marți, octombrie 21

ARTISTRY ADVANCED SKIN REFINISHER


Sunt multumita de felul in care arata tenul meu, iar lucrurile pe care le fac pentru intretinerea lui imi lasa impresia ca da, ceea ce fac este corect. Singura nemultumire ar fi cele doua cute dintre sprancene, dar atata vreme cat stau incruntata, niciun tratament nu da roade decat pe moment. Deci nu vad decat doua solutii: ori blochez zona, ori ma linistesc cu aceasta stare de fapt. Nu am decis inca, mai am timp…

De baza pentru mine in acest moment: demachierea si serumurile.
Cel mai indragit serum pe care l-am incercat vreodata este Advanced Skin Refinisher de la Artistry. Face parte din gama Intensive Skincare. Este lotiune-serum si evident are calitatile acestuia, penetreaza straturile profunde ale tenului, dar are si proprietatile unui primer, caci imbunatateste intr-o secunda aspectul tenului, iar pielea devine neteda si catifelata, luminoasa, iar culoarea-uniformizata.

Dar ce face cu adevarat special lotiunea intens revitalizanta pentru ten de la Artistry? Are efect instantaneu de reducere considerabila a porilor, ceea ce pentru cineva cu tenul mixt/gras este o adevarata binecuvantare. Textura aeste usoara, eu o socotesc potrivita tenului gras, desi oficial este indicata oricarui tip de ten, chiar si celui sensibil.

Efectul instant al acestei lotiuni este garantat de amestecul unic de ingrediente:
-difuzorii optici, ce confera epidermei un  aspect mat si neted, un finisaj perfect
-extract din sambure de linte, extract anti-oxidant bogat, care actioneaza impotriva efectului de dilatare a peretilor porilor, pentru a le reduce aspectul
Efectul de revitalizare pe termen lung este garantat de:
-extractul de ceai de java ce reduce producerea sebumului in exces, actionand in profunzimea porilor
-extractul de carambola ce regenereaza suprafata exterioara a porilor, ajutand la refacerea elasticitatii si micsorand porii dilatati in mod vizibil pentru o textura uniforma.

Cum il folosesc eu: dimineata, dupa demachiere, ca produs unic si baza de machiaj. Asadar: demachiere+lotiune intens revitalizanta +fon de ten.

In cazul meu a creat dependenta.
La fel ca si gama Anti-Hairfall Satinique...

Iata mai jos si datele oficiale:

ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher is easy to fit into your daily skincare regimen. Use it two times per day, in the morning and evening, after your skin cleansing and toning routine. In the morning, the ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher should be followed with an ARTISTRY sunscreen or foundation of SPF-15 or greater.
Apply 2 pumps of serum to the skin, avoiding the eye area. Follow with ARTISTRY eye cream and moisturiser. For optimum skin smoothing and resurfacing results, use in combination with ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel.
Do not use the ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher immediately following an ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel application – use only once on peeling days.
PLEASE NOTE:
- ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher should not be used with any other exfoliating products, such as ARTISTRYTM essentials Polishing Scrub, ARTISTRY essentials Alpha-Hydroxy Plus, ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE 14 Night Restore Program or ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Anti-Wrinkle Firming Serum.
One bottle should last approximately 6 weeks. You may continue using another bottle of  ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin  Refinisher immediately following the first bottle to continue  the benefits of retexturising and pore-reduction.
* For optimum results, use in conjunction with ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel. After a one day use of ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher in the morning and ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel at night, 94% of panelists showed an improvement in the appearance of pores. After two weeks, you will see a boosted effect when used with  ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel.

13 comentarii:

Butterfly spunea...

Pare un produs bun, si mie imi plac serumurile ;)

adela sirghie spunea...

Daca nu l-as fi folosit de mai bine de o luna, zi de zi, as crede ca exagerez… insa chiar e potrivit. Ma gandeam ca ar trebui sa dau premii de excelenta unor produse la final de an. Acesta va fi cu siguranta printre ele.

daniela spunea...

Si eu am aceeasi problema cu cele doua dungi de la sprancene...inca nu prea stiu ce hotarare sa iau...dupa 40 de ani, dungile sunt nelipsite...o sa incerc si eu acest ser...Adela, nu mai folosesti deloc crema inainte de fondul de ten? Inseamna ca e foarte hidratant..ce fond de ten folosesti acum?
Te pup, cu draf!

adela sirghie spunea...

Nu, nu este hidratant, combin cu masti si cu inca un serum f hidratant de la The Body Shop. Aplic serumul de la TBS doar noaptea, in timp ce Artistry, care matifiaza, numai ziua.

Folosesc trei fdt in acest moment: doua de la Chanel (despre care am scris) si unul de la Guerlain (despre care urmeaza sa scriu).

daniela spunea...

Multumesc mult, te pup!

daniela spunea...

Multumesc mult, te pup!

Marioara spunea...

Buna. Spune-ai intr-o postare ca ai incercat cateva creme de la Sisley,si care ti-au placut mult. Spune-mi te rog care au fost acestea.

adela sirghie spunea...

GlobalAnti-Age si crema pentru ten gras pe baza de rasini tropicale, balsam pentru ochi+ miniaturi din mai toate cremele lor. mi-au placut toate si mi s-au potrivit toate. Iti recomand insa sa le cumperi din strainatate daca poti, nu din Romania. Aici Sisley nu se vinde si cremele ar putea fi vechi. Si mult mai scumpe, evident.

Anonim spunea...

Buna Adela,

Din descrierea produsului inteleg ca este un exfoliant (se subliniaza faptul ca nu tb utilizat cu alti exfolianti).
Eu stiu ca serumul poate fi folosit cu exfolianti deci am pp ca este un exfoliant.

Pp ca folosesti fdt cu SPF. Ai putea recomanda o crema cu SPF care ti-a placut? Sau poate tu folosesti doar fdt cu SPF si nu folosesti creme cu SPF?

Cumperi creme amabalate si in borcan, din care iei cu o spatula, sau doar cele ambalate in tub precum acest serum?

Multumesc.
Elena

adela sirghie spunea...

Sunt patru produse in gama aceasta, eu am doar lotiunea intens revitalizanta, care micosreaza porii. Are oarecum o textura de serum, dar nu este propriu-zis serum. Se recomanda a fi folosita impreuna cu serul regenerant din gama, ceea ce duce, cum ai spus si tu, la o exfoliere amplificata, cu 21% mai mult decat cea normala. Dar cum eu folosesc doar un singur produs, pt efectul de micsorare a porilor, pot folosi alte exfoliante fara nicio problema.
Atat fdt cat si pudra folosite de mine au SPF (15 si 20), cred ca toamna este suficient, mai ales ca nu folosesc exfolianti puternici. Ma feresc de soare si nu stau la plaja vara, apreciez scurte bai de soare si statul la umbra. Folosesc spatula pentru cremele din borcan, nu ma feresc de ele. Am avut si demachiant in borcan, a fost f greu de folosit, nu as mai cumpara.

Anonim spunea...

Mersi mult pt raspuns.
As vrea sa te intreb cat a costat si daca ne poti da datele de contact ale unui reprezentant. Sau poate l-ai comandat online.

adela sirghie spunea...

Poti sa iti faci cont de client-https://www.facebook.com/AmwayRomania/app_1504928569751004

Unknown spunea...

Pentru comenzi Artistry, trimiteti email pe ale.satmar@gmail.com, daca nu doriti sa va faceti cont. Vi le pot trimite prin posta.

Iar daca doriti sa va faceti cont, contactati-ma pe email si va ajut :)