miercuri, decembrie 10

Cadouri de Craciun. Azi, NIVEA #3

Practice. Folositoare. Indragite. Raport corect calitate-pret. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care am decis sa prezint propunerile Nivea pentru cadourile de sarbatori. In plus, nu cunosc pe nimeni care sa nu fi folosit, macar o data in viata, ceva de la Nivea.
O sa incep cu un lapte de corp mi-nu-nat, lansat de curand, mentionand ca el nu vine, spre deosebire de cadourile pe care le voi prezenta mai jos, in vreo cutie- cadou, insa calitatile lui il recomanda cu brio chiar si unor persoane foarte pretentioase. Este vorba de laptele de corp cu unt de cacao pentru pielea uscata.
Untul de cacao este ingredientul erou pentru pielea uscată, fiind o soluţie naturală de hidratare, bogată în vitamine şi minerale, cu efect antioxidant.
Arborele de cacao ar fi fost cultivat iniţial de maiaşi, în peninsula Yucatan din Mexic, iar apoi comercializat către aztecii care locuiau în zonele deşertoase din Mexic. 
Untul de Cacao este cunoscut pentru efectul nutritiv, senzaţia de prospeţime, precum şi pentru strălucirea pe care o oferă pielii. În plus, conţinutul ridicat de vitamina E confera pielii o senzaţie delicată, pe termen îndelungat. Tehnologia Hydra IQ şi combinaţia de Unt Natural de Cacao şi Vitamina E asigură o absorbţie rapidă în piele, pentru catifelare de durată. Pielea va rămâne fină la atingere şi revigorată şi îţi va rasfăţa simturile cu un miros delicios de cacao. 
Pur si simplu spectaculos, niciun cuvant din cele de mai sus nu este exagerat. Cred ca va face istorie acest lapte de corp...
Pretul este 17 lei (200ml). 


Mai jos cele cinci pachete cadou, pregatite de Nivea pentru a veni in intampinarea cerintelor de sezon:

NIVEA Q 10 PLUS -crema antirid de zi cu SPF15 si crema de ochi, pret 59 lei

NIVEA Double Effect-demachiant de ochi bifazic si Aqua Effect crema de zi hidratanta pentru ten normal, 25 lei:
DA distracţiei! 

 NIVEA Invisible Deodorant for Black&White si lapte de corp hranitor, 23 lei
 NIVEA gel de dus+lapte hidratant sub dus, pretul este 23 lei:
 NIVEA lotiune micelara+crema energizanta de zi, pretul este 46 lei

LATER EDIT: 
Toate produsele Nivea pot fi cumparate si ONLINE, de AICI
In aceasta perioada- transport gratuit şi 20 lei reducere la orice comandă peste 100 RON!

14 comentarii:

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Laptele ala de corp mi-a pus capac. E super smecher. :)

adela sirghie spunea...

Da, si eu am gandit la fel cand am sous ca va face istorie...

Anonim spunea...

Eu merg pe variante mai bio, fara coloranti sau parfumuri - gen de pe insulabio.ro -. Important este, cel putin pentru mine, ca pielea sa ramana sanatoasa și fina si nu ca sa aiba un parfum intensiv toata ziua. Parerea mea.

Lucica Lazar spunea...

Foarte frumoase pachetele! As alege un pachet cu o crema :)

Oana Antipa spunea...

Parca am mai vazut niste pachete prin magazine de la Nivea, pentru corp si par (geluri de dus + deodorant sai sampon +balsam etc). Pe mine alea ma tenteaza mai mult fiindca nu prea ma impac cu cremele Nivea. In schimb, mama e mare consumatoare de Nivea, asa ca probabil voi alege un pachet cadou pentru ea.

pop aurelia spunea...

Foarte frumoase pachetele!

Ela Iliesi spunea...

Foarte bun pachetul cu demachiantul pentru ochi si crema hidratanta. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ce pret mic are si ce util e.

L-am folosit dupa un peeling mandelic cand trebuia sa ma cremuiesc bine toata ziua, si era foarte important crema sa fie racoroasa si placuta - si nu foarte scumpa fiindca o termini in cateva zile.

adela sirghie spunea...

@Oana Antipa: da, s-ar putea sa fie si alte pachete, dar acestea sunt special create pentru Craciun, de aceea le-am prezentat numai pe acestea

adela sirghie spunea...

@Anonim: eu combin, nu pot sa iau numai dintr-o singura parte. Imi plac cremele care sunt discret parfumate, la fel si pudrele. In fine, totul e putin parfumat. Stiu acest curent bio, nu am nimic impotriva lui.

adela sirghie spunea...

@Lucica: da, au preturi foarte bune, m-am gandit ca este un articol util. Nimeni nu stramba din nas la un pachet Nivea, ne-am nascut cu creme acestea langa noi...

adela sirghie spunea...

@Ela: eu acum am demachiante de ochi, de fata, apa micelara…

adela sirghie spunea...

@Pop Aurelia: da, dar nu uita de crema de corp, macar incearc-o daca gasesti tester, este ok si pentru maini.

Lory's Blog spunea...

Cred ca o crema de fata nivea cu Q10 va ajunge la mamica mea...:)

adela sirghie spunea...

@Lory: si inca una la a mea:)