duminică, ianuarie 9

Sunday Morning Reading

De Craciun, Octavian Coifan a primit cadou, de la un cunoscut designer roman, o pereche de pantaloni cu capse care au pleznit de la prima incercare. Apoi a scris un articol foarte interesant AICI

De Craciun, eu am primit cadou de la Sephora o papusica Momiji foarte draguta-Dancing Girl, cu parul in nuanta honeysuckle si cu un biletel atasat, care m-a bucurat foarte tare, pentru ca eu nu as fi dat banii pe asa ceva.

Deocamdata nu s-a  spart:)

10 comentarii:

Cristina Shopping Therapy spunea...

awww...ce scumpa e :) cam cat costa asa ceva la sephora? sunt curioasa:)

Ema, Brasov spunea...

Interviul lui Coifan "Cât de chinezeasca e România fashion?": "Sectorul de masa e luat de chinezi, cel mediu si vârf de brandurile straine care si-au pus la punct o distributie impecabila in Mall-uri, in timp ce zona numita "in afara modei" e rezervata designerilor români care din extrem de multe motive nu au nicio pondere pe piata actuala, nici economic si nici creativ."
Adevarat!
Ce se poate face in conditiile in care omul de rand nu-si permite altceva de cat chinezarii??? Si de ce stralucesc designerii romani numai in tabloide?

Mihaela Gurău spunea...

Faorta draguta!! Dar totusi... ce face?:))

http://overseeingfashion.blogspot.com

Adelina Eneșca spunea...

Ema ai mare dreptate...E draguta paupusica, ADela, speram sa reziste macar o primavara :)

adela sirghie spunea...

@Cristina: nu cred ca se gasesc la Sephora. Eu oricum nu le-am vazut acolo. Nu mai tin minte cat costau, dra mi s-au parut scumpe:)

adela sirghie spunea...

@Ema: da, bune intrebari retorice pe care ni le punem cu totii:)

adela sirghie spunea...

@MIka: nu face nimic, e ca un bibelou, sta in fata Mac-ului si ma uit la ea din cand in cand.

adela sirghie spunea...

@Adelina: am inteles ca e o intreaga nebunie cu papuselele Momji. Prima oara le-am vazut la Carturesti, pe raftul cu ceaiuri. Nu le-am bagat in seama, le-ma considerat prea ascumpe, dfra imi pare rau acum ca nu am retinut pretul.

Jules spunea...

Ah, ador papusile Mojimi!Si ce frumos e ca s-au gandit sa fie in tendinte.

purple spunea...

da,am citit postarea de pe blogul lui Coifan....nu stiu cine este dar ii urmaresc blogul de ceva vreme si imi place ft mult stilul critic bine argumentat,plus ca ofera si multe informatii despre moda Ro despre care sincer nu prea auzi....am vazut ceva colectii ale designerilor Ro cu potential pe bloguri romanesti,dar fie sunt prea haute fie prea couture,fie ambele:)))imi place ft mult insa de corina vladescu,e preferata mea...si de silvia serban,si de diana enciu...si da preturile pe molecule-f nu sunt pt orice buzunar....insa chinezariile trebuie stopate,nu numai din cauza calitatii inferioare dar din cauza ca tonele de haine ce se aduc se vand cu adaos comercial de 150% daca nu si mai mult,ca doar romanul e destept...la Beijing iti cumperi haine pe care le poti negocia de 20xori...plus faptul ca un yen de-al lor e 50 de bani de-ai nostri...deci chinezariile la noi sunt sursa de imbogatire rapida.