marți, martie 11

EUCERIN VOLUME FILLER +GIVEAWAY:)

NU, eu inca nu "mi-am umblat" la fata. Nici la ochi, nici la frunte, nici la portiunea aceea delicata de deasupra buzelor. Daca sunt obosita, daca nu am dormit bine, daca traversez o perioada grea, se vede.
DA, folosesc creme, de ochi, de fata, merg la sala de sport, la sauna (hamamm), nu uit sa ma hidratez corect. Sunt de parere ca daca folosesti cremele potrivite, si tenul tau se va stradui sa tina pasul cu dorintele tale.
Ultima mea descoperire vine de la Eucerin, gama Volume Filler, ce contine trei produse dermatocosmetice pe care le folosesc cu constiinciozitate de scolarita: crema de zi (cu SPF 15), crema de noapte si de ochi (tot cu SPF15). Da, in sfarsit creme de ochi cu SPF! Toate cele trei promit triple beneficii: hidratare, fermitate si volum pentru tenul matur.

Da, asa este: cu aceasta ocazie, dupa mai bine de patru ani, am reinceput sa folosesc si crema de noapte.   Am marturisit deja aici, pe blog, ca am renuntat la obiceiul de a folosi crema de noapte- intai ca experiment, apoi obiceiul acesta a intrat in rutina, asadar cred ca trebuia sa punctez acest aspect, pentru ca am vrut sa testez ca la carte Volume Filler. Pentru mine crema de fata nu este numai crema de fata, eu aplic de fiecare data, cu generozitate, atat pe gat, cat si pe decolteu. Crema are o textura ideala pentru a putea efectua si un mini-masaj in timpul aplicarii, e delicata si se intinde usor, intra usor in piele si nu lasa deloc filtru gras. Pentru mine a fost formula potrivita la momentul potrivit, caci aveam nevoie de ceva nou, cu ingrediente puternice si care sa imbunatateasca real structura pielii si sa o lase mai neteda. Faptul ca in compozitie  gasim si parfum, pe mine nu ma sperie deloc, lucru pe care il stiti deja, preferinta mea se indreapta intotdeauna spre cremele cu un miros frumos ce nu persista(totusi) prea mult.

Ce se intampla de fapt, in timp? In epiderma, nivelul de lipide scade si reinnoirea celulara este incetinita, celulele produc din ce in ce mai putin acid hialuronic(cu rol de hidratare), iar pielea devine uscata si aspra. In derm, continutul de colagen scade, pielea devine din ce in ce mai putin elastica, iar conturul facial nu mai este bine definit. Tesutul subcutanat devine din ce in ce mai subtire, iar conturul fetei si al obrajilor de deterioreaza odata cu trecerea anului.

Cele trei creme de la Eucerin combina trei ingrediente active:
-magnololul(extract de magnolie) , imbunatateste aspectul pielii activand si stimuland multiplicarea celulelor, ceea ce genereaza de pana la trei ori mai mult volum pielii
-oligopeptidele(extract de anason)-actioneaza asupra retelei fibrelor de colagen si dau fermitate tenului
-acidul hialuronic-optimizeaza hidratarea pielii si reduce ridurile.

Iar la final, surpriza, deoarece doresc sa ofer frumoaselor mele cititoare (voi alege trei castigatoare) cate un set format din crema de zi, de noapte si de ochi.
Pentru a participa, trebuie sa:

1- dati LIKE paginii de facebook a blogului meu AICI+ SHARE la acest concurs(butonul de Share este la finalul postarii
2- sa raspundeti, mai jos, printr-un comentariu (in cateva cuvinte) la intrebarea:
Cum ai integra produsele din gama Eucerin Volume Filler in rutina ta zilnica de ingrijire a tenului?

Astept cu mare nerabdare inscrierile si raspunsurile voastre pana pe data de 3.04.2014, ora 21:00, cand voi declara oficial concursul incheiat.
In comentariul trimis pentru validare, va rog sa nu uitati sa treceti numele cu care ati dat Like si share-ul de pe wall-ul vostru. Va multumesc.

81 de comentarii:

Andreea spunea...

FB: Andreea Sirba
Share: https://www.facebook.com/andreeasirba/posts/420202194782730?stream_ref=10

Crema de zi nu stiu daca mi se potriveste, pentru ca eu am tenul gras, dar de crema de noapte si cea pentru conturul ochilor, sigur am nevoie! M-ar ajuta sa am o piele mai hidratata, regenerata, cu mai mult volum si fara riduri!

Lorena Pintilie spunea...

Toate cele trei creme si-ar face loc foarte usor in rutina mea zilnica de ingrijire. Am deja lotiunea tonica Eucerin cu care curat tenul, apoi as aplica crema de fata. Iar seara, dupa demachiere, as aplica crema de noapte si crema pentru ochi.
Cam aceasta este de fapt rutina mea zilnica pentru tenul meu.

ecaterina g spunea...

fb Ecaterina Galagan
am inceput sa observ primele semne ale imbatranirii si, din pacate, primele riduri-cu siguranta voi avea nevoie de crema contur ochi-cu spf;as fi curioasa sa incerc si crema de zi; crema de noapte nu pre folosesc-obisnuiesc inainte de culcare sa folosesc doar serum-mi ar place sa atenuez din ridurile aparute si incerc sa previn cat pot aparitia altor noi; dar -pana la urma orice varsta are farmecul ei!

marie spunea...

