marți, ianuarie 25

Nu m-am parfumat de sambata seara din cauza lui Michael Kors

Pentru mine parfumul din imagine este otravitor. Mi se face rau numai cand imi aduc aminte cum miroase. L-am incercat sambata seara, la o petrecere, pentru ca il purta una dintre fete. Initial mi s-a parut deosebit si elegant, ei i se potrivea, am intrebat cu ce parfum se daduse, il avea in geanta  si mi l-a dat sa il incerc. Dulceag pana la otravitor.
Pana sambata seara nu mai incercasem niciun parfum semnat Michael Kors, asa ca am dat trei stropi: doi dupa ureche si unul la incheietura dreapta. In nici cinci minute ma izbea o durere de cap cumpilta. Din parfum nu am recunoscut decat gardenia: multa, greoaie, laptoasa, strasnic de gretoasa dupa numai cateva clipe. Nu vreau sa citesc din dosarul de presa si celelalte componente, pentru ca sincer, nu imi face deloc bine sa imi aduc aminte de acest parfum. Impresia pe care mi-a lasat-o este ca e creat in intregime din chimicale, fara niciun strop de extract natural (de aici senzatia de greoi, de dulce excesiv). De mirosul acesta acut am scapat doar azi dimineata, cand mi-am spalat parul. Intre timp nu am mai folosit niciun parfum, orice miros puternic imi dauneaza. Cred ca m-am intoxicat. Pesemne ca pana duminica nu voi mai folosi nimic, ma irita pana si cuvantul "parfum".
Si Kingdom- parfumul lui Alexander Mc Queen este otravitor, dar il socotesc totusi destul de suportabil, macar poti respira dupa ce te dai cu el.. Pe cel semnat Jimmy Choo inca nu l-am mirosit, am inteles ca o sa apara la Sephora la finalul acestei saptamani, iar Balenciaga, preferatul meu, e suav si discret, miroase a violete, dintr-o cu totul si cu totul alta poveste, cu registru romantic si duios...

8 comentarii:

Anonim spunea...

Pana acum, cel mai insuportabil parfum pe care l-am avut a fost dulcele, extra-mega dulcele Angel. Pffff...sa mor nu alta!
Interesant este ca prietenele mele il gaseau extraordinar, asa ca l-am dat cu ambele maini uneia din ele, cu mentiunea ca atunci cand ne intalnim sa nu-l poarte!

Acum folosesc Miss Dior Cherie (care la inceput imi placea mai mult, acum parca e totusi cam dulce) si Chloe.

Ma plictisesc foarte repede de parfumuri, se mai intampla cuiva? Singurul pe care l-am cumparat si a doua oara, la interval de 3 ani :)), a fost Intuition, E. Lauder.


Claudia

adela sirghie spunea...

Si eu am Miss Dior Cherie si imi place. Dar pare suav pe langa Michael Kors...
Chloe mi-a placut la inceput, dar m-am plictisit si eu repede de el.
Si am cumparat Intuition de doua ori, ca tine, dar l-am terminat, nu il mai am:)
Eu le schimb des, le amestec...

Anonim spunea...

Si inca un parfum pe care il pun pe lista ´´NO´´ este Flora de la Gucci. Nu sunt specialista, nu ma pricep la a descrie un parfum sau a recunoaste ingredintele, insa aceasta imi pare plin de chimicale si are un miros plictisitor, cel putin pe pielea mea...

Claudia

Anonim spunea...

Hmm...am mai scris un comentariu la aceasta postare, dar nu stiu ce am facut ca mi-a dat eroare, asa ca o sa fac un rezumat.
Mie Angel nu mi se pare excesiv de dulce...o fi pielea mea de vina...oricum, imi place foarte tare (am totusi grija sa dau un singur fas).
Momentan folosesc DKNY Be Delicious Fresh Blossom, care desi este de primavara/vara, imi da o stare de finete, asa ca nu mai conteaza ca afara e iarna in toata regula.
Si eu ma plictisesc repede de parfumuri, dar park sa dau alti bani pe unele noi nu prea-mi convine, mai ales ca au si parfumurile totusi un termen de valabilitate.

Madalina spunea...

Adela, daca tie, care din cate stiu iti plac parfumurile dulci, zici ca acest MK ti s-a parut otravitor, inseamna ca intr-adevar asa este! Dupa parerea mea, cel mai dulce parfum pe care l-am avut pana acum a fost Love in Paris, de la Nina Ricci, de la care mi s-a si facut rau LA PROPRIU!

adela sirghie spunea...

Cred ca ar fi trebuit sa "torn" mai putin parfum, dar nu mi-am dat seama atunci cat este de puternic si dulce. Totusi, cred ca nu faptul ca e dulce si puternic e marea problema(la fel ca la vinuri) ci faptul ca l-am simtit si perceput ca fiind 100% chimic.

adela sirghie spunea...

@Claudia: am incercat si Flora, nu mi-a placut, l-am si uitat, e tot la No, no no si in cazul meu.

MihaeRa spunea...

Mie de obicei mi se face rau de la parfum dimineata devreme...Mi s-a intamplat sa ma parfumez si sa plec la drum si mi s-a facut un rau fizic, de nu am vrut sa mai vad parfumul ala o perioada: euphoria - ck.

In schimb, partea cu durerea de cap la doar 5 minute dupa ce am folosit un produs, mi s-a intamplat doar la o pasta de dinti bio pe baza de argila activa. Cum ma spalam pe dinti sau o aplicam pe-un cos, cum ma lua subit durerea de cap..

Miha