vineri, septembrie 26

NIVEA si castigatoarea troller-ului plin cu produse:

Dupa cum stiti, pe blogul meu s-a desfasurat luna aceasta un concurs dedicat in exclusivitate bloggeritelor, premiul fiind spectaculos: un troller plin cu produse Nivea. Provocarea a fost luata la modul cel mai serios de opt fete foarte dragi mie, iar Nivea, cu adevarat cel mai generos sponsor de pana acum, le va premia pe toate, considerand ca efortul participarii si calitatea textelor merita rasplatite.  

Marele premiu, un troller plin cu produse Nivea revine bloggeritei Ana Maria Tatucu (Beauty Barometer)

Toate celelalte participante vor fi contactate pe adresa de mail de catre agentia care a organizat concursul si vor fi rugate sa faca o lista cu ZECE produse Nivea pe care doresc sa le incerce. Cele zece produse va vor fi trimise acasa, prin curier, nu uitati sa scrieti adresa si numarul de telefon.

Va multumesc pentru participare, m-a magulit nespus ca am avut inscrieri cu texte atat de frumoase si sper sa ma bucur mereu de increderea voastra...

8 comentarii:

Butterfly spunea...

Multumim si noi pentru surpriza frumoasa :*

Ioana spunea...

Asta chiar e o surpriza ! Nu o sa mai spun niciodata ca nu imi plac surprizele :) Multumesc frumos!

ana maria tatucu spunea...

O, Doamne, really? Deci e semn ca trebuie sa plec intr-o calatorie. Dar mi se pare super ideea de a premii tuturor participantelor. Oare cata Nivea va mai fi in viata mea? ( parafrazez un articol scris exact cu acest titlu in care descopar ca e cam multa Nivea in viata mea.... si acum sunt data cu CC cream Nivea). Multumesc, Adela :).

adela sirghie spunea...

Daaa, cel mai frumos ar fi sa pleci intr-o calatorie. Iar daca e prea multa Nivea in troller, poti face oricand un giveaway pentru cititoarele tale...

Alina Canura - Anghel spunea...

Foarte frumos din partea lor ca s-au gandit si la noi :)

Camelia Andrasescu spunea...

Wow, ce sponsor generos, multumesc mult Adela si multumesc Nivea pentru surpriza. Felicitari Ana-Maria!

Deny Deny spunea...

cum stim care sunt cei care vor primii produsele de la nivea?

adela sirghie spunea...

Pai este simplu: toate participantele concursului vor primi cate 10 produse Nivea la alegere. Absolut toate participantele.