marți, martie 2

zi colorata de primavara


Imi sunt foarte dragi ojele de unghii. Cu cat mai colorate, cu atat mai bine. Daca vrei sa folosesti mai multe nuante in sezonul primavara-vara, sfatul meu este sa iti cumperi sticlute mici, ca sa nu se usuce si sa trebuiasca sa le "indoi" cu lac transparent sau cu acetona. Daca dimpotriva, te axezi pe o singura culoare, ia o sticluta mai mare. Pentru diversitate si accesibilitate, desi nu le-am folosit pana acum, pot sa va spun ca noile nuante de oja de la Sephora mi-au colorat ziua, asa ca am pus o imagine cu multe variante, poate va inspira. Nuanta centrala se numeste Night Cap.
Pentru a mari poza si a vedea mai bine culorile, dati click pe poza:)

6 comentarii:

zuza G spunea...

sunt foarte bune ojele astea. Eu am avut noroc si am prins o reducere si mi-am luat mai multe nuante cu numai 6 lei bucata :)

Zuza O spunea...

Eu o am chiar pe cea din mijloc. Nu-mi place pensula, iar oja mi s-a parut cam groasa....

roxana spunea...

Cu lac protector deasupra sunt foarte bune. Imi place ca au dimensiune redusa tocmai ca sa-i cumpar muuulte culori.

Butterfly spunea...

Sunt de acord cu Zuza O, nu imi place nici pensula nici consistenta, pentru ca are sticluta mica de aceea am luat-o si eu, dar am fost dezamagita, si in plus sare foarte repede de pe unghii. :(

Gaby spunea...

Şi eu am avut şi sare a doua zi de pe unghie. Chiar nu pricep de ce nu renovează formula. Culorile sunt superbe.

Zuzele spunea...

Hmmm, mie mi-a placut oja asta si a rezistat destul de mult. Nu e Peggy Sage, dar merge.. Cred ca este important si sa folosesti lac fixator inainte si dupa aplicarea ojei.