duminică, octombrie 26

How to...SHOP&WIN:)


Sa revenim, asadar, la "Operatiunea Dulapul". Vom reveni oricum mereu la ea, oarecum obsesiv, caci dupa cum stiti deja, aceasta este genul de operatiune care nu se va termina niciodata. Atunci cand pleci la cumparaturi, cand vrei sa iti reinoiesti garderoba, de aici trebuie sa incepi, din odaia ta, din dressing-ul tau.
Caci in primul rand, trebuie sa stii pe de rost, ca o eleva silitoare, tot ce ai si tot ce nu ai in dulap. Ce trebuie inlocuit, ce poate fi reparat, ce ar putea fi modificat si care sunt acele produse care ar putea schimba in bine spre spectaculos tot ce ai in sifonier. Nu trebuie sa ai in dulap lucruri de care ai uitat, nu trebuie sa ai cutii sau sertare pe care sa nu le deschizi cu anii. Cel putin o data pe sezon trebuie sa faci un inventar temeinic. Sa faci un refresh al culorilor si obiectelor vestimentare pe care le detii, ca atunci cand cumperi ceva nou, sa o faci in cunostinta de cauza, sa constientizezi viitoarele combinatii pe care le vei purta.

Iar inceputul de toamna poate sa fie un astfel de moment prielnic.

Nu, eu nu cred in must have-uri, cred ca tot ce cumperi trebuie trecut prin filtru personal. Sa cumperi numai si numai ce te poate infrumuseta, numai si numai ce stii ca vei purta indeajuns de mult incat sa merite investitia. Revin la ecuatia castigatoare, CPW (cost per wear) pentru a justifica si titlu; "shop & win.
Nu, timpul petrecut cu garderoba ta nu este timp pierdut. Hainele nu sunt o enigma, nu trebuie sa te puna in incurcatura, trebuie sa stii ca daca le acorzi de la bun inceput atentia convenita, vor deveni aliatele tale si vor avea dublu rol, saving time&saving money.
Dupa acest mic indrumar (vor urma si altele, desigur, va readuc aminte si de evenimentul de la Liberty Center pe care l-am descris pe larg AICI, saptamana trecuta)

Mai aveti o saptamana sa participati la Shop & Win, caci fiecare persoana care cumpara de minim 50 de RON in perioada 10-31 octombrie, se poate inscrie in cursa pentru cele 3 premii. 

         Locul I: un voucher de cumparaturi de 2000 RON 
         Locul II : un voucher de cumparaturi de 500 RON 
         Locul III: o tinuta completa din unul dintre magazinele prezente in Liberty Center, in valoare de 500 RON
Daca ati ajuns fost deja acolo, sper ca i-ati gasit si pe promoterii Shop & Win, pentru inscrierea in concursAfla mai multe pe pagina oficiala Liberty Center (https://www.facebook.com/LibertyCenterMall).  M-as bucura foarte tare daca una dintre cititoarele mele s-ar numara printre castigatoare. Toamna oricum ne indeamna sa mergem la cumparaturi, cred ca una dintre cele mai bune idei ar fi sa si castigam premii cu aceasta ocazie.

3 comentarii:

Butterfly spunea...

Multumim pentru reminder...trebuie sa mergem la shopping in weekend ;)

adela sirghie spunea...

Eu la KVL(Kenvelo) mi-am propus sa merg.

Lory's Blog spunea...

Hmmm trebuie sa ajung in weekend la mici cumparaturi! :)