marți, decembrie 15

prin cenusa imperiului: gemma ward




Nu pot sa spun decat OMG!
Este Gemma Ward, dupa ce si-a luat o vacanta de un an de la viata de catwalk. Gemma are, cred, 22 de ani.
M-a intristat atat de tare poza, incat nici nu mai vreau sa comentez.
Ramona, ai dreptate!

22 de comentarii:

natty spunea...

cred ca e gravida, nu cred ca s-a ingrasat asa degeaba

Anonim spunea...

si pe mine m-a socat tare diferenta,pentru k ea inspira genul de fata ingenua care frumusetea exterioara se completeaza cu cea interioara si naturaletea aceea nu foooarte sofisticata,in sensul k dadea impresia k nu se imfometeaza sau tine niste cure atat de drastice ca dupa1an de concediu sa-si faca de cap trupul ei si kilogramele in plus..

Anonim spunea...

in general,sunt omul care admira un corp slabutz in aceeasi masura cu unul cu forme,insa sustin in continuare echilibru,cumpatare,masura in alimentatie..cum zic eu:inteligenta culinara!;)

adela sirghie spunea...

Natty, nu e gravida, s-a ingrasat.

adela sirghie spunea...

Raluka, eu cred ca sarmana fiinta se infometa. A casticat si multe milioane de euro, deci a meritat (oarecum). Insa in momentul in care nu si-a mai supravegheat dieta, efectele au fost dezastruoase. Deocamdata nici nu se pine problema unei reveniri pe catwalk. Nici nu stiu ce sa ii doresti, sa revina si sa fie diafana si slaba moarta, sau sa ramana asa cum e acum, o fata banala. Mentionez ca pozele pe care le-am publicat eu sunt printre cele mai blande cu Gemma, am gasit cateva dezastruoase de-a dreptul.

Anonim spunea...

eu am vazut o poza cu ea in forma asta pe catwalk si era chiar in bikini,se vorbea despre ea k in ciuda kilogramelor in plus este inca dorita sa prezinte pentru brand-uri cu renume..nu stiu cum as putea sa-ti trimit o poza..

ColourMePretty spunea...

dap,asta cred si eu. Ca de felul ei nu arata anorexic si supusa presiunilor interioare si exterioare pentru a rezista in bransa se infometa. Pur si simplu nu poti deveni atat de "pufoasa" si plina de celulita in atat de scurt timp daca toata viata ai fost extraordinar de slaba. Am mai vazut persoane slabe care au luat in greutate insa pareau tonifiate si "uniforme", sa zicem k au devenit mai...impozante.

Alexandra spunea...

m-a dezamagit

MadameCacharel spunea...

Părerea mea e că nu trebuie să ne întristăm. Nu e bolnavă, acesta ar fi un motiv de tristeţe. Are doar mai multe kilograme în plus. Poate nu o mai interesează să fie foarte slabă.

adela sirghie spunea...

Raluka, am vazut si eu poza, insa este vorba de o singura aparitie. Pentru a afla despre ce e vorba cu exactitate, ar trebui sa citim toata presa mondena referitoare la Gemma.

adela sirghie spunea...

Alexandra Catalina Stoica, bine ai venit pe beautynews! Din pacate, lumea fashion este foarte dura, multe fete au avut probleme majore, stiu chiar cazuri de sinucidere. Cu adevarat, numai ele stiu ce se ascunde in spatele stralucirii de pe catwalk.

adela sirghie spunea...

Madamecaharel, ma intristeaza faptul ca toate sunt trecatoare...

Ella Gheorghiu spunea...

Oh...urat!poate trece si prin niste dereglari hormonale sau mai rau probleme cu iubitul(haha)...

Ella Gheorghiu spunea...

Adela,ma simt nevoita sa iti povestesc o intamplare de-a mea din copilarie...mama m-a dat la balet de la 4 ani si timp de 12 ani de 3 ori pe saptamana eram prezenta acolo...imi placea ft. mult,insa nu si faptul ca ne cantarea mereu si profesoare pe care am admirat-o si o voi admira toata viata (dar nu din acest motiv bineinteles) ne intreba ce am mancat...intr-o zi am venit dupa ce manacasem cam cu 2 ore inainte un sandvis si a ras de mine ca eram mai umflata(desi ma uit si acum in poze si eram o scandura)..am iesit plangand de la ore si vroiam sa nu mai mananc niciodata...pana m-a convins mama ca nu trebuie sa aspir la infometare si sa iubesc muzica asa cum e...am ramas cu un sindrom bineinteles...de cate ori merg acasa ma cantaresc si incerc sa nu ma ingras mai mult de 2 kg..de fapt cam asa am oscilat de-alungul anilor,incerc totusi sa nu duc la extreme ci doar sa imi pastrez un echilibru...nici nu vreau sa imi imaginez la ce stress era supusa fata asta!

adela sirghie spunea...

