luni, octombrie 6

THE BODY SHOP nu testeaza pe animale!

Da, probabil ca stiti acest lucru-The Body Shop nu testeaza pe animale- insa intrebarea este: ok, daca noul parfum de la The Body Shop RED MUSK nu contine mosc animal, despre ce vorbim noi aici? 

Raspunsul vine repede-repede, ca sa fiu sigura ca toata lumea citeste: moscul vegetal sau moscul sintetic este un amestec de arome in care se combina mai multe esente vegetale pentru a imita cu cat mai mare fidelitate esenta de mosc animala. Majoritatea aromelor vegetale de mosc se formuleaza pe baza unei plante numite ambreta, denumita stiintific Abelmosco (Abelmoschus moschatus)
In afara de mosc cruelty free, noul parfum se remarca prin faptul ca a renuntat total la notele florale, inlocuindu-le cu un mix de condimente: tutun, scortisoara, pipercu un rezultat neasteptat de interesant. Il socotesc cel mai reusit parfum de la The Body Shop de pana acum. Va asigur ca merita incercat, surpriza va fi mare.
EDP 60 ml-178 lei.
Pentru cele care nu doresc deloc alcool pe piele, exista varianta Red Musk Perfume Oil 30 ml (98 lei)
Creatoarea de parfumuri Corinne Cachen este "nasul" din spatele noii arome Red Musk.

Nici lacurile de unghii nu contin niciun derivat de origine animala: toate cele 24 de nuante au o formula cruelty free, vegana, fara substante chimice, fara formaldehide, imbunatatita cu ulei de marula si testate dermatologic. Pretul unui lac este 29 lei. 


InstaBlur este un produs special pentru ochi, ii prevad un maret viitor, caci este un produs hibrid: un primer cu efect anti-cearcan, efect imediat destul de spectaculos.
The Body Shop obtine uleiul de marula prin Community Fair Trade de la Cooperativa de femei Eudafano din Ondangwa, din nordul Namibiei. Arborele de marula este considerat drept sacru de poporul din Ovamboland, iar femeile din Namibia au folosit uleiul de marula timp de generatii pentru ca le catifeleaza si le hidrateaza tenul. Uleiul pe care il produc este presat la rece pentru a-i mentine calitatea superioara si a imbogati produsele TBS gratie proprietatilor sale deosebite.



Smoky Gel Liner 2-in-1 este preferatul meu in acest moment. Contine ulei matasos de marula obtinut prin Community Fair Trade si pigmenti ultra-inchisi la culoare. Il aplic foarte usor, cu pensula din dotare, apoi intind pe pleoapa mobila. Pe post de liner nu l-am incercat, dar il folosesc si pentru sprancene. Numai doua nuante sunt disponibile in acest moment, negru si maro inchis (eu am maro inchis), sper sa apara si un taupe. Pretul este 53 lei (2ml).



Niciun comentariu: