sâmbătă, iunie 20

by terry Preciosity Ombre Regard

By Terry a creat pentru aceasta vara 4 cutiute pretioase, de genul celor pentru bijuterii, in care a combinat trio-uri de fard de pleoape, cu extracte de safire pentru o privire intensa, luminoasa si cu pigmenti minerali cu extracte de perle. Culorile poarta si nume potrivite, Dazzling Saphire, Lame Emerald, Incandescent Diamond si Sparkling Amethyst. Pretul unei cutiute este 282 ron.

2 comentarii:

SoSheSays spunea...

De la By Terry am incercat pe mana un liner cred ca era ceva gen Star Eye liner si mi s-a parut fenomenal nu se mai lua de pe mana deloc era negru intens...bineinteles am vazut si pretul dupa si era cam mult pentru buzunarul meu din acea perioada. :D tu vad ca folosesti numai produse high end. cand o sa ma angajez o sa dau si eu iama in sephora :D de abia astept

adela sirghie spunea...

da, by terry sunt considerate de nisa si sunt mai scumpe decat dior!
nu folosesc numai produse high end, merg pe principiul putin si de foarte buna calitate.
ma documentez foarte bine inainte de a cumpara orice
daca nu sunt sigura sau hotarata, nu cumpar, orice mi-ar spune vanzatoarea
daca incearca cineva sa imi bage ceva pe gat, ii intorc spatele si plec
ultima data am facut faza asta intr-un magazin din Austria, cand am cerut explicatii despre un fond de ten Chanel unui vanzator obraznic care nu stia daca produsul are si agent matifiant. nu ma putea multumi un raspuns de genul "probably not"
apreciez mult forum-urile si blogurile de beauty
pentru ca nu trebuie sa scrie numai de bine, ca revistele printate. acolo toate sunt bune si frumoase, toate sunt hot, nimeni nu are nici macar o urma de indoiala, lucru care le scade din credibilitate.
dar produsele de la by terry mi s-au lipit de suflet, insa daca balsamul lor de roze e cam lipicios, nu vad de ce sa nu pot scrie asta!