Viorica, pana la urma organismul isi cere drepturile, mai ales daca ani de zile l-ai traumatizat.

Sim spunea...

Din cate am citit a suferit in urma mortii prietenului ei.
Presa e prea dura cu ea.
Oricum, in opinia mea e tot frumoasa si e sanatoasa.

adela sirghie spunea...

Sim, si eu am citit cateva comentarii(nu toate) in care aparea motivul spus de tine. Insa nu se stie cu certitudine daca Heath era prietenul ei. Oricum, repet, nu am citit toata presa mondena. Sper ca nu am fost rautacioasa, pentru ca mie chiar mi-a parut rau de ea, indiferent de motivul pentru care are acum probleme. M-a pus in fata evidentei(inca o data!) ca si banii, si frumusetea si celebritatea -sunt trecatoare. Parca ar fi o datorie, sa "ne petrecem"

Zuzele spunea...

Da, Adela, s-a transformat pentru ca a avut libertatea de a fi un om normal. Probabil ca a mancat dupa multi ani de infometare o portie de cartofi prajiti, a indraznit sa guste o prajitura sau o tableta de ciocolata. Daca pentru noi, toate aceste rasfaturi sunt, poate, normale, ei i-au venit de hac. Dupa ani de zile in care a mancat 3 felii de mar pe zi si 2 boabe de struguri, o inghetata inseamna o tragedie pentru corpul ala silfid si anorexic.
Ar putea macar, daca tot a inceput sa aiba deprinderi de om normal, sa includa cat mai mult sport in programul ei zilnic pentru ca organismul ala trebuie sa se obisnuiasca din nou cu mancare, metabolismul la ea este ..varza!
Sincer, eu ma bucur sa vad o femeie asa cum este ea acum, decat o anorexica scheletica! Doar sa nu exagereze si sa doarma in frigider de acum incolo!

Silvia spunea...

este evident faptul că îl lumea modei sunt foarte răspândite tulburările de alimentaţie.... nici nu ştiu ce e mai păcat... faptul că Gemma s-a îngrăşat sau faptul că se înfometa???
oricum mi se par cam răutăcioase articolele scrise pe seama ei lately... am înţeles că un mare guru îi recomanda să defileze pt îmbrăcăminte XXL....

cmaria spunea...

Uau! Sincer eu nu prea cred ca manechinele "maninca" numai "apa plata cu lamaie", dar eu cred ca a urmat un tratament hormonal sau ceva care a ingrasat-o asa.Sau a mincat peste limita ceva ce sigur o ingrasa si care inainte il/o minca cu masura (de exemplu, eu daca maninc 1 pizza de 3-4ori pe saptamina, timp de macar 2 saptamini ma rotunjesc cu vreo 2 cm, in schimb pot sa maninc muuulte dulciuri si nu ma ingras, deci...)Sunt exceptii manechinele care arata chiar ca de la "Auschwitz" si unele dintre ele chiar au sfirsit tragic; restul tin o minima dieta (de bun-simt:nu maninci 2 piini pe zi,etc) si genetic (daca ii vedem pe parinti, intelegem) sunt asa.

Roxana spunea...

Nu s-a in grasat chiar asa de mult, nu mi se pare grasa ci mai pufoasa. Sa nu exageram. Eu nu suport 90% dintre manechinele astea anorexice si fara forme si toata nebunia/istria creata in jurul ideii de slabit. E imposibil ca doua sau mai multe femei sa poarte o conversatie si sa nu intervina subiectul slabit. Hai sa ne oprim. Ce-ar fi sa citim toate aceeasi carte si sa vorbim despre ea? Nimic nu e mai frumos la o persoana decat increderea in sine. Extremele nu sunt in regula in nicio directie.

tatiana spunea...

Cred ca e foarte dureros sa te vezi din tipa sexy de pe coperte, femeia lipsita de gratie si armonie.