miercuri, martie 3

Military style returns


Stilul militar in moda rezuma capacitatile femeii de a-si accepta latura masculina, dar este si un trend principal pentru primavara anului 2010. Eu nu fac parte dintre fetele care apreciza la justa valoare un verde militar, insa stiu ca sunt persoane carora acest stil li se potriveste. Eu optez mai mult pentru rochii simple sau cu floricele, girlie way of life, talie empire, boho chic, cateva elemente androgine, sau pentru ultimul stil cu care v-am bombardat in ultima vreme: milkmaid:)

6 comentarii:

Butterfly spunea...

Offf, nu imi place stilul asta, cand sunt atatea culori frumoase de ce sa purtam verdele acela urat, prefer moda flacarii violet...:)

Zuzele spunea...

mie imi plac tinutele pe care le-ai ales acolo. Inspira putere si feminitate in acelasi timp, iar rochita este foarte draguta! Imi place si nuanta foarte mult si cred ca imi sta si bine!
Desigur, si mie imi plac floricelele si tonurile pastelate, dar in aceeasi masura si verdele asta "iarba", cum ii spun eu :P

Anonim spunea...

hmmm..fiind o balanta"veritabila"ma camuflez repede si chiar oscilez intre extremele pe care tu le_ai enuntat!!!am zile cand tanjesc sa_mi regasesc"independenta si masculinitatea-taria"purtand stilul army,dar exista si momente in care ma rasfat cu"flowers everywhere"..DA pentru amandoua!te pup!

Andra spunea...

Sincera sa fiu, mie verdele ala nu-mi place. Parca e o culoare de uniforma, imbatraneste si uniformizeaza. Off topic: nu mai faci testimoniale? Ca am tot intrat in speranta ca poate castig si eu ceva dragut:)

lavy spunea...

da de cate ori se poate intoarce un trend frate??
bleah

adela sirghie spunea...

Vaaai Lavy, ma faci sa rad:)
Tu nu ai auzit de mitul eternei reintoarceri?
Acum rad cu hohote:)