joi, martie 18

cumintenie [tableta scrisa in luna lui marte]


In ultima vreme am fost foarte cumintica. Nu mi-am vopsit deloc parul, ma mandresc cu o culoare naturala (desi varfurile mai au cateva efecte aramii mostenire din blondul purtat in urma cu 2-3 ani), mi-am lasat unghiile sa isi revina in mod natural(nu le-am ascuns culoarea galbena sub straturi nenumarate si colorate de oja), deci sunt iarsi rozalii (ca mugurii alb si roz si puri), fac saptamanal abur cu rozmarin, mananc mai multe fructe si legume, am reinceput sa fac exercitii fizice. Nu fac sport cat mi-am propus, dar important este ca fac consecvent si cu drag. La masaj sper sa ajung saptamana viitoare(am amanat pentru ca era frig, zapada si greu de ajuns)
Deci se poate...Voi cum stati cu programul de beauty?

10 comentarii:

Ema, Brasov spunea...

Este cea mai potrivita atitudine. Sa fie "primavara" de vina?

Butterfly spunea...

Si eu sunt pe drumul cel bun :))
Am si eu program saptamanal de abur si masti, nu m-am mai vopsit de 3 luni jumate, sport fac, dar nu atat cat ar trebui, dar cel mai mult mi-as dori sa reusesc sa ma hidratez cu apa, uit tot timpul si imi amintesc abia seara...

Anonim spunea...

Si eu sunt foarte cuminte - saptamana asta nu mi-am mai dat unghiile cu oja, le-am lasat sa respire si le-am rasfatat cu un tratament de unghii.

Anonim spunea...

Buna dimineata!
Aveti un premiu la mine pe blog pentru activitatea frumoasa pe care o realizati pentru noi.
Va multumesc si sa aveti o zi placuta!

naspi spunea...

pai ... am inceput sa fac exercitii fizice, incerc sa nu mai mananc dulciuri multe (cand am pofta de ceva dulce ma infig intr-o portocala), mi-am gasit in sfarsit niste creme de fata care-mi priesc ....

Psyche spunea...

si eu sunt cuminte:D mai ales ca a venit si vremea frumoasa pe la noi (Timisoara), asa ca merg cu draga inima la sala. Abia astept sa ma imbrac si eu in stil nautic;)Masajul de fiecare saptamana nu lipseste. Mai trebuie sa lucrez un pic la calitatea parului, dar iau vitamine si sper sa isi revina:)
spor in continuare la program!

adela sirghie spunea...

@Ema: schimbarile au venit treptat, in ultimii ani.
@Butterfly:eu beau si multe ceaiuri
@Clarra:cu unghiile am avut o pauza luna, de prin septembrie anul trecut. A durat ceva pana au redevenit suave.
@Baditaiulia: multumesc din suflet pentru premiu, este o mare onoare sa il primesc de la o cititoare si autoare de bloguri.
@Nashpi: ce creme iti priesc?
Psyche: imi doresc foarte mult sa reiau masajul, chiar imi este foarte dor de starea de bine pe care o dobandesti chiar dupa prima sedinta!

naspi spunea...

Adela, sunt niste creme recomandate de tine printre altele Anew de la Avon. Intra repede in piele si nu-mi dau senzatia ca mi-a ramas o tona pe fata.

Magda spunea...

si eu sunt pe drumul cel bun.mi-am cumparat creme si produse de make up,beau multe ceaiuri,incerc sa reduc dulciurile (desi imi este foarte greu )si profit din plin de orice minut liber.
insa la capitolul sport nu stau bine...

Ana-Maria spunea...

Eu ma lupt cu cei 2l de apa... Si de ieri am inceput sa alerg. :D