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=4448920209055502585&postID=1549482135592049650
Eu una am început destul de târziu sa folosesc cremele de fata, dar acum îmi dau seama de efectele in timp ale folosirii cremelor, specializate si cu caracteristici clare pentru ten au un scop: trecerea anilor sa fie mai blândă.

Unknown spunea...

In mod sigur mi se potiveste gama Volume Filler de la Eucerin,deoarece odata cu trecerea anotimpului rece pielea tenului meu arata groaznic,deshidratata si cu scuame!Ca si rutina,crema de zi si cea de ochi le-as aplica dupa folosirea unui gel de curatare,iar cea de noapte si cea de ochi,bineinteles dupa o demachiere temeinica a tenului!Si eu ma bucur,ca in sfarsit avem o crema de ochi cu factor de protectie!
FB:Spac Cristina
Share:https://www.facebook.com/spac.cristina/posts/677930015602375?stream_ref=10 Multumim!!!!!!!

Unknown spunea...

Produsele Eucerin s-ar integra cu mare usurinta in rutina mea zilnica. Dimineata dupa ce m-as demachia si as aplica o lotiune tonica, as folosi crema de ochi impreuna cu crema de zi de la Eucerin. Apoi as aplica fondul de ten si alte produse de machiaj. Iar seara dupa demachiere si tonifiere, as folosi crema de ochi si cea de noapte de la Eucerin.
FB: Camy Gaby
Share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10202439954231494&id=204111572942948&notif_t=notify_me

Orjen spunea...

FB: An Occupation
Share: https://www.facebook.com/AnOccupation/posts/10152068813228515?stream_ref=10

Pai as integra toate cele trei produse foarte simplu in rutina mea, pentru ca crema de zi si de ochi folosesc zilnic, fara exceptie, uneori chiar de mai multe ori pe zi daca imi spal fata pe parcurusul zilei. Crema de noapte as folosi-o de cateva ori pe saptamana, nu in fiecare seara, pentru ca imi place sa las tenul sa mai si "respire" din cand in cand.

Andrea Chitic spunea...

Fb: Andrea Chitic
share: https://www.facebook.com/andrea.chitic/posts/766695166675004?stream_ref=10
In cazul in care castig, vreau sa fac cadou aceste creme unei prietene, care e inca eleva si nu-si permite. Deci nu eu le voi integra in rutina mea zilnica, ci ea si o va face foarte simplu, crema de zi cu cea de ochi, ambele cu SPF le va folosi pe timpul zilei, iar crema de noapte, evident, seara in cadrul rutinei de seara, dupa demachiere, curatarea tenului, tonifiere, apoi crema Eucerin de noapte. Sper sa-i fac o surpriza, castigand aceste creme. :)

delia spunea...

fb: https://www.facebook.com/teona.delia
share: https://www.facebook.com/teona.delia/posts/745187018847916?stream_ref=10
imi doream de ceva vreme sa incerc o crema de fata cu spf, prin urmare intreg setul ar fi binevenit

Unknown spunea...

FB: https://www.facebook.com/loredana.marin.9237
SHARE:https://www.facebook.com/loredana.marin.9237/posts/1392202954385186?stream_ref=10
SPF la crema de ochi??Superb! Chiar daca nu am o varsta inaintata consider ca este mai bine sa previi ridurile, stim prea bine ca odata aparute cu greu mai pot fi atenuate. Mi-ar placea sa castig aceste creme in special pentru efectul de ferminate(am slabit la fata, si nu mai arata asa de fresh). Multumesc pentru giveaway si felicitari pentru minunatul blog.

Unknown spunea...

Fb: Dinu Florina
Share: https://www.facebook.com/dinu.florina.5/posts/603070773114387?stream_ref=10
Raspuns: Nu am folosit niciodata astfel de produse dar pentru toate exista un inceput. Mi-ar placea foarte mult sa folosesc crema de ochi, sunt foarte curioasa. Cred ca m-as impaca foarte bine cu aceste produse.

Camelia Andrasescu spunea...

Draga Adela, o noua surpriza minunata, multumim!
FB : Adriana Camelia Andrasescu Scrieciu
Share : https://www.facebook.com/andrasescu.camelia/posts/642971485771163?stream_ref=10
Privitor la creme as proceda ca si tine, as folosi toate trei cremele impreuna pentru a potenta efectul ingredientelor active si a observa cat mai bine efectul acestora. Un mare plius pentru crema de ochi cu SPF.
Pupici!

Aurelia Dumitru spunea...

FB Aurelia Dumitru
https://www.facebook.com/aurelia.dumitru.79/posts/10151970802433483?stream_ref=10
Multumim pentru concurs.
Dupa 30 ani (in my case) suna bine astfel de produse. Le-as integra cu drag pe toate, cu scopul de a imblanzi trecerea timpului.
Crema de zi cu SPF este absolut necesara, iar cea de ochi si de noapte antirid, de asemenea.
Le-as testa pe toate cu mare drag!

Cata Pop spunea...

