duminică, septembrie 28

28 SEPTEMBRIE 2014:)

Acesta nu este neaparat un Outfit of the Day, ci un mic album, cu tomnatice valente, dedicat zilei de 28 septembrie 2014, cand am implinit 42 de ani. Il pun aici ca sa-l pot rasfoi si peste ani… nu prezint nimic nou sub soarele bland de toamna, nu am nicio bijuterie-statement, doar port cateva piese cheie din garderoba mea si voi explica mai jos cateva mici chestiuni vestimentare in care cred.


O vara indiana, asa ar boteza sufletele poetice aceste zile frumoase, atarnand ca strugurii, la granita dintre anotimpuri, in care poti combina inca elemente din garderoba de vara cu piese cheie din sezonul in care tocmai am intrat.
Topul din matase Cortefiel pare destul de sofisticat la prima vedere, dar eu il port cu curaj chiar si ziua in amiaza mare, caci pretiozitatea lui poate fi impletita cu elemente simple care nu ii stirbesc din valoare dar ii tempereaza nenumaratele sclipiri aurii si aramii de pe marginea decolteului. Dupa cum se va vedea mai jos, l-am purtat pe post de unica bijuterie.

Cardiganul de ciocolata amaruie este moale, din lana, a fost primit cadou in urma cu 13 ani, tot de ziua mea, l-am vazut in vitrina la Hugo Boss si a fost dragoste la prima vedere. Vazut, placut, luat… rar se intampla acest lucru in cazul meu, de obicei aman deciziile pana a doua zi. Dar nu am dat gres cu el, nu, iata-l… Il port in fiecare an, e calduros si este una din piesele cheie in anotimpul rece. Si-a pastrat forma atat de bine, iar tesatura este impecabila, sunt intrebata in fiecare an daca e nou si de unde l-am cumparat. Nuare niciun cusur.


Am iesit din casa cu impresia ca sunt fardata prea tare, insa iarasi s-a dovedit ca ma inselam. Fond de ten Guerlain Tenue de Perfection (Beige Naturel 03), blush Guerlain, pudra pulbere Guerlain Les Voilettes (no 3, Medium), ruj+fard ochi Dior, mascara de volum Giorgio Armani Eyes To Kill in black intense:
Flare jeans J Brands…cred ca deja sunt blugi semnatura, am deja trei perechi, cred ca le-ati vazut pe toate pe blog pana in acest moment. Ii combin cu sandale platforma (aici Casadei, cumparate anul trecut), ca sa nu ma impiedic atunci cand merg. Nu, nu imi este frig daca port sandale in zile mai racoroase, de final de septembrie, caci partea de jos a jeansilor evazati acopera tot si nu lasa frigul sa intre.

Parul a fost spalat cu sampon Satinique Amway Anti Hair-Fall, apoi am aplicat pe varfuri o picatura de ulei Nashi Argan,  si l-am intors putin cu o perie rotativa. Am vrut sa folosesc un fixativ, caci stiam ca urmeaza sa pozez, dar m-am razgandit in ultimul moment, il prefer cat mai natural posibil, chiar daca e decolorat de soare si are un efect ombre nu ma deranjeaza deloc:






Piesa de rezistenta este geanta Chanel, burgundy, lacuita, cu siguranta ati mai vazut-o pe blog si o veti mai vedea, caci, dupa cum am mai spus, port lucrurile pe care le cumpar, altfel nu merita investitia:



Poze: Andreea Filip, la Restaurantul La Rambla Cucina Espanola...



26 de comentarii:

Mihaela Mih spunea...

La multi ani, Adela! Sa ramai la fel de frumoasa cum esti acum si stiu cati vei pastra mereu stilul, pe care il admir atat. Sa-ti amintesti cu drag de aceasta vara indiana. :)

Anonim spunea...

La multi ani, multa sanatate si te rog frumos, sa nu te opresti niciodata din a ma inspira!

Lacra Lacry spunea...

La multi ani! Daca nu spuneai varsta as fi crezut ca ai in jur de 36 ani. Sa ai parte de sanatate si sa ramai la fel de tanara si frumoasa!!

asias spunea...

