duminică, noiembrie 10

Beautynews: ARTISTRY, EGYPTIAN MAGIC, THE BODY SHOP, HANDMADE SISTER

Ultima mea mare descoperire ''di granda" sunt produsele Artistry, care mi se potrivesc atat de bine, incat in ultima vreme primesc mereu complimente. Ca baza de machiaj folosesc un serum concentrat foarte eficient Aristry YouthXTend si aplic apoi un fond de ten care completeaza si potenteaza calitatile primului, Lifting Smoothing Foundation, cu SPF 20. Efectul este de lifting si de intindere a ridurilor, dar ceea ce apreciez eu cel mai tare este un minunat, natural si elegant efect luminoptic, care are rolul de a intineri tenul si de a-l face mai luminos. Textura este si ea geniala, ca un serum, fina ca matasea, nici nu se observa ca ai aplicat ceva pe ten. Oficial, produsele Amway sunt pe acelasi nivel cu Lancome si Estee Lauder (chiar exista o intelegere intre aceste trei mari firme de a putea compara produsele lor), dar sistemul de vanzare este direct, putin diferit de cel cu care am fost eu obisnuita pana acum. Acoperirea este medie. Daca ai tenul mixt, cum il am eu(gras in zona T), trebuie aplicat neaparat si un strat de pudra translucida, caci nu este un fond de ten oil free. Rezista intreaga zi. Eu am nuanta Chiffon, potrivita in cazul tenurilor deschise. Cel mai bun, cel mai suav fond de ten pe care l-am folosit pana acum, iar eu il compar cu Sisley si by Terry, care pana acum erau pe primele doua locuri(in clasamentul personal). Spun acest lucru deoarece efectul luminoptic este mai puternic, dar in acelsi timp mai blajin, skin-like. Un fond de ten pe care eu l-as pune la rubrica JUST PERFECT fara niciun regret. In cazul in care vreti sa aflati mai multe, puteti accesa site-ul lor AICI

Sigur, folosesc si  crema Egyptian Magic in continuare, dar ea este o descoperire mai veche, caci in ianuraie-februarie 2013 m-am intalnit prima oara cu ea. Am decis sa scriu despre ea in prag de iarna, deoarece consider ca atunci ies cel mai bine calitatile ei in evidenta si am vrut ca recomandarea sa fie si de sezon. Eu filtrez toate informatiile prin prisma tipului meu de ten, daca vedeti un oarecare decalaj, sa stiti ca aici este cheiaa interpretarii. Nu am vrut sa scriu despre vedetele care folosesc aceasta crema MUST HAVE, nici sa spun ca vindeca frumos cicatricile de la acnee, deoarece 1-eu nu cred ca daca o vedeta foloseste ceva ti se potriveste si tie si 2- in cazul meu nu a avut ce sa vindece, caci nu am cicatrici. Crema mi-a placut si o voi recumpara din alte motive, pe care le-am scris acum cateva zile AICI. Daca doriti sa cumparati aceasta crema, va reamintesc faptul ca cititoarele mele beneficiaza de un discount de 15 % daca introduc parola ADELA la final.

Ah, da si am reinceput sa folosesc intens si crema de maini. In acest moment am o dragalasenie, intr-un borcanas foarte simpatic, pictat, de la Handmade Sister. Este o crema de maini mango- galbenele, contine apa minerala plata, unt de mango bio, unt de shea bio, ulei de galbenele, ulei de musetel, gliceina vegetala. gumaxantan, ceara emuslsifianta, alcool etilic sursa vegetala, extras aromatic de fragute  si conservant Cosgard. Catifeleaza si hidrateaza, trebuie sa astepti putin inainte sa intre in piele, voi refolosi borcanasul. Valabilitate: trei luni de la data deschiderii.

Tot de la Handmade Sister folosesc un gel de ochi cu gel de aloe vera, acid hialuronic, guma arabica si extract de acmella, (pe care l-am inceput in vara si ma straduiesc sa il termin inainte de a expira). A fost foarte potrivit pentru vara, caci este foarte lejer, hidrateaza suficient si nu lasa filtru gras. Valabilitate: sase luni de la data deschiderii.