FB Cata Pop
Share: https://www.facebook.com/cata.popopop/posts/407123969425223?stream_ref=10
Produsele Eucerin s-ar integra cu mare usurinta in rutina mea zilnica. Dimineata dupa ce m-as demachia si as aplica o lotiune tonica, as folosi crema de ochi impreuna cu crema de zi de la Eucerin. Apoi as aplica fondul de ten si alte produse de machiaj. Iar seara dupa demachiere si tonifiere, as folosi crema de ochi si cea de noapte de la Eucerin.

Unknown spunea...

fb:irina andreea
Cum ai integra produsele din gama Eucerin Volume Filler in rutina ta zilnica de ingrijire a tenului?


As integra aceste produse zilnic pentru a preveni ridurile care incet incet isi fac aparitia

Giorgiana Gio spunea...

FB Giorgiana Gio
Share-ul https://www.facebook.com/giorgiana.gio.1069/posts/1404400643153324?stream_ref=10
imi doream de ceva vreme sa incerc o crema de fata cu spf, prin urmare intreg setul ar fi binevenit

Sofia Raluca Ene spunea...

FB Sofy Ene
Share https://www.facebook.com/sofy.ene.104/posts/1399462660321392?stream_ref=10
As folosi cu mare drag cremele de la Eucerin pe care le consider produse calitative. Crema de fata precum si cea de noapte sunt foarte utile pentru aceasta primavara avand un SPF de 15 precum si pentru hidratarea zonei fruntii in combaterea ridurilor usoare de expresie. Crema de ochi mi-ar fi ideala pentru hidratarea atat dimineata cat si seara a zonei sensibile din jurul ochilor.

Dane Dn spunea...

Fb Dane Dn
Share https://www.facebook.com/daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa/posts/297481647068624?stream_ref=10
As folosi toate trei cremele impreuna pentru a potenta efectul ingredientelor active si a observa cat mai bine efectul acestora. Un mare plus pentru crema de ochi cu SPF.

Monica Tone spunea...

Oh ce bine mi se potrivesc! Eu vara asta trec de the big 35! Cum au aparut cateva riduri foarte enervante ptr mine, setul acesta este un must have! Bineinteles ca pot integra toate cremele in rutina mea. Seara dupa demachiere/curatare/aplicarea serului, aplic crema de seara si separat crema de ochi. Dimineata dupa demachiere aplic crema de zi, plus protectie solara, apoi machiaj. :)

Monica Tone spunea...

si am uitat:
fb - tone monica
share - https://www.facebook.com/tone.monica/posts/10200668797682675?stream_ref=10

Mere Verzi spunea...

FB: Mere Verzi
Share: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1478006139085227?stream_ref=10
Sincera sa fiu nua m folosit niciodata produse de la Eucerin, absolut niciunul, stiu ca sunt produse foarte bune, au laude alese si as dori sa folosesc din gama lor ceva. Prin urmare, as folosi crema de zi in fiecare dimineata dupa curatarea tenului, pe cea de noapte as aplica-o in fiecare seara dupa demachierea tenului si tonifiere, iar pe cea de ochi, ca nu am in dotare vreo crema de genul, as folosi-o cu siguranta zilnic deoarece am nevoie de un asemenea produs, varsta mea este de peste 30(cu ff putin :D) asa ca unele ridulete, pungulite, cearacane, etc au inceput putin cate putin sa apara si am nevoie de un volum, de o piele frumoasa in jurul ochilor si o privire ...calda si frumoasa... Multumesc!

Nico spunea...

fb:Nicoleta Agcahe
share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/614356181989111?stream_ref=10
Mi-ar fi de folos aceste produse,mai ales ca vine primavara si am nevoie deproduse cu factor de protectie solara.As folosi crema pentru ochi si cremele de fata zilnic,mai ales ca nu am incercat aceste produse pana acum.Eu folosesc creme de foarte multi ani si stiu cat de important este sa am grija de tenul meu.

Unknown spunea...

fb Aghinitei Maria
Toate cele trei creme ar putea intra in rutina mea zilnica de ingrijire. Am deja lotiunea tonica Eucerin cu care curat tenul, apoi as aplica crema de fata. Iar seara, dupa demachiere, as aplica crema de noapte si crema pentru ochi.

share:https://www.facebook.com/aghinitei.maria/posts/684299434962005?stream_ref=10

Olguta spunea...

Recunosc ca inca nu am trecut la gama antirid, insa mamei sigur i-ar prinde bine. In general rutina ei include doar o crema hidratanta de zi, insa poate e cazul sa-si ingrijeasca tenul si pe timpul noptii cu aceste creme specializate.

https://www.facebook.com/olguta.oana/posts/552720931493240?stream_ref=10

latency spunea...

FB: Tudosa Mariana
Share: https://www.facebook.com/mariana.tudosa.3/posts/451142575015762?stream_ref=10
Toate cele trei creme si-ar face loc foarte usor in rutina mea zilnica de ingrijire. Cred ca as folosi toate cele trei produse impreuna pentru a spori eficienta lor si a observa cat mai bine efectul acestora.Un mare plus pentru crema de ochi cu factor de protectie.
Multumim pentru concurs.









ANTON MARY spunea...

fb: Anton Mary
share:https://www.facebook.com/anton.mary.1/posts/358789007596919?stream_ref=10
Cele 3 creme ar fi foarte potrivite in rutina mea zilnica de ingrijire. Mi-ar ajuta tenul prin propietatile si ingredientele foarte bune pe care le contine, cu siguranta as fi foarte multumita.

Jane spunea...

