vineri, mai 23

Anastasia Soare, ia loc, nota ZECE!!!

Deloc nu-mi place sa spun sau sa fac chestii de decor, dar deja stiti acest lucru daca imi cititi blogul... Dar am stat cu Anastasia Soare trei ore la povesti si m-a cucerit definitiv si o spun din toata inima. Nu este pentru prima oara cand sunt invitata la intalnirile ei cu presa, insa de fiecare data a intervenit ceva si nu am reusit sa ajung. Pastram in suflet regretul ca nu am reusit sa o cunosc. Pana zilele trecute:



Miercuri, 21 mai, în cadrul Victoria Gallery a fost lansat salonul Anastasia Beverly Hills Dorobanţi, eveniment găzduit de Anastasia Soare.
Supranumită regina sprâncenelor, Anastasia Soare este cea care conturează cele mai importante priviri de la Hollywood: Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Victoria Beckham şi Oprah sunt clientele sale fidele. 
Salonul a fost conceput drept un beauty spot, incluzând celebrele servicii de brow shaping, coafură, tratamente cosmetice, dar servicii de manichiură şi pedichiură.

Asadar, noul salon aduce, pe lângă serviciul de pensat, şi coafură, cosmetică, manichiură şi pedichiură cu produse profesionale- Guinot, OPI, Kerastasse şi Moroccanoil. 
În plus, Anastasia Beverly Hills Dorobanţi îşi aşteaptă clienţii de luni până duminică inclusiv (da, poti sa mergi duminica sa salonul de infrumusetare!) , oferind inclusiv serviciul de...valet parking.

În Bucureşti sunt deschise alte două saloane Anastasia Beverly Hills: în Băneasa Shopping City şi la parterul hotelului Radisson Blu. Noua locaţie(de exceptie!) este situată în Calea Dorobanţilor, nr. 126-130, la etajul Victoria Gallery. Contact: 0754 974 987 şi salon.dorobanti@anastasiasoare.ro 

Si totusi, in ce consta secretul succesului ei? Cand a inceput , notiunea de "sprancene" era extrem de vaga


Ea mărturiseşte că munca temeinică şi darul de a putea observa proporţiile corecte ale chipului fiecarei persoane in parte sunt elementele ce au condus la succesul internaţional. În saloanele din România, ea oferă training specializat pentru esteticiene, asigurând astfel continuitatea excelenţei.
În viziunea sa, frumuseţea trebuie să fie un ideal clasic, dar accesibil. Din dorinţa de a materializa acest vis Anastasia a creat produse dedicate sprâncenelor, Anastasia Beverly Hills fiind brandul cu cele mai multe produse dedicate exclusiv acestei zone a feţei. În plus, femeia modernă trebuie să aibă mereu un look proaspăt, îngrijit, crede ea, astfel că serviciile adiacente de coafură, cosmetică, manichiură şi pedichiură din cel mai recent deschis salon sunt un motiv în plus de vizită.

Povestea de success Anastasia Soare începe in momentul in care ea decide să îşi urmeze pasiunea pentru frumos şi studiază arhitectura şi artele plasitce. Apoi, Anastasia ajunge în Statele Unite. Printr-o muncă susţinută şi imaginaţie debordantă reuşeşte să îşi creeze un nume printre starurile americane. Studiul intens al geometriei şi al proporţiilor perfecte o propulsează printre specialiştii în frumuseţe.

Primul salon Anastasia Beverly Hills a fost inaugurat în 1997 şi clientele sale fidele poartă nume cu răsunet: Jennifer Lopez, Oprah, Penelope Cruz, Sharon Stone. Numeroase reviste precum Vogue, ELLE, W şi InStyle au publicat articole dedicate tehnicii ei unice. 
În prezent, Anastasia deţine cea mai completă gamă de îngrijire a sprâncenelor – produsele inovatoare fiind create sub supravegherea ei şi testate chiar de catre ea. 


Nu, nu m-a pensat, dar cine stie, poate data viitoare...

10 comentarii:

Unknown spunea...

Ce frumos vorbesti despre ea, Adela! Felicitari amandurora pentru munca depusa si pentru rezultatele minunate!

Bianca Roxana spunea...

Sunteti minunate amandoua!!!
http://zambetdeinger.blogspot.ro/

Federova spunea...

Ce onoare! Ce norocoasa tu!

adela sirghie spunea...

@ Multumesc, chiar a fost o intalnire exceptionala...

Nina spunea...

buna Adela:) spune-mi , te rog, stii pe unde lucreaza Tatiana (cosmeticiana la care mergeai) acum?
am impresia ca Shades s-a inchis si as vrea mult sa aflu unde este acum sa i fac o vizita. Daca nu mai mergi la ea, poate ai alte recomandari? Merci frumos!Nina

adela sirghie spunea...

@Nina: asa este, Shades nu mai exista, mi-a parut si mie rau. Dar am gasit un alt loc, in spatele Guvernului, unde am dat peste Ioana Ungureanu(la sugestia unei cititoare) si nu pot sa spun decat ca ma simt Cleopatra cand merg la tratament faciala acolo. Ioana are niste maini divine si vindecatoare, o sa scriu despre ea, caci o cosmeticiana buna ca ea trebuie sa faca fericite cat mai multe fete. O recomand din tot sufletul. Sunt multe tratamente, eu am ales cu extractie, caci acestea mi se potrivesc cel mai bine.
La Anastasia Bevery Hills nu am ajuns inca, nu stiu cum este cosmetica de acolo.

Nina spunea...

Multumesc frumos pentru raspuns! as vrea sa ajung si eu la Ioana, imi spui te rog cum se numeste salonu?

inca o data ,multumesc, o duminica frumoasa!Nina

Vision By Mila spunea...

Love her hair!

adela sirghie spunea...

@Nina: LA BIBLIOTEQUE CENTRE BEAUTE se numeste, pe strada Duiliu Zamfirescu.

adela sirghie spunea...

@MIla: da, nuanta aceasta o intineresete si i se potriveste foarte bine. Ii sta mai bine decat cu parul inchis, m-am uitat peste cateva poze mai vechi.