Primul magazin descoperit la Promenada Mall a fost The Body Shop. Nu mai intrasem de ani de zile. Am iesit de acolo cu un demachiant de ochi de 250 ml si am fost tare fericita, caci cele de 125 ml, marimea normala, ma lasa mereu cu impresia ca in orice moment ma pot trezi fara. Varianta pe care o am eu este cu musetel, asigura o demachiere delicata, potriviat atat pentru ochii sensibili, ca ai mei, cat si pentru cele care poarta lentile de contact. Nu testeaza pe animale, lucru pe care il fac de cel putin zece ani, bravo lor. Important este sa intelegem ca in aceasta lume chiar pot exista cosmetive foarte bune fara a fi testate pe animale, sper ca exemplul celor de la The Body Shop sa fie urmat de cat mai multe firme. de cosmetice.

VA URMA:)

14 comentarii:

Diana spunea...

eu am lotiunea demachianta cu musetel/sau micelara/cum s-o numi... si demachiantul - unt , o descoperire minunata, nici nu ma asteptam sa fie ataaat de bun... the body shop, da.

Alina Canura - Anghel spunea...

Borcanasele de la Hand Made Sister sunt geniale, am si eu unul si l-am refolosit. Artistry e de pus pe lista si astept continuarea :D

alex_and_ra spunea...

Ce dragut e borcanasul cu crema!

Veronica Picioroaga spunea...

Toate produsele ma tenteaza ! Ai un fel....un mare fel de- a le descrie ! :-)

Camelia Andrasescu spunea...

Nu am folosit niciunul dintre produsele prezentate dar apreciez mult parerea ta si mi-ar placea sa le incerc. Sigur se va intampla la un moment dat!

Alexandra G. spunea...

sa stii ca in pozele recente cu tine tenul tau arata supeeerrrr, mai bine decat al meu!!

ti se potriveste de minune fondul de ten pe care il folosesti !!!

Anonim spunea...

Borcanasele de la Handmade Sister sunt foarte dragute, si produsele de la The Body Shop sunt pe placul meu chiar daca nu am incercat eu prea multe :)

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Din pacate, pe mine m-a dezamagit demachiantul cu musetel de la The Body Shop! Nu imi curata mai deloc rimelul de la ochi.

adela sirghie spunea...

Trebuie spus atunci ca cu ma machiez destul de lejer, fara formule waterproof, fara eye-liner…folosesc doar fard de ochi si o mascara de volum.

Annamaria spunea...

Am avut o experienta tare neplacuta in urma cu muulti, multi ani, la cumpararea primului meu rimel. Era un waterproof, Oriflame. De atunci, evit cu stoicism acest tip, si, la fel ca si tine, aplic un machiaj simplu, cu fard de pleoape si rimel de volum. Fond de ten si anticearcan am inceput sa folosesc doar de patru ani.

Annamaria spunea...

Adela, voucherul de 15% in numele tau este valabil la cumpararea unei singure creme? Ce se intampla daca vreau sa cumpar 4? :D Multumesc!

adela sirghie spunea...

Annamaria, voucherul este valabil pentru toate cele patru creme. Vei primi reducere de 15% la suma totala. Insa numai daca folosesti la final codul ADELA.

adela sirghie spunea...

Este un cod-cadou pentru cititoarele/prietenele mele/rudele lor. Gen Friends&Family.

Annamaria spunea...

Am gasit astazi, la Whole Foods Market (un magazin doar cu produse naturale, imens), in raftul cu Egyptian Magic o crema care se numeste Africa's Secret. Avea tester, am incercat-o, are aproape aceeasi consistenta ca Egyptian, insa miroase altfel. Placut. Am cumparat-o, si voi reveni cu pareri, daca imi dai voie :). Costa in jur de 26 dolari.

Ingrediente: Handcrafted Shea Butter* (Butyrospermum parkii), Virgin Coconut Oil* (Cocos nucifera), Beeswax, African Wild Honey, Neem Oil (Azaradichta indica), Baobab Oil (Adonsonia digitata), Sesame Oil (Sesamum indicum), Royal Jelly, Bee Pollen, Bee Propolis.
*Certified Fair for Life
(FairTrade) by IMO

http://www.wholefoodsmarket.com/products/alaffia-africas-secret-multipurpose-skin-cream