marți, mai 15

Ca si cum Marie Antoinette s-ar duce la plaja

La Versailles, unde altundeva?
Chanel Resort 2012/13 AICI


Backstage:

Carl le-a spus, cu copy paste, evident -Let them eat cake:)


Vedeta prezentarii nu a mai fost, ca in alti ani, vreo nuanta sofisticata de lac de unghii, ci o alunita cu celebrul dublu c(vezi imaginile de mai sus). Unghiile manechinelor au fost incolore, deci iubitoarele de lacuri pot lua o mica pauza de la cumparaturi:)

3 comentarii:

Iulia de la Ivatherm spunea...

Pfiu, ce urât!!..adică, atât de urât cât poate fi Chanel. E totuși Chanel...fără capetele manechinelor baroc și fără teniși, pacă ar mai fi fost câte ceva de admirat. Oricum, din nou moda pare a fi într-o mare criză de inspirație...de când am văzut cum au luat cu asalt (nu Chanel, dar niște "zare") modelele înflorate de anul acesta, asortate cu dantelă și pantofi cu aplicații metalice, m-am gândit că e anul în care toată lumea de pe podiumurile de prezentare concurează pentru titlul de "cele mai urâte haine ale anului"....șalvarii înflorați- niște orori...bine că nu sunt vreo fashionistă, că aveam mari probleme de ajustare la trendul ăsta. Așa, pot să-l ignor. Pare că totu-i permis, atâta timp cât nu există nicio regulă de armonizare și obții ceva cât mai urât.

Lavender Thoughts spunea...

Eu sper sa nu inspire pe nimeni,per ansamblu,tendintele Chanel.Desi,sunt aproape sigura ca cei doi ``c`` o sa fie tot mai la vedere in tot felul de outfituri kitchoase.God helps us not to!

Gavriloi Adina spunea...

Imi place rochita din a treia poza...In ceea ce priveste manechinele,no comment!