miercuri, iunie 10

produsul organic al anului 2009


Titlul de produsul organic al anului 2009 pentru ingrijire corporala, decernat de Soil Association, este detinut de exfoliantul de cocos Coconut Candy Scrub, din gama Essential Care, adus in Romania de Rangali Organic Shop. Contine cristale de trestie de zahar bogate in glicogen, un compus organic ce intinereste pielea terna si obosita, amestecate cu ulei virgin de nuca de cocos si unt de cacao, ingrediente ce lasa pielea fina ca matasea si foarte hidratante. Este un produs bland cu pielea, miroase delicios, dupa cum sugereaza si numele sau, iar cutia de 200 gr costa 140 Ron.

2 comentarii:

Lili spunea...

Buna Adela,
Am primit un unt de cocos virgin organic, dar sincer, habar n-am cum sa-l folosesc. Adica in afara de lotiune pentru corp nu stiu cum as putea sa-l mai folosesc. PE internet am gasit despre ulei de cocos, dar despre unt nu prea. O fi o greseala daca il folosesc in jurul ochilor? Am inteles ca si pentru par ar fi bun, insa stii cumva cum trebuie sa-l folosesc mai exact? Sa ai o zi frumoasa!

adela sirghie spunea...

Lili, este bun pentru pielea uscata in general. Pentru fata, ca si crema, pentru corp, cuticule, buze, par (ca masca, il poti lasa cateva ore, apoi speli bine, sau numai pentru varfuri, leave-in).
Pentru ochi-nu stiu ce sa te sfatuiesc. Poti incerca, daca nu ai o zona prea sensibila.