FB:Janeta Janet
Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/290560484401860?stream_ref=10
As folosi cremele toate trei cremele impreuna pentru rezultate mai bune si mai repede vizibile.

georgyaaa spunea...

fb:Georgyaa Geoo
share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=735172336501476&id=100000261480494&stream_ref=10
Pana acum nu am folosit nici un produs eucerin dar niciodata nu-i prea tarziu,cu siguranta s-ar integra in rutina mea zilnica de folosire,si cred ca dupa demachiere pot aplica lotiunea tonica,crema de ochi se stie deoarece in jurul ochilor pielea este mai sensibila si necesita mai multa atentie,Dupa demachiere pot aplica si o crema de noapte care sa imi hidrateze tenul
multumim pt concurs

Cristina spunea...

Buna,
FB: Cristina Popescu
Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10201876021961739?stream_ref=10
Cu siguranta creme Eucerin isi vor gasi loc in rutina mea zilnica. Dupa demachierea de seara, voi aplica pe fata si pe gat crema de noapte si serul pentru ochi. Iar dimineata imi voi delecta tenul cu crema de zi pentru a vea o piele hidtratata si fericita.

Unknown spunea...

Cele trei creme sunt benefice tenului si le astept cu mare drag in ritualul meu de ingrijire.Dimineata aplic crema de zi si seara dupa demachiere crema de noapte.Speciala ar fi crema de ochi pentru ca nu am folosit niciodata dar mi-ar fi mai mult decat necesara.

Veronica Picioroaga spunea...

fb: veronica picioroaga
https://www.facebook.com/veronica.picioroaga/posts/611841282228404?stream_ref=10
Tinand cont ca am trecut de 30 de ani , mi se pare potrivit sa folosesc toata gama Eucerin..imi place ca nu ramane filtru gras ca asta urasc cel mai tare , cat despre ochi imi doresc ceva atat de light , incat sa nu simt ..dar sa stiu ca e arma mea secreta :-) marturisesc ca am vazut ceva pe la colturile ochilor care nu mi-a placut :-/ si parca si cearcanele se fac aparute ..Mi-ar placea f mult sa le testez :-D

smarandache daniela spunea...

Fb: https://www.facebook.com/smarandache.daniella
Share: https://www.facebook.com/smarandache.daniella/posts/1442019316033510?stream_ref=10
Raspuns: Nu am folosit aceste produse dar pentru toate exista un inceput. Mi-ar placea foarte mult sa primesc setul de produse Eucerin.

Unknown spunea...

FB : Bella Bella
Share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1405428383052740&id=100007567753014&stream_ref=10

Mi-ar placea sa incerc aceste produse , nu am folosit pana acum aceasta gama de produse Eucerin si cu siguranta le voi integra in rutina mea zilnica de ingrijire

Unknown spunea...

FB : Bella Bella
Share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1405428383052740&id=100007567753014&stream_ref=10

Mi-ar placea sa incerc aceste produse , nu am folosit pana acum aceasta gama de produse Eucerin si cu siguranta le voi integra in rutina mea zilnica de ingrijire

Unknown spunea...

User fb Roxana Dumitrascuta, link de share https://www.facebook.com/roxana.mirela.9/posts/600408030029970?stream_ref=10
Am folosit Eucerin cu multi ani in urma, si am fost foarte incantata de rezultatele obtinute!Insa..pretul nu tocmai modest (care reflecta insa, calitatea excelenta a marcii!) m-au impiedicat sa imi cumpar Eucerin in continuare!
Cele trei produse oferite drept premiu ar face parte din rutina zilnica de ingrijire astfel - crema de zi si crema-contur de ochi as aplica-o de dimineata, dupa curatarea tenului cu lotiune micelara, iar crema de seara, impreuna cu crema- contur as folosi-o seara, inaitne de culcare, dupa curatarea tenului.
Eucerin mi se potriveste foarte bine, epntru ca am tenul uscat, deshidratat si sensibil, iar ridurile incep sa apara, am 36 de ani...

Mihaela Cenghetis spunea...

FB : https://www.facebook.com/mihaela.cenghetis
SHARE: https://www.facebook.com/mihaela.cenghetis/posts/808647562496860?stream_ref=10
Doresc sa fac un cadou frumos,mamei mele cu aceste creme.Pentru rutina ei zilnica de ingrijire :ar demachia,si ar folosi toate trei cremele pentru a potenta efectul ingredientelor active si a observa cat mai bine efectul acestora.

Mihaela Apostoiu spunea...

Produsele Eucerin fac parte din rutina mea zilnica de ingrijire de doi ani.Dimineata imi curat tenul cu lotiunea tonica de la Eucerin,apoi aplic crema de fata de zi si crema pentru ochi.Eu folosesc crema de ochi dimineata si seara deoarece zona din jurul ochilor este extrem de sensibila si are nevoie de extra atentie si ingrijire.Seara ma demaachiez si aplic un strat fin de crema de noapte.
F.B Mihaela Florentina Apostoiu
share https://www.facebook.com/apostoiu.mihaelaflorentina/posts/700022363383230?stream_ref=10

Unknown spunea...

fb:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/596994267044265?stream_ref=10
Toate cele trei mi-ar fi de mare ajutor rutinei zilnice,crema de zi si cea pentru ochi le-as aplica dupa aplicarea unui gel de curatare,iar seara dupa demachere crema de noapte si cea pentru ochi avand un factor mare de protectie.Multumim !

ioana S spunea...

Clar as folosii produsele din aceasta gama pentru rutina zilnica de ingrijire a tenului.Mai ales ca nu i lipseste nici SPFul,sunt dermatocosmetice,sunt pentru ten matur , au in compozitie acid hialuronic( parfumul cred totusi ca este prezent din cauza extractului de magnolie) si sunt Eucerin.As adauga un demachiant Eucerin DermatoCLEAN pentru ca totul sa fie complet.

FB Ioana Stanescu
share: https://www.facebook.com/ioana.stanescu1/posts/10202280978680291?stream_ref=10

caroline maria spunea...

fb: caroline maria
share:https://www.facebook.com/caroline.maria.1029/posts/614508425291340?stream_ref=10
Mi-ar placea f tare sa le incerc ! pana acum mi-au placut toate produsele Eucerin ..si cum nu ratez niciodata acest rasfat al tenului , cred ca mi-ar prinde f bine aceste produse speciale! Poate mai scap si eu de ridurile fine care mi-au aparut pe la ochi :-D

Lacra Lacry spunea...

like: lacra.lacry.7
Share:https://www.facebook.com/lacra.lacry.7/posts/738916192808205?stream_ref=10
In prezent eu folosesc crema de zi din gama Eucerin Q10 Active. Dra cele trei creme ar ficeva de vis.. :) Dupa demachierea de seara as aplica crema de noapte si cea de ochi, iar dimineata dupa hidratarea tenului cu lotiune tonica as aplica crema de zi si crema de ochi, zona ochilor fiind una sensibila si mai predispusa la riduri.

Dulce Ale spunea...

FB:Dulce Ale, https://www.facebook.com/dulce.ale.5/posts/630590703681340?stream_ref=10 Cautarile cremelor perfecte pentru tenul meu nu s au sfarsit inca, marturisesc ca inca nu le am gasit.Am cateva creme de noapte si de zi incepute, de efectele carora nu sunt multumita, asa ca urmeaza sa le dau. Sunt tentata sa incerc produsele Eucerin, respectiv cele trei creme.

alina madalina spunea...

crema de zi si cea de noapte le-as folosi cu siguranta, dar cea pentru ochii nu, prefer sa folosesc ulei de argan pentru zona ochilor imi este foarte bun pentru tenul meu capricios. fb alina-madalina mitu padureanu link share fb https://www.facebook.com/alina.madalina.121/posts/751312061553356?stream_ref=10 succes tuturor!

Gavriloi Adina spunea...

FB like: Adina Gavriloi

Share link: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/682561085120224?stream_ref=10

Unor produse pe care le recomandă calitatea lor și firma producătoare, sigur le-aș face loc în rutina mea de îngrijire a tenului.
Crema de zi aș aplica-o după demachierea de dimineață, mai ales că are SPF și promite hidratare.
După-amiaza, când mă retrag în casă, după drumurile de peste zi și îmi demachiez cu atenție tenul, aș aplica delicat crema pentru ochi, cremă care chiar îmi doresc să îmi ofere rezultate și fermitate în această zonă.
Seara, înainte de a mă relaxa cu o carte bună, m-aș răsfăța cu un masaj facial și cu aplicarea cremei de noapte.

Unknown spunea...

fb:Georgiana Georgy
Share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=706147622740776&id=100000366346371&stream_ref=1


Cred ca as integra cu usurinta cremele in rutina mea zilnica si asta pentru ca am un ten destul de uscat si sensibil.Inca nu folosesc creme antirid ....si am varsta la care pot incepe utilizarea lor.In ceea ce priveste crema de ochi mi-ar face placere sa o testez..

Bleotu Macrina spunea...

share:https://www.facebook.com/bleotu.macrina/posts/823607814332736?stream_ref=10
Avand un ten matur,peste 50 de ani este brandul ideal pentru tenul meu,pe care l-a recomandat un medic dermatolog la o prezentare.Cumle-as folosi: crema de zi si crema de ochi,dimineata si crema de noapte seara ,cu crema de ochi.

Geta spunea...

FB: Geta Alexiu
share:https://www.facebook.com/geta.alexiu/posts/675732895798844?stream_ref=10
Nu doar ca le-as integra fara probleme in rutina mea zilnica de ingrijire a tenului, produsele din gama Euceringama Volume Filler sunt chiar indicate tenului meu matur, 40+
Cremele de zi si de ochi le-ar inlocui cu succes chiar, pe cele pe care le folosesc acum, iar crema de noapte m-ar putea determina sa am fiu mai atenta cu ingrijirea tenului si pe timp de noapte. Recunosc ca si acum o fac, dar de cele mai multe ori, utilizand crema hidratanta de zi.

Monica spunea...

FB - Monica Daliu
Share - https://www.facebook.com/monica.daliu/posts/4137832301426?stream_ref=10

Noptile nedormite din cauza celor 2 puisori si lipsa de timp dedicate mie incep sa se vada si pe tenul meu, asa ca aceste produse imi sunt mai mult decat NECESARE in rutina zilnica de ingrijire. :) Voii folosi si un serum seara si o crema matifianta pentru zi si cred ca rutina mea va fi complete!

Bianca Roxana spunea...

Ma apropii de 30 de ani, perioada in care nu am acordat atentia cuvenita tenului meu. Din pacate, incep deja sa resimt semnele oboselii si al stresului care pot fi 'citite' relativ usor pe chipul meu.
Chiar astazi mi-am facut o fotografie de aproape si am ramas pe ganduri privind-o si vazand semnele trecerii timpului:(
Sunt sigura ca m-as impaca foarte bine cu aceasta gama, tenul meu are mare, mare nevoie de un plus de atentie si sunt convinsa ca m-as privi cu ati ochi, nu cei afectati de iarna aceasta uracioasa care lasa semne in sufletele noastre.
share https://www.facebook.com/bianca.roxana/posts/682883791768606?stream_ref=10

Ramona Dancea spunea...

FB:Ramona Elena Dancea
Share:https://www.facebook.com/ramonaelena.dancea/posts/262602987248104?stream_ref=10
Am citit despre cremele Eucerin si chiar cred ca mi s-ar potrivi. Am deja 34 de ani si au inceput sa se vada cateva riduri pe langa ochi, asa ca imi doresc in special crema pentru conturul ochilor.

Anonim spunea...

fb ene maria https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=236251543229583&id=100005342163092&stream_ref=10 Avand un ten matur,de 50 de ani este brandul ideal pentru tenul meu,tenul meu are mare, mare nevoie

Unknown spunea...

FB - Milita Petre
Share - https://www.facebook.com/milita.petre/posts/321572977994529?stream_ref=10

Cred ca varsta isi spune cuvantul si lucrul acesta a inceput sa se vada si pe tenul meu. Cred ca aceste produse sunt perfecte pentru starea actuala si pentru varsta actuala a tenului meu si sper ca aspectul acestuia se va imbunatati considerabil.

MisS FaShiON spunea...

FB: Costache Simona
As folosi cu drag aceste produse deoarece in curand implinesc 25 de primaveri si trebuie sa acord o atentie mai speciala tenului.incerc pe cat posibil sa imi fac un scurt masaj seara inainte de culcare,cateva miscari pe fiecare portiune a fetei-frunte,ochi,pometi,barbie si,mai nou,pe gat.ma incanta faptul ca textura cremei mi-ar permite sa fac aceste miscari de masaj (crema pe care o am acum intra foarte repede in piele).crema pentru ochi m-a facut tare curioasa,la mine primele riduri fine si-au facut aparitia si cu siguranta mi-ar fi de folos!

Unknown spunea...

E simplu sa integrez cele 3 creme in rutina mea de ingrijire, mai ales ca am incredere in brandul Eucerin, crema de seara o voi aplica evident seara, dupa demachiere si curatare. Crema de zi o voi aplica dimineata dupa spalarea tenului si tonifiere, iar crema de ochi va fi folosita atat seara cat si dimineata.

FB: Popa Mihaela
share: https://www.facebook.com/ielamiha/posts/10202694964268920?stream_ref=1

Alice din oglindă spunea...

FB : Adriana Pațirea, am dat share, numai ca in loc de link, imi apare tot postarea, cand vreau sa copiez linkul, nu stiu deloc cum sa procedez :D As include aceste creme in rutina zilnica, am mare nevoie de ele dar nu mi le pot permite. M-as rasfata in fiecare dimineata cu crema de zi si cu crema de ochi, am 34 de ani si trebuie sa am tot mai multa grija de tenul meu.Si crema de noapte as folosi mereu, am observat cat de importanta e hidratarea si pe timpul noptii.

Ramona Roman spunea...

FB : Ramona Roman
Share : https://www.facebook.com/ramona.roman.73/posts/768430906509593?stream_ref=10
Cred ca m-ar ajuta foarte mult in rutina mea zilnica de ingrijire a pielii, nu am mai folosit aceasta marca de produse si mi-ar placea sa le incerc.

Unknown spunea...

La 39 de ani am deja vechea mea rutina: dupa ce culc copii(!!), demachiere, masca, crema+ masaj. Dimineata la fel, inainte de trezirea familiei (!!) ,apa, crema, fond de ten (obligatoriu! - acum e Vichy liftactiv) si putina "culoare"! De altfel cautam noi produse pt ten matur cand am descoperit Eucerin asa ca de va fi - sau nu al meu le voi cumpara! Mersi de sfaturi!

Daniele spunea...

FB: Daniela Zaharia
share: https://www.facebook.com/danutza.florentina/posts/693164840725890?stream_ref=10

Am o varsta destul de inaintata si bineinteles ca si-au facut aparitia ridurile. Imi plac foarte mult crema de zi si cea de noapte Eucerin Volume Filler, le-am avut si le-am folosit si am vazut si efectele! Pielea a devenit mai elastica si de fiecare data, dupa aplicare, parca mai dispareau din riduri.
Nu am incercat insa crema de ochi si imi pare tare rau, pentru ca zona ochilor cred ca necesita o ingrijire aparte!
Mi-ar place sa am ocazia se le folosesc iar, de data asta toata gama: de zi, noapte si ochi.
Sufletul imi este inca foarte tanar si nu as vrea ca aspectul fetei sa-mi tradeze varsta :)
Multumim pentru acest minunat giveaway!

IoanaLar spunea...

Sunt fan declarat al produselor Eucerin si sigur se vor regasi pe noptiera mea. Eu am tenul foarte uscat si am nevoie de produse care ofera hidratare. Crema de noapte imi lipseste ca sa pot avea toata gama.

IoanaLar spunea...

Sunt fan declarat al produselor Eucerin. Mi-ar placea sa le includ in rutina mea zilnica intrucat am beneficiat de cateva mostre si se potrivesc perfect tenului meu care este foarte uscat. Multumim pt informtiile pretioase pe care ni le oferi...cadourile sunt wow

Monika spunea...

fb-monika erzsebet
https://www.facebook.com/monika.erzsebet/posts/453114178154148
As folosi crema de zi si conturul pentru ochi dimineata pe cand crema de noapte as folosi seara.

Unknown spunea...

Fb: Ana-Maria Gurgu
share: https://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/760823243948052?stream_ref=10
Cred ca le-as introduce in rutina de ingrijire exact asa cum e recomandat. E placut sa gasesti adevaratii prieteni ai tenului :)

Anonim spunea...

Maria Murarescu
Din întamplare, am cumpărat crema de zi, pentru tenul meu este prea grasă, dar în sezonul rece mi-a plăcut să o folosesc, pentru că îmi hidrata foarte bine tenul și am observat un aspect îmbunătățit al ridurilor fine. Aș folosi zilnic crema de noapte, iar cea de ochii este mai mult decât bine-venită zilnic.

Unknown spunea...

De cand am schimbat ochelarii de vedre cu lentile de contact am observat aparitia unor mici ridulete in jurul ochilor. probabil sunt de la soare, pt ca de la 8 ani eu am avut ochelari cu lentile heliomatice si acum simt tot timpul cum ma stramb la o lumina mai puternica, fie vara, fie iarna si inca nu am bunul obicei de a purta ochelari de soare dupa mine. ASa ca ar fi indicat sa folosesc o crema contur ochi. Crema de zi folosesc dimineata mereu, crema de noapte doar cand imi aduc aminte, dar probabil ca daca as avea tot setul as incerca sa-l folosesc corect pt. a beneficia de toata "puterea" lui.

Unknown spunea...

fb gabriela nastase
https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fbeautynewsbyadelasirghie.blogspot.com%2F2014%2F03%2Feucerin-volume-filler-giveaway.html%3Fspref%3Dfb&t=ADELA+SIRGHIE%3A+EUCERIN+VOLUME+FILLER+%2BGIVEAWAY%3A%29
pot spune ca sunt o norocoasa, inca nu folosesc creme, dar pentru mama mea cred ca s-ar potrivii perfect pentru ca semnele imbatranirii incep sa isi faca simtita prezenta, iar Eucerin se afla in topul celor mai bune solutii antiimbatranire, ar fi un cadou perfect pentru ea, in a face trecerea anilor mai putin simtita

Unknown spunea...

Fb: Andra Costa
acolo e si share-ul, dar habar nu am cum sa mai gasesc linkul :D
In ceea ce priveste cremele, le-as folosi pentru ca am inceput sa am mici riduri de expresie... chiar 2 dungi considerabile pe frunte :))) si consider ca mi-ar fi de mare ajutor. Crema de zi as folosi-o sigur dimineata. La fel si crema de ochi. Iar crema de noapte, in fiecare seara inainte de culcare :P.

ELENA BANU spunea...

fb: elena banu
share: https://www.facebook.com/banu.elena/posts/683762998342152?stream_ref=1
Deja am integrat produsele din gama Eucerin Volume Filler in rutina mea,acum 1 an.Efectul sa vazut imediat nu pot spune decat ca este minunata,tenul meu la momentul cand am folosit-o a inceput sa radieze.

Scintei Adina spunea...

Chiar cautam o alta crema, pentru ten mai matur, mi-era si lene sa mai caut si uitasem de Eucerin. De fapt, de la ei am avut crema de corp, gel de dus, dar nu si crema de fata. S-ar integra perfect in rutina mea zilnica dupa descrierea facuta de tine. Pare ca e ceea ce am nevoie eu acum.

CUVINTE RATACITE spunea...

As folosi crema de zi in punctele cheie, chip si gat in mod generos, coate si pe maini cantitate mai mica, ce mai ramane surplus, ptr ca mainile mi se usuca ingrozitor de repede si mereu uit sa aplic crema de maini, crema de ochi as oferi-o surorii, se apropie curand de o varsta rotunda si are nevoie sa arate cat mai bine posibil si ochii au tendinta sa ne tradeze mai repede . Crema de noapte as pastra-o, nu am inca obiceiul sa o folosesc, dar pot incepe de acum :)
fb- https://www.facebook.com/ccarmen.elena.9/posts/4092718211967?stream_ref=10

Multumesc!

ps. esti o femeie superba!

Anca Marina spunea...

Fb: annca anya
share:https://www.facebook.com/annca.anya/posts/360260274114057?stream_ref=10

As folosi toate cele trei produse in acelasi timp pentru a avea toate beneficiile acestor creme.As fi foarte incantata sa incerc crema pentru ochi ,mai ales ca are si spf.

Diana Tarhon spunea...

FB: Diana Tarhon
Share: https://www.facebook.com/diana.tarhon/posts/10203678522543182?stream_ref=10
As fi incantata sa introduc aceste creme in ritualul meu zilnic de frumusete! Mi-ar placea in mod special sa incerc crema contur de ochi, mai ales ca am riduri in aceasta zona, dar si cremele de zi si de noapte ar fi perfecte pentru tenul meu - mi-ar oferi hidratare,fermitate, iar ridurile mele ar fi atenuate. Le ador mai ales pentru ca au si SPF 15!!

