duminică, octombrie 5

Bucuresti. Ma numesc Bucuresti


Pisici în căutare de familii, sacoşe pisicoase, articole handmade, prăjituri şi surprize. Acesta este meniul cu care vă aşteptăm la CAFENEAUA CU PISICI - ediția de toamnă 2014 (Morgan La Dud - str. Sperantei nr.7, sector 2 - duminică, 5 octombrie, orele 13-19). Fie ca ADOPŢI o pisica sau AJUŢI donând, activitatea Camerei cu Pisici nu ar fi posibilă fără susţinerea ta!
----------------------------
CAFENEAUA CU PISICI este un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de pisici care doresc fie să adopte, fie să sprijine material activitatea proiectului Camera cu Pisici. La evenimentul din aceasta toamnă vor fi prezente şi gata de adopţie o parte din pisicile aflate in grija noastră, iar pentru a le ajuta pe cele care încă îşi aşteaptă familiile, puteţi face donaţii sau puteţi cumpăra sacoşele Camerei cu Pisici (create de George Roșu), obiecte handmade (donate de diferiţi creatori din ţară) şi prăjiturile pregătite cu drag de voluntarele noastre. Banii obţinuţi din vânzări vor fi utilizaţi pentru achitarea tratamentelor veterinare și îngrijirea pisicilor salvate de pe stradă. Binevenite sunt și donaţiile în hrană sau obiecte (noi sau folosite) utile pisicuţelor: mâncare umedă sau uscată, jucării, sisaluri, pătuţuri, pernuţe sau orice altceva consideraţi de cuviinţă.
----------------------------
Camera cu Pisici - The Cat Room este un proiect de voluntariat independent de orice asociaţie pentru protecţia animalelor, având scopul de a salva pisici fără stăpân, de a educa oamenii în privința sterilizării animalelor de companie și de a încuraja fiecare iubitor de animale să se implice efectiv în salvarea pisicilor mai puţin norocoase. Mai multe informaţii despre CAMERA CU PISICI găsiţi pe site: http://cameracupisici.blogspot.ro/şi pe Facebook: http://www.facebook.com/thecatroom.
----------------------------
Duminică, 5 octombrie 2014, orele 13-19 Morgan La Dud, Piața Rosetti, str. Speranței nr. 7 

Niciun comentariu: