duminică, ianuarie 2

Personal beauty icon:Helen Mirren




Helen Mirren s-a nascut in 1945. De atunci si pana acum a stiut sa imbatraneasca frumos, cu gratie, naturalete si deminitate, ca nimeni alta.
De aceea cred ca merita cu prisosinta sa stea asezata langa frumusetile de la rubrica Personal Beauty Icon: pentru ca are parte de admiratia mea intreaga.
Pentru ca toate stim ca tineretea si frumusetea sunt doua daruri nepretuite, dar trecatoare...

8 comentarii:

Diana B. spunea...

Dame Hellen Mirren! :) I looove her! Pe langa faptul ca e eleganta si frumoasa chiar si la varsta la care multe femei se uita, este si amuzanta, modesta, isteata. Nu degeaba a fost innobilata! :)

Miuri spunea...

perfect de acord! :)

Hanna spunea...

oai, nu am avut curiozitatea sa o vad vreodata intr-o poza cand era tanara. si in prima poza chiar mi se pare ca Brittany Murphy semana cu ea!

adela sirghie spunea...

Cand era tanara, era frumoasa, dar sunt multe fete care arata nemaipomenit in anii de glorie. Dar mi s-a parut ca Helen Mirren e speciala tocmai pentru ca are o pace, un echilibru, o forta de a lua toate lucrurile cu calm, eleganta si demnitate.

Annamaria spunea...

Sper ca nu supar pe nimeni daca imi exprim parerea. My personal beauty icon is Meryl Streep. Pentru acelasi echilibru interior, rafinament si eleganta, pace si zambetul frumos mereu afisat.
Cred cu convingere ca Michelle Pfeiffer si Sharon Stone vor imbatrani frumos. Sper din tot sufletul sa "ma conserv" si eu la fel de bine! :)

adela sirghie spunea...

Da, Meryl Streep e si una dintre favoritele mele:) Intentionez sa o introduc in galerie curand. E putin mai tinerica decat Helen Mirren, s-a nascut in 1949. Acum am verificat, eu credeam ca e mai "tinerica"

Anonim spunea...

LE admir pe cele car stiu sa imbatraneasca frumos si sa arate sclipirea fiecarei varste. Asta inseamna sa fi o femeie frumoaasa

purple spunea...

WOW!!!n-am vazut pana acum vreo poza cu ea tanara dar trebuie sa recunosc ca e nespus de frumoasa...chiar si acum...Merryl Streep e senzationala si ea!Michelle Pfeiffer si Sharon Stone had some work done...deci nu stiu cum mai pot imbatrani frumos ca Streep si Mirren care nu si-au permis ca bisturiul sa schimbe ceva,ceea ce era si ideea postului respectiv,cred...