joi, octombrie 30

BEAUTYNEWS: BIO-OIL



Acum cinci ani, cand am inceput sa scriu pe acest blog, mai toata lumea fugea mancand pamantul de uleiurile faciale. Vai, Doamne, cum sa pui ulei pe fata? Cam asa stateau lucrurile…

Intre timp, parerile s-au mai nuantat, s-a inteles termenul de "ulei uscat", iar acum vad ca exista chiar un fel de trend, care nu are cum sa nu ma bucure, caci ma gandesc ca am pus si eu un pic umarul la aceasta treaba, care a inceput un pic abrupt si care iata, acum infloreste, asa ca eu ma grabesc sa completez rubrica de Beautynews cu Bio-Oil, lansat oficial chiar astazi pe piata romaneasca.
Bio-Oil este un produs de îngrijire specializat în îmbunătățirea aspectului cicatricilor și vergeturilor vechi și noi, a nuanței neuniforme a tenului și a pielii îmbătrânite sau deshidratate. Datorită ingredientului revoluționar PurCellin Oil, Bio-Oil este un ulei uscat care se absoarbe rapid în piele. Formula Bio-Oil este o combinaţie de extracte de plante (rozmarin-preferatul meu din toate timpurile mușețel, gălbenele, lavandă) şi vitamine (A și E), suspendate într-o bază uleioasă. Uleiul, neconţinând oxigen, permite extractelor din plante şi vitaminelor să îşi menţină intacte proprietăţile benefice și active 100%, acționând complementar cu uleiurile naturale ale pielii. Pentru rezultate optime, Bio-Oil trebuie aplicat pe zona afectată de două ori pe zi, timp de minim trei luni. Bio-Oil ajută la îmbunătățirea aspectului cicatricilor atribuite tăieturilor, juliturilor, arsurilor minore sau intervențiilor chirurgicale. Având în vedere că fiecare persoana se vindecă diferit, aspectul final al unei cicatrice va varia de la o persoană la alta, fiind influențat major de factori precum tipul de piele, locul cicatricei, tipul de rană, vârsta şi chiar starea nutriţională.Bio-Oil contribuie la reducerea posibilităţii formării vergeturilor în timpul sarcinii, al puseurilor de creştere din adolescenţă şi în perioadele de creștere rapidă în greutate şi ajută, deopotrivă, la îmbunătăţirea aspectului vergeturilor existente Studiile clinice au arătat că, după primele 8 săptămâni de utilizare, 92% dintre subiecți au observat o îmbunătățire a aspectului cicatricilor și 100% o îmbunătățire a aspectului vergeturilor.
Cu o tradiție de 25 de ani pe piață, Bio-Oil este un produs care își ține promisiunile și a cărui eficiență este dovedită de cele 72 de distincții câștigate în domeniul îngrijirii pielii la nivel mondial, in 2002. În acest moment, Bio-Oil este cel mai bine vândut produs pentru cicatrici și vergeturi în 18 țări, printre care Australia, Canada, Italia, Finlanda, Olanda, Noua Zeelandă, Elveția sau Marea Britanie. 

53 lei, 60 ml, disponibil in Farmaciile SensiBlu.

2 comentarii:

Debora Tentis spunea...

Bine ai punctat, tot mai multe uleiuri pentru fata pe piata.. vin si eu cu un ulei super, Pure Maracuja oil de la Secom :-)

Debora
www.farmacistonline.ro

Unknown spunea...

Pfff, bine ca m-ai luminat!L-am vazut in farmacii si nu stiam exact care este scopul lui!