miercuri, martie 11

JUST PERFECT

Reduceri de 50% la cartile de AICI, de pe ELEFANT:)
Si doar azi. Maine nu stiu ce va fi … asa, in general:) Dar stiu sigur ca aceasta oferta maine va fi history, asadar, daca va doriti carti, acum este momentul cel mai bun.
Multe reduceri sunt si la rubrica lor de parfumuri, dar eu azi simt nevoia sa ma concentrez pe carti...

6 comentarii:

lotusull spunea...

Nu mai știu cine a zis că azi e singura certitudine și n-am cum să-l contrazic :)
Am umplut azi coșul cu cărți, dar uite că sper în mâinele ce va veni ca să apuc să le și citesc - nu de alta, dar vreau să am emisfere crețe, crețe, nu netede :)
Sunt fan Elefant. Zilele trecute am îndrăznit să-mi comand de la ei și un parfum, l-am primit, am verificat codul și am fost f mulțumită.
E ciudat cum uneori trecem prin cumpene de viață și parcă scăpăm la mustață. Poate pentru a ne reaminti cât de important e azi. Și cât de simplu să ne bucurăm de marile nimicuri și micile speranțe :)

adela sirghie spunea...

@lotusull: eu abia acum am descoperit elefantul…vad ca anunta reduceri de 50% si la parfumuri in perioada care urmeaza, ma bucur ca ai mentionat acest aspect, voi scrie o mica recomandare mergand pe mana ta.
Eu voi cumpra cateva carti ale lui Neagu Djuvara...

Yanamar spunea...

Bună, Adela. Că tot suntem la capitolul cărți, îmi poți recomanda și mie o carte bună,pe care tu ai citit-o și ți-a făcut o impresie frumoasa ? Mulțumesc frumos. Te pup

adela sirghie spunea...

Zuleiha deschide ochii, de Guzel Iahina. Tocmai am scris despre ea, pe blog, de cateva zile. Este o scriitura fara cusur:)

Yanamar spunea...

Mulțumesc mult! Am s-o citesc. Toate cele bune !

adela sirghie spunea...

Oh, acum vad ca mi-ai scris un comentariu la o postare din 2015. Mi se pare foarte tare! Dar iti las totusi link nou, din aprilie 2020-https://beautynewsbyadelasirghie.blogspot.com/2020/04/guzel-iahina-zuleiha-deschide-ochii.html
Daca o citesti, astept sa imi spui parerea ta! Te imbratisez!