marți, martie 31

My life. Lately.


Acum doua luni am adoptat o pisicuta mica, neagra, o orfelina amarata, adusa in Bucuresti fix dintr-un sat de langa Piatra Neamt, dupa multe peripetii. Avea, conform carnetului de sanatate, doua luni. Ii pun numele Zizi Javei, nume fain-fain, dintr-un film mai vechi cu Meryl Streep si Jack Nicholson. Ei bine, dupa nici doua luni de impartit viata dulce impreuna, matza asta, care e si mica de felul ei, intra in calduri. Exact. Facea, frate, un scandal de ajungeai sa iti fie frica sa nu apara vecinul la usa sa te intrebe daca o maltratezi. O duc in pas alergator la vet, ala zice ca e caz rar, matza de patru luni si nah deja e in calduri, sta numai cu funduletzul ridicat, asta e, o sterilizez. Isi revine miraculos din anestezie, zici ca e hopa-mitica, doctorul spune ca avea ovare de pisica matura, deci bine ca am rezolvat si nu s-a chinuit decat vreo doua zile cu dispozitia amoroasa precoce. Acum sa vedem ce surprize imi mai rezerva moldoveanca asta mica. Voi ati mai auzit asa ceva? Eu nu...
Acolo, la vet, ma intalnesc cu o fata creata cu parul lung simpatica foc, ne imprietenim pe loc, doar avem cel mai serios motiv din lume, suntem iubitoare de animale. Ea ma intreaba ce-i cu piticania mea neagra, ii spun, se mira, normal. Intreb si eu care-i treaba cu motanul ei cu ochi de chihlimbar. Zice ca l-au gasit in august anul trecut pe strada in Vama, cand avea vreo doua saptamani. L-au hranit, l-au rasfatat, nu s-au hotarat daca sa il ia sau sa nu il ia la Bucuresti, au zis ca se mai gandesc, deci intr-un final l-au lasat acolo. Duminica seara, in masina, in drum spre casa, s-au trezit ca numai despre el vorbeau. Noaptea, in patul conjugal, au inceput remuscarile sa ii chinuie si se perpeleau de dorul lui: ca ce face ala mic acolo, ca daca moare de foame, frica, inima rea, il calca masina, scl…asa ca luni, a doua zi de dimineata, cu graba mare, au sunat o cunostinta in Vama, care se intocrcea in aceeasi zi in capitala, sa il ia si pe motanel.
Ajung acasa si imi pica fisa…oare nu am citit eu povestea fetei din Vama? cand cauta pe FB pe cineva sa ii aduca motanul din Vama? Prea tarziu, am pierdut momentul sa intreb. Daca stiti povestea, aveti vreun fir, va rog nu ezitati sa imi lasati un comentariu, tipa creata e o dulceata, vreau musai sa o revad. Sa vedem daca iese ceva din povestea pe care am scris-o aici pe blog…


Apoi am mers pentru prima oara in viata la o lansare Avon-o noua gama de ingrijire a tenului, bazata pe complexul Active Seeds, un cocktail ce activeaza puterea semintelor de chia, rodie si strelitia, disponibila in cinci subgame: Hydratation, Balance, Radiance, Ageless,  si Ageless Advanced. Toate imbogatite cu vitamina E si provitamina B5, potrivite tenului (oricat de) sensibil…testate alergologic, fara parabeni, ftalati sau coloranti.
Lansarea a fost de vis si a avut loc in Nomad Bar, din Centrul vechi, un loc atat de frumos si luminos, incat mi-a taiat respiratia cand am intrat acolo.. E musai sa il vedeti si voi, te incarca de energie, sper sa fie in regula cu facturile fiscale, cred ca as suferi daca l-ar inchide Anaf.
De fapt, intreaga lansare a fost foarte frumoasa, printre cele mai reusite la care am participat vreodata, as fi in stare sa le cer un bis. Da, m-as mai duce inca o data la lansarea aceea. Sau chiar de doua ori:)
Am facut un aranjament floral, cred ca sunt priceputa, am furat cateva indicatii de la specialistii florali care se tot invarteau in jurul nostru sa ne ajute, ce parere aveti?




In luna lui Martisor mi-au mai placut: Green Tea din colectia Un Matin Au Jardin de la Yves Rochersi balsamul de buze Framboise (pe care le-am primit de Ziua Femeii)


15 comentarii:

Adina Aruştei spunea...

hehe, dragalasa de ea! cred ca e cel mai bine ca pisi a fost sterilizata. :)

Camelia Andrasescu spunea...

Adela, ce povesti ai tu intotdeauna! Imi place aranjamentul facut de tine, e minunat! Te pup, cu drag!

Claudia's Choice spunea...

Bafta multa in a-ti gasi companioana creata si cu motanelul cu ochi frumosi. La Avon pare ca a fost super, luna aceasta imi comand si eu o crema din gama asta noua, ca m-a apucat curiozitatea :)

adela sirghie spunea...

@Adina: da, oricum trebuia sterilizata, deci nu avea rost sa aman momentul, mai ales ca propunerea a venit din partea vet-ului.

adela sirghie spunea...

@Camelia: da, cred ca voi scrie mai multe povesti pe blog de acum incolo...

adela sirghie spunea...

@Claudia: da, as fi tare bucuroasa daca as regasi-o pe fata aceea.
Nu as putea sa iti spun cum sunt cremele, nu le-am testat, textura a fost placuta pe mana, dar conceptul lansarii a fost absolut mi-nu-nat. Rareori ma simt asa de bine la lansari.

Beautybysunshinecom spunea...

Saraca de tine. :) Si eu am primit abia ieri setul de la Yves Rocher si-mi place enorm, te pup!

Anonim spunea...

Sa-ti traiasca domnisoara! Pedra

Butterfly spunea...

Ce socializare faci tu la vet...:)) De fapt nu stii niciodata cand intalnesti oameni minunati...Frumoasa lansare si frumos aranjamentul ;)

Delia spunea...

In prima poza ai un aer foarte Audry Hepburn-esc asa ^_^

adela sirghie spunea...

@by sunshine: matzele mici vin la pachet cu niste mici surprize, trebuie sa fii pregatita sa le tii piept:)

adela sirghie spunea...

@Pedra: ooo si ce domnisoara zbanghie mai am:) Multumesc!

adela sirghie spunea...

@Butterfly: da, am experimentat lucruri noi...toata lumea se uita sa vada ce animall asi ce probleme poarta cel de langa...m-am conformat:)

adela sirghie spunea...

@Delia: ochelarii sunt de vina:) Multumesc!

Rokolla spunea...

Esti tare dragalasa! Imi place cocul tau

www.rokolla.blogspot.ro