joi, decembrie 4

How to Pick&Dazzle-part II



Cateodata, o bloggerita de beauty simte ca ramane oarecum datoare cititorilor ei. Nu in sensul ca nu a scris totul clar in primul articol, ci atunci cand sesizeaza ca lumea asteapta cu mare nerabdare si un fel de partea a doua a unei povesti care a fost distribuita cu ceva timp inainte. Ea ar putea foarte bine sa creada ca a scris "Sfarsit", iar cititorii ei toti sa spere ca de fapt e vorba de un "Va urma". Va zic, nu te joci cu asemenea emotii din partea publicului, clar:)
Am vazut ca sunt deosebit de vizionate postarile tip "unpacking", cand desfaci si arati toate cadourile pe care le-ai primit sau ti le-ai facut singura. Si intrucat singura cutie cu beauty surprises comandata de mine vreodata a fost cea de la Pick&Dazzle, motivul fiind ca produsele livrate sunt 100% potrivite, fiind selectate in urma unui chestionar complet (tip de ten, par, culoarea pielii, stil de viata, preferinte, obiceiuri), iata ca va dezvalui cutia, in urma numeroasele cereri si curiozitati exprimate aici, in privat sau pe Facebook.

Iata ce am facut:
1 Am completat profilul AICI
2 Am selectat pachetul Dazzling, cel pe care il vor primi si cele trei castigatoare ale concursului desfasurat pe blog.
3. Curierul a ajuns in trei zile la usa mea, iar cand am vazut cutia(vine sigilata si foarte simpatic impachetata) am fost nerabdatoare sa o deschid, caci nu stiam ce produse s-au gandit expertii Pick N Dazzle ca mi se potrivesc. Le dadeam destul de putine sanse, dar s-au descurcat de mi-nu-ne!

Bine de stiut: cele 3 variante de cutii se pot alege pe o perioada de una, trei sau sase luni. Sleek Picks are pretul de 99 lei/luna pentru o luna, 89 lei/luna pentru trei si 79 lei/luna pentru sase. Dazzling Picks costa 199 lei/luna pentru o luna, 179 lei/luna pentru trei luni si 159 lei/luna pentru sase luni. La fel si Premium Picks: 299 lei/luna pentru o luna, 269 lei/luna pentru trei luni si 239 lei/luna pentru sase luni.

Iata ce am primit eu, toate produsele mi se potrivesc si imi sunt folositoare, dovada clara ca testul este facut cu seriozitate:

-o crema antirid Vita -Age In de la Bottega&Lunga Vita
-un sampon Spa Energy-hair revitalizing with sea water
-un ruj hidratant Teeez, cea mai frumoasa nuanta de rosu vazuta de mine vreodata -Rebellious Red
-crema pentru unghii si cuticule-Nail Strenghthener de la Barielle

MUST KNOW: in luna decembrie, Pick N Dazzle a lansat o noua promotie cu ocazia sarbatorilor: daca va abonati timp de 6 luni la serviciul PND, veti primi 3 cadouri diferite in prima, a treia si respectiv a sasea luna. Detalii gasiti AICI

Prin urmare, pretul cutiei scade daca achizitionezi pe o perioada mai lunga de timp.. Dupa ce ai ales pachetul dorit si perioada, poti plasa comanda, platind fie cu cardul, prin PayPal, fie cu ramburs, la primirea coletului. Transportul se face numai prin curier si este, repet, gratuit.  
La prima vedere, pare destul de scump,  insa achizitionand un pachet PND, fie pe o perioada de o luna, dar mai ales pe o perioada de 6 luni, valoarea totala a acestuia este mai mica cu pana la 40% fata de situatia in care ai cumpara fiecare produs in parte, direct de la brandurile respective (oricum, veti constata ca brandurile ce se afla sunt momentan pe site nici macar nu se gasesc in Romania, asa ca veti avea ocazia sa fiti, ca si mine, printre primele fete ce le vor testa.)

9 comentarii:

Camelia Andrasescu spunea...

Foarte interesante produse, cutiuta asta e tare tentanta!

Oana Antipa spunea...

Arata foarte bine produsele, mai ales ca au tinut cont si de profilul completat de tine. Acum sunt curioasa sa vad ce surprize ma asteapta in cutiuta mea, mai ales ca, spre rusinea mea, nu sunt familiarizata cu majoritatea brandurilor cu care colaboreaza Pick'N Dazzle momentan.
Deja sunt impresionata de cat de repede se misca si cu concursul. Ieri ai anuntat castigatoarele, azi am fost deja contactata de cineva care se ocupa de premiile de la concursuri si m primit si email care mi-a confirmat comanda in valoare de 0 lei. Deci....acum astept.
Anul asta cred ca o sa am parte de cel mai darnic Mos Nicolae. :)

adela sirghie spunea...

@Camelia: da, eu nu am avut alte cutii, nu m-a prins febra pana acum...

adela sirghie spunea...

@Oana Antipa: ar fi minunat sa ajunga de Mos Nicolae.
Nici eu nu cunosteam brandurile cu care colaboreaza PND, cred ca ei sunt cei care le-au adus pe piata din Romania. Interesant e de vazut si cum se vor dezvolta.

Loredana spunea...

Incepe sa ma intereseze tot mai mult aceste pachetele :)

Iorga Daniela Ionela spunea...

aceeasi cutie am primit si eu,ca premiu pe un blog,insa nuanta rujului difera,eu am tempting pink...sunt super incantata de produse.
sa folosesti cu drag cutiuta magica!

adela sirghie spunea...

da, este singura cutie care ma tenteaza in acest moment.

Unknown spunea...

Draga Adela ,
Ieri am primit pachetul cadou PickNDazzle si voiam sa impartasesc impresiile cu tine si cei care te citesc . So … Am fost contactata imediat de cei de la PnD. Am completat profilul beauty ,am primit confirmarea inregistarii comenzii ,am intrebat si am fost lamurita ca este vorba de 1 pachet / 1 luna /deci o data . A fost confirmata comanda ,a fost confirmata livrarea ,a fost confirmata expeditia ,a sosit pachetul ieri , 8 dec .Deci toate s-au intamplat rapid , asta ar fi un plus pentru PnD.
Sincer, nu aveam asteptari prea mari legat de continut .Recunosc ca pachetul arata bine pe dinafara ,colorat si dragut , ingrijit, asa cum ar trebui sa fie orice cadou ! L-am desfacut cu nerabdare si la interior am gasit 4 produse si 2 mostre . Hai sa va spun ce produse am primit : un ruj Teeze ,nuanta Anventurous Orange , superba, pana aici era okay …un gel de dus tonifiant –energizat Bottega , o crema de fata antirid Vita-Age In ,Bottega , o crema contur ochi SPA Energy (cu caviar ) . Well ,trebuie sa recunosc ,alegerile au fost facute bine , nu degeaba se completeaza profilul. Produsele arata foarte okay ,asta este tot ce pot spune deocamdata. Recunosc ca nu sunt familiarizata cu nici unul dintre aceste branduri ,dar le voi testa si voi reveni cu un feedback imediat dupa ce imi voi face o parere .
Multumesc pentru cadou ,Adela si PickNDazzle ! Sarbatori fericite !

Mihaela Mih spunea...

A ajuns si cutia mea premiu, Adela.
Avem in comun doar crema antirid Vita-Age. Samponul este unul potivit parului meu, demo-restucturant Linfa-Age, o crema contur pentru ochi de la Spa Energy si un fard mono de la Teeez. O sa pun pe Facebook o fotografie, fara sa-i tradez continutul. :)