajustari chirurgicale.

adela sirghie spunea...

P.S. Madamecacharel, nu vreaau sa o apar pe Miss Moss.
M-am gandit doar la niste motive pentru care mi se pare mie o fata interesanta.

Silvia spunea...

şi eu am trecut Parisienne pe lista mea de shopping :D abia aştept să-l testez şi să văd dacă merită ori ba :)
şi btw: e f adevărat ce ai spus tu despre cosmeticele perisabile... chiar citisem pe o trusă că expiră în 6 luni de la deschidere... nici nu cred că apus să folosesc 50% din ea :((

adela sirghie spunea...

off the record: la produsele cosmetice valabilitatea este mai lunga decat cea inscrisa pe ambalaj, le mai poti folosi linistita inca 6 luni. Firmele de cosmetice dau termene scurte pe ambalaj, pt ca daca uiti de trusa un an, ei sa fie "protejati" La creme termenul este mai scurt, 2-3 luni.
P.S. Am invatat lucrurile acestea de la un beauty assistent de incredere.

cmaria spunea...

D-abia astept sa miros parfumul!Imi place mult sticluta: eleganta, dar vesela prin culoarea roz (si sigla YSL auriu pe negru)!

natty spunea...

eu am urban decay book of shades vol.1 de 1 an (de la craciunul trecut) si nu am folosit decat cam 30% din ea - ar trebui sa o arunc? no way :)
About parisienne: parca l-am mirosit nici nu mai stiu exact sigur nu mi-a facut o impresie din moment ce nu mai tin minte.
Si eu cred ca vei fi dezamgita.
Sa nu uiti sa ne zici cand il mirosi cum ti se pare

Ella Gheorghiu spunea...

Nu imi amintesc...stiu ca are 3 parfumuri numite chiar Kate Moss,dintre care doar unul imi place...cum spuneam mie imi place de ea mai ales pt. siguranta in sine pe care o exprima,pt. stilul ei aparte si rebel,pt. ca nu intra in tiparele de azi...pt. ca nu e o pitzi!..si imi da si senzatia ca are si un iq interesant...

adela sirghie spunea...

Natty, eu am farduri mult mai vechi de un an, nu pot spun de cand, ca sa nu oripilez lumea:)
E o caseta de 5 farduri de la Dior, cu culori mate, Boissiers se numeste, nu se mai gasesc aceste nuante. Pur si simplu nu o pot arunca. O folosesc in fiecare zi. Parca nu se mai termina. E o casetuta nemuritoare din cate imi dau eu seama.
Pe de alta parte, daca fardurile nu ar mai fi "bune" cred ca mi s-ar inrosi ochii, m-ar pisca, as vedea o reactie ciudata dupa ce ma machiez. Sau ar mirosi ciudat. Cum nu vad nimic straniu, nu ma lasa inima sa o arunc.

adela sirghie spunea...

Viorica, eu stiam unul cu sticla dantelata parca, mov cu negru, dar nu l-am mirosit pana acum.

adela sirghie spunea...

Maria, bine ai revenit!
Uite cum o poza reusita ne face sa visam:)

SoSheSays spunea...

Ehe eu am vazut aceasta reclama din iulie... in Belgia era in toate magazinele de parfumuri, mare si lata...nu l-am mirosit inca.

Irisha spunea...

Parfumul este extraordinar!