Ilinca V. spunea...

Vaiiii! Cum as integra produsele Eucerin in rutina mea? Cu drag si gratie! :) Tenul meu e uscat si acidul hialuronic e un ingredient-cheie pentru mentinerea nivelului de hidratare...
Multumim pentru minunantele si neobositele surprize, Adela!
Am dat share postarii cpe fb.

marisara15 spunea...

share : https://www.facebook.com/porumb.maria/posts/670660336330443?stream_ref=10
like cu Porumb Maria
am ten matur si cu riduri asa ca aceasta gama de la Eucerin mi s-ar potrivi ca o manusa .As folosi aceste creme dupa ce m-am demachiat foarte bine tenul

Haos Organizat by Cristina spunea...

Fb -Enache Cristina
GFC- Domnisoara Christine
Share : https://www.facebook.com/cristina.sardareanu/posts/640361992705072?stream_ref=1
Dupa postarea ta , draga mea , m-am documentat putin despre aceasta gama si ma bucur enorm ca minunata Crema de zi volume-filler este non-comedogenica . As folosi aceasta crema dimineata inainte de machiaj , deoarece am citit ca este recomandata ca fiind buna si o baza pentru machiaj . As folosi crema de noapte fiind recomandata pentru toate tipurile de ten . Iar crema pentru ochi as utiliza-o pentru ca in acea zona sensibila apar prima data micile semne ( riduletele ) . Multumim pentru acest concurs minunat ! Pupici

Ben spunea...

Multumim pentru giveaway!
Hmm..cum le-as integra?pai ne ajuta in primul rand denumirea,"crema de zi","crema de noapte" ceea ce e evident,crema de ochi tot seara,pentru ca este o zona destul de sensibila si..pentru mine este ideala seara,cand nu am obiceiul sa "umblu la ea" aplicand si fond de ten sau alte minunatii.
Fb : Sevgi Nur
:D

Vero spunea...

FB: Veronica Butu
Share: https://www.facebook.com/vero.undefinable/posts/700686516640958

Suna foarte, foarte bine descrierea acestor 3 creme Eucerin. Cum eu nu folosesc fond de ten, mi-ar prinde foarte bine o crema de zi cu SPF, si ma bucur de faptul ca si crema de ochi are SPF.

Ritualul meu de seara arata astfel: demachiere cu lotiune micelara, spalarea tenului cu apa, apoi cu ceai verde, urmand sa aplic crema de noapte efectuand un masaj usor de 5 minute.

Vero spunea...

FB: Veronica Butu
Share: https://www.facebook.com/vero.undefinable/posts/700686516640958

Suna foarte, foarte bine descrierea acestor 3 creme Eucerin. Cum eu nu folosesc fond de ten, mi-ar prinde foarte bine o crema de zi cu SPF, si ma bucur de faptul ca si crema de ochi are SPF.

Ritualul meu de seara arata astfel: demachiere cu lotiune micelara, spalarea tenului cu apa, apoi cu ceai verde, urmand sa aplic crema de noapte efectuand un masaj usor de 5 minute.

blueroses spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
blueroses spunea...

FB: Cristina Chitanu
Sa incep prin a spune ca mi-au placut foarte mult pozele tale din manifestul pentru expresivitate <3
Ma apropii de 33 de ani si realitatea ma priveste un pic mai altfel din oglinda – linii fine in zona ochilor, ceva linii de ‘incruntare’ de frunte si am inceput sa iau niste masuri (ulei de rosa mosqueta seara, crema hidratata ziua, un gel contur de ochi). Am mai citit despre beneficiile pentru piele ale cremelor cu colagen si/sau acid hialuronic (wishlited), dar e prima data cand citesc despre magnolol, suna interesant.
Cum as integra aceste produse in rutina mea de ingrijire? Simplu - le introduc gelul dupa curatare si lotiunea tonica si urmaresc rezultatele. Pana acum singura problema cu o crema a fost una prea parfumata pentru un produs pentru zona ochilor (ceea ce nu pare sa fie cazul produselor Eucerin), deci cred ca ne vom intelege bine :)
P.S. Mi-a placut introducerea ta si arati minunat, o reclama "nefotoshopata" pentru produsele de ingrijire folosite :)
Be happy, be beautiful!
P.S. 2 Uitasem link-ul de share: https://www.facebook.com/cristina.chitanu.35/posts/10151909563147723?stream_ref=10
O primavara frumoasa!

Butterfly spunea...

FB-Petronela Petty
https://www.facebook.com/petronela.petty/posts/10203400836364789?stream_ref=10
Si eu am renuntat la crema de noapte dar as integra tot setul in rutina mea zilnica: ziua crema de zi,seara crema de noapte si crema pentru ochi.

criscryssy spunea...

FB Cristina Vl
share https://www.facebook.com/cristina.vl.35/posts/429320160504879?stream_ref=10
Aceste minunate mi-ar fi de mare ajutor in rutina mea de zi cu zi si le-as folosi dupa o demachiere amanuntita crema de zi as folosi-o ziua , iar cea de noapte binenteles seara inainte de culcare