joi, martie 4

how NUDE can u go?


Pe unul din site-urile mele favorite, who what wear, am gasit cateva variante interesante despre cum sa porti si sa combini tinute nude fara sa pari cea mai stearsa fiinta de pe fata pamantului. In special fetele care au pielea alba(lucky me!) au aceasta tendinta de a parea invizibile, cand nu gasessti puncte de sprijin in tinuta lor. Ashley Olsen nu mi se pare un caz fericit, (numai)pantofii negri nu o salveaza. In schimb, Kate Bosworth, cu pantofi rosii si ruj rosu -fascinanta combinatie. Preferata mea ramane Poppy Delevigne-dress negru, boots de culpoare neagra. Kate Moss are o rochie maieu de la Valentino foarte frumoasa, dar mult prea larga, fapt care ii da un aer de-a dreptul nesanatos si deprimat. Insa este asortata sublim, roz fucsia si pantofi cu imprimeu.
Concluzia mea este ca nu ajunge un singur punct de sprijin(pantofi negri, cum are Ashley Olsen) ci ai nevoire de minim doua(cum au toate celelalte fete). Sigur, pe who what wear toate fetele erau laudate, insa mie mi-a sarit in ochi acest amanunt.
Pentru a vedea poza marita, dati click pe ea:)

2 comentarii:

Butterfly spunea...

Singura tinuta nude pe care am avut-o a fost o rochie la o petrecere de absolvire, parerea mea e ca tinuta asta dezavantajeaza blondele.

adela sirghie spunea...

Trebuie sa fii foarte atenta la combinatii, altfel vei fi "femeia invizibila"