Adela, 42?? Sigur? Arati de 30 . Uau!! La multi ani ! Iti doresc multa sanatate si toate cele bune! Ca de obicei, tinuta ta este simpla dar sofisticata. Sa ai o zi superba in continuare !

Ioana spunea...

Cum se poate sa nu ai nici o imperfectiune ? Ca de obicei, imi place tot. Frumoase fotografii !
Iti doresc sa ai o viata frumoasa si La multi ani !

Deea spunea...

La multi ani!!
Dar sunt sigura ca ai gresit varsta! Ai scris 42 in loc de 24. Esti sigura ca implinesti 42?? Vorbesc serios, arati mai bine decat muuulte tinerele de 20 si ceva de ani! Felicitari! :*

adela sirghie spunea...

Hahaha, asa e, 42 am incepand de azi… dar ma straduiesc sa arata bine, ca sa pot demonstra oricand cititoarelor mele dragi ca merita sa tina cont de sfaturile de pe blogul meu:)
xoxo!

ana maria tatucu spunea...

La multi ani, superb articol si imi place mesajul transmis dincolo de cuvinte. Sa tot intineresti! :)

Camelia spunea...

Iti spun si aici La multi ani, sa ai parte de oameni si lucruri frumoase, care sa-ti pastreze sufletul tanar. Varsta ... doar cifre ... altceva conteaza cu adevarat.

Alina Canura - Anghel spunea...

Adela, cum ziceam zilele trecute, cred ca e 24 :P Dar doamna, arati superb! La multi ani, sa intineresti pe zi ce trece!

Dorina spunea...

La multi ani!
Nu pari deloc de 42, mi-as dori sa arat asa cand voi ajunge la aceasta varsta! <3
O zi minunata in continuare!

natty spunea...

La multi ani! Imi place tot, se vede finetea si calitatea, dar cel mai milt imi place parul (cum iti sta, faptul ca nu e vopsit) si ochii tai - foarte frumosi, machiati asa cu negru. Sa fii sanatoasa si cu multa voie buna!

Katyna spunea...

Imi place tare mult cardiganul, nu pot sa cred ca il ai de 13 ani!
Si geanta Chanel e superba!
La multi ani, Adela!

Beautybysunshinecom spunea...

La multi ani!!! Sa ramai mereu tanara si frumoasa ca azi!!! 😊😘😘😘

ilda76 spunea...

La multi ani, Adela! Stiu ca ai inteligenta, bunul simt si intelepciunea de a sti ce e mai bine pentru tine, ce te face fericita, ce iti da aripi, ce iti aduce implinire si echilibru in suflet! Prin urmare, toate acestea pe care le stii, ti le doresc acum!

Minunata postare... din multe puncte de vedere! :)

Te imbratisez!
Ilda
Lavender Thoughts

Andrea Chitic spunea...

La multi ani!

Magda spunea...

Adela cat esti de frumoasa! La multi ani draga mea!

Cornelia Elena spunea...

La multi ani, Adela! Esti minunata!

Cecilia spunea...

La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si sa zambesti mai des...si in pozele de pe blog!
Arati foarte bine si esti eleganta!

Anonim spunea...

La multi ani, fata frumoasa si la trup si la suflet, numai toamne minunat de insorite sa ai !Ana Ghinea

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

La multi ani, Adela! Esti superba!
Cardiganul m-a cucerit si pe mine, iar tie iti vine super, super bine.

lotusull spunea...

La Multi Ani, Om frumos, sfios de frumos :)

Orjen spunea...

La multi ani, draga noastra, cu intarziere, dar cu drag!

Butterfly spunea...

La multi ani inca o data, esti superba, imi plac foarte mult fotografiile, parul se aseaza foarte frumos si elementele din tinuta sunt intr-adevar elemente cheie. Pup!

Lory's Blog spunea...

Ooo, La multi ani, Doamna!!!
Fericire, sanatate si putere! :*

Lucica Lazar spunea...

La multi ani sanatate si multa fericire! :-*
Dupa cum ti-am mai spus nu pari de 42 de ani :) arati mult mai tanara <3
Iti doresc sa ramai la fel un om cu sufletul bun si curat!
pupici :-*