miercuri, decembrie 23

To have or To have not(great expectations)


Pomuletzul beautynews din dreapta ma anunta ca mai sunt doua zile pana la Craciun. Nu mi-am cumparat nicio rochie noua, nicio geanta noua, nimic, nimic. Rochiile si gentile mele ma asteapta cuminti in dulap, le-am cumparat pentru ca mi-au placut si le-am dorit, nicidecum ca trebuie sa imi iau ceva nou, nu am nicio superstitie leagata de imperativul trebuie. Alaltaieri mi-am facut manichiura, ieri m-am epilat(prima sesiune), azi imi fac pedichiura si maine va avea loc cea de-a doua sesiune de epilat(daca ma epilez total in aceeasi zi ma plictisesc si imi piere tot cheful). Cu coafura e simplu, oricum ma spal pe cap o data la doua zile, deci parul e mereu curat si aranjat, nu imi doresc nimic special din acest punct de vedere. In seara aceasta fac bradul, pun colinde, aprind lumanari parfumate si fac o baie lunga, plina cu spuma parfumata, apoi trec la operatiunea pedichiura. Iar pe 24 seara, maine adica, asteptand sa vina Mosu', o sa imi vopsesc unghiile de la maini in culoarea rosie, Moscou de la Peggy Sage. Pe data de 28 decembrie am programare la tuns. Cam asta e tot. Nu voi alerga innebunita pe la saloane, in criza de timp, de la un capat la altul al orasului, nu imi voi ameninta stilistul cu sinuciderea ca nu ma primeste inainte de Craciun pentru un hair cuttig. Si va doresc Sarbatori fericite!

21 de comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Trebuie sa imi iau si in rand Moscou,dar nu prea am mai stat prin Bucuresti...cand ma intorc ma gandesc la un rosu frumos pt unghiile mele mici.Tu de unde cumperi oja Peggy Sage?Am inteles ca se gaseste mai mult undeva pe la Foisorul de Foc...

Ella Gheorghiu spunea...

P.S. Tot nu ne-ai povestit nimic despre pisicutzele tale...
P.P.S. Am terminat punga cu bomboane pt pom si mama se plange ca trebuie sa cumpere alta...haha

adela sirghie spunea...

Eu am primit-o cadou la un targ de cosmetice. Peggy Sage are sediul pe Olari, langa Foisorul de Foc.
Nu am poze bune cu mitzi, sunt foarte greu de prins, din pacate, dar te invit cu drag la mine sa le cunosti cand vii in Bucuresti...
eu deja sunt la al treilea rand de bomboane de pom:)

MadameCacharel spunea...

Sărbători Fericite, Adela! Să fii fericită, sănătoasă şi toate dorinţele tale ascunse să prindă aripi!

Butterfly spunea...

:)) eu sunt la al doilea rand de bomboane si tine cont ca ale mele erau in pom, adica au fost rapite de cate ori trecea sotul pe langa ele (si eu am participat la operatiune, nu pot da vina numai pe el :D)
In ceea ce priveste rochia eu mi-am luat-o de vreo 2 luni, pantofii acum cateva saptamani, geanta acum 4 zile, dezavantajul din punctul meu de vedere este ca deja m-am plictisit de rochie, nu mai e entuziasmul acela pe care l-am avut cand am cumparat-o. O sa o resuscitez cu o floare in par ;)

madalina spunea...

iata un om linistit de Craciun!
Sarbatori fericite, Adela!

cmaria spunea...

Si tie, Sarbatori cu fericire, sanatate,iubire si bani!
P.S. Pisicuta neagra, grasa si frumoasa si cu blanita lucioasa si care vroia in casa e simpatica foc! Si cea timida (vezi, nu zic fricoasa) e frumoasa, dar cea neagra mie mi-a placut putin mai mult.

Zuza O spunea...

Si eu ma voi tunde tocmai pe 30 :)Craciun fericit!!

simona spunea...

Si eu tot cu Peggy Sage ma dau de Craciun, dar nuanta Royan. Sarbatori fericite, Adela! Ma bucur f mult ca am descoperit acest blog .

Ella Gheorghiu spunea...

Adela,esti cadoul perfect sub pom...
Am vazut ca inca nu ti-ai luat in primire un premiu virtual pe care ti l-am oferit acum 2-3 saptamani...il gasesti aici:
http://topsecret-vioricaghe.blogspot.com/2009/12/and-award-goes-to.html
Sper sa mearga link-ul..

marina spunea...

Un Craciun minunat! M am tinut sa intru sa scriu ceva intre doua reprize de gatit, si una de vopsit unghii :)

Iti doresc multa sanatate, pentru ca mie asta mi s a demonstrat a fi esential si nu doar cliseu, anul acesta.

Cu prietenie, te imbratiseaza Marina.

adela sirghie spunea...

MadameCacharel, Sarbatori fericite!

adela sirghie spunea...

Butterfly, oare Craciunul ar putea fi in fiecare zi?

adela sirghie spunea...

Madalina, sa stii ca nu imi place deloc sa ma agit si sa ma grabesc. Ma straduies sa raman calma cat mai mult posibil. Sarbatori fericite si tie:)

adela sirghie spunea...

Maria, Sarbatori fericite! Multumesc pentru urari. Pisicuta neagra cu care te-ai intalnit tu este pisicuta blocului. Cioco mica, pisica mea ciocolatie cu ochi portocalii, statea ghemuita dupa aragaz, e mai fricoasa decat Ringhishpinghi, silver tabby pe care ai vazut-o. De fapt am 4 pisici: doua in casa, una pe scara blocului si inca una, care sta toata ziua pe pervazul de la bucatarie:)

adela sirghie spunea...

Zuzelor, Craciun fericit!

adela sirghie spunea...

Simona, bine ai venit pe beautynews! Si mie imi place Royan, chiar am fost data de cateva ori cu el. Pot sa te intreb cum ai ajuns pe beautynews daca iti mai amintesti?
Sarbatori fericite!

adela sirghie spunea...

Multumesc mult, Marina!
Craciun fericit!

Butterfly spunea...

Si-ar pierde farmecul daca ar fi in fiecare zi Craciun...si apoi...atatea bomboane...:)

Magda spunea...

si eu m-am infrumusetat asa incet incet azi ceva maine altceva...ma amuza isteria aceasta de sarbatori a doamnelor.urmeaza sa mai fac si altele dar dupa sarbatori.zile linistite si frumoase va doresc!

adela sirghie spunea...

Magda, nici eu nu am izbutit sa fac tot ce mi-am propus inainte de sarbatori, asa ca am lasat si pentru zilele de dupa...