vineri, mai 30

BEAUTYNEWS: APIVITA lanseaza AQUA VITA


Una dintre cele mai interesante lansari ale verii 2014 vine de la Apivita, care a regandit gama Aqua Vita intr-o formula noua, tocmai pentru a asigura tenului nevoia corecta de hidratare. Eu am folosit multe dintre mastile lor, le-am combinat in functie de necesitatile de moment ale tenului meu, iar noua lansare mi-a umplut inima de bucurie, caci expertii de la Apivita imbunatatesc constant formulele lor magice. Oricare ar fi tipul tau de ten (uscat, acneic, gras mixt, sensibil, cuperozic), hidratarea trebuie sa fie pe primul loc. Celelalte ingrediente vin dupa hidratare si isi sporesc capacitatile vindecatoare daca tenul este hidratat corect. De aceea va rog, nu neglijati acest aspect, este vital pentru ten. 
Apa este cea care menţine sănătatea celulelor, asigură funcţionarea pielii şi creşte fermitatea, oferind astfel protecţie împotriva îmbătrânirii premature.

Noua Aqua Vita este alcatuita din ingrediente naturale in proportie de 98%, dintre care:

-Vitex (arbust mediteranean cu proprietati benefice, recunoscut inca de pe vremea lui Hippocrates, care o folosea pentru a trata umflaturile si inflamatiile: in romana: mielareaua)- este bogat in fito-endorfine similare beta-edorfinelor din organismul uman. Rolul acestora este de a hidrata si calma pielea.

-Extrasul de Propolis (inovatie Apovita brevetata si premiata)- are proprietati antioxidante puternice si protejeaza pielea impotriva imbatranirii premature.
-Ceai grecesc de munte (tot inovatia Apivita)- a inlocuit apa in compozitia produsului. Infuzia ceaiului de munte ofera o activitate antioxidanta superioara celei asigurate de ceaiul verde.
-Ulei esential de muscata, 100% organic-recomandat pentru pielea sensibila (dermatita, eczema), prezinta proprietati curative, regleaza secretia de sebum, revitalizeaza si ofera un aspect radiant. Muscata, aparuta de curand in domeniul cosmeticii, are si un rol in cresterea bunei dispozitii, datorita mirosului: stimuleaza, revitalizeaza, linisteste sistemul nervos si ofera o stare de bine si echilibru
100

De asemenea, nu contine conservanti, siliconi, ftalati, propilen glicol sau ulei mineral. 
Exista in trei variante: pentru ten mixt, normal-uscat si foarte uscat.
Textura este placuta, usoara si da, da, extrem de haioasa, un fel de hibrid intre crema si gel, parca ar fi o piftie (nu radeti, chiar asa mi se pare!) se absoarbe rapid, efect instant de hidratare, ideal ca baza de machiaj.
Numai in farmaciile Sensiblu.
Pret: 139 lei.

3 comentarii:

Vision By Mila spunea...

Se poate comanda si online undeva, cu livrare in strainatate, in caz ca voi fi tentata sa incerc?

adela sirghie spunea...

Da, sunt greci si au shipping si in Finlanda-http://www.apivita.com/customer_service
Dar nu uita sa fii atenta sa comanzi Aqua Vita formula noua, arata exact ca in postarea mea.

Mila spunea...

Mersi. Posibil sa incerc, desi ma tenteaza sa incerc si ceva de la Paula's Choice. In alta ordine de idei, acum am parul putin mai scurt decat in postarea cu pricina, in decembrie m-am tuns "pixie" si vad ca dureaza sa ajung la lungimea unui bob.. but almost getting there!