joi, mai 1

Azi imi place...

…o pereche de ochelari de soare Bottega Veneta. I-am vazut ieri la magazinul din Barcelona si cred ca i-am probat de vreo zece ori, nu exagerez. Si afara si in magazin si iar afara si iar magazin. Vanzatoarea a fost foarte draguta si intelegatoare, nu parea deloc deranjata cand i-am spus ca vreau sa ma mai gandesc. Si m-am trezit cu gandul la ei. Modelul e vintage, cat eye, un pic agresiv ca forma, insa indulcit de insertiile gri-transparente. 




8 comentarii:

Stefania Petcu spunea...

Eu zic sa-i cumperi:) Daca ti-au atras atentia si te-ai gandit la ei..

Ioana spunea...

Ah, ce frumosi sunt. Am vazut si eu o pereche asemanatori pe asos.com, bineinteles ca sunt no name, costa doar 10 lire. Si acum, daca tie iti place modelul acesta, cred ca o sa mi-I cumpar. Aveam nevoie de o parere autorizata :)

adela sirghie spunea...

@Ioana: da, modelul este superb. Nu se vor demoda niciodata, la fel ca cei tip aviator.

alessa spunea...

Sunt tare frumoşi. Dacă tot mi-ai atras atenţia, m-am uitat şi la celelalte culori şi mi-a căzut cu tronc varianta brown/violet <3 http://cdn.yoox.biz/95/95000309ep_16_fl.jpg

Flori spunea...

Tehnica mea cand nu sunt hotarata: daca a doua zi inca ma gandesc la produsul respectiv inseamna ca mi-l doresc cu adevarat si nu e doar unimpuls de moment :) deci.... Fuuuuuugi si cumpara-i

marie spunea...

Da, eu zic ca trebuie sa-i cumperi, mai ales ca nu-ti ies din gand si cred ca ti se si potrivesc.

adela sirghie spunea...

@Alessa:da, i-am probat miercuri si pe cei pe care i-ai trimis tu, sunt mai interesanti decat modelul ales de mine. Insa mie imi vin mai bine ceilalti.

Andrea Chitic spunea...

Mie nu mi se par deloc agresivi, doar frumosi. Eu i-as cumpara. Chiar asa: cat costa?