miercuri, martie 26

AMWAY SATINIQUE ENERJUVE COLOR REPAIR


In seria de produse fantastice pe care le-am descoperit in aceasta primavara(au fost lansate la finalul lui februarie), se afla si Satinique Enerjuve de la Amway. Nu stiu cum este formula clasica de la Satinique, deci nu pot compara, dar cea noua m-a impresionat de la prima folosire.
Samponul este cremos, dens, miroase a parfum scump. Stiu ca majoritatea sampoanelor au un miros placut, este si normal sa fie asa, dar au esente standard, clasice. Nu imi amintesc sa fi auzit vreodata ca pentru o noua gama de sampoane sa se creeze un parfum-semnatura. Ca un sampon/balsam.masca de par sa incorporeze un parfum scump, de nisa. Nu m-ar deranja deloc sa am o sticluta Satinique pe masuta de toaleta.
Gamei pe care o folosesc eu, Color Repair ii corespunde Refreshing Fragrance: cu note de top de bergamotă, măr verde şi zmeură, la care se adaugă frezie, zambilă, magnolie şi lăcrămioare, desăvârşit cu arome de piersică, trandafir de Damasc, ceai şi mosc, combinaţie florală perfecta pentru primavara.

Samponul este bland, curata fara sa agreseze, face exact ce astepti sa faca un sampon din gama luxury. Lasa parul matasos, dar fara a-l molesi, dimpotriva, ai impresia ca reuseste sa te faca sa il simti mai des. Fiind vorba de sampon si balsam pentru parul vopsit, pot spune ca ca da, parul ramane mai stralucitor decat tot ce am incercat eu pana acum. Masca netezeste varfurile, descalceste chiar si nodurile, fara sa incarce parul.

sampon 280 ml-61 lei
balsam 280ml-65 lei
masca revitalizanta 240 ml-105 lei

Preferatul meu este samponul, pentru ca imi face parul sa se aranjeze frumos si elegant fara sa folosesc produse de styling, il lasa stralucitor, iar parfumul staruie pana a doua zi fara sa fie deranjant, greoi si obositor. Chiar am ajuns sa imi miros suvitele de par:)

7 comentarii:

Katyna spunea...

Exact la asta m-am gandit si eu cand am simtit pentru prima data aroma mastii de par, "wow, miroase atat de diferit fata de alte masti!" Ceva intre produs profesional de salon si parfum scump.
Azi am folosit-o prima oara si chiar m-a impresionat. Poate suna ciudat, dar de abia astept urmatoarea spalare. :D
Cred ca o sa cumpar si samponul daca spui ca ti-a placut.

adela sirghie spunea...

Da, samponul e preferatul meu.

Alexandra G. spunea...

te-ai vopsit?

adela sirghie spunea...

Nu, inca nu m-am vopsit. Dra nu ma dau in laturi cand e vorba de sampon pentru par vopsit, caci lasa parul foarte stralucitor, chiar daca ai inca nuanta naturala.

Kyanna spunea...

Suna extrem de tentant dar unde sa gasesc?

adela sirghie spunea...

@Kyanna: pe site-ul amway le gasesti la New Satinique

Hapi spunea...

N-am mai folosit demult Amway dar nu-mi amintesc critici la adresa produselor.
As fi curioasa cum e samponul.
Din pacate (acum zic asa din pacate dar poate ca totusi o fi bun) mi-am achizitionat Vichy dercos , 2 bucati si nu sunt foarte incantata. Adica ,in cazul meu poa sa fie bun (dar asta deocamdata face matreaza desi exact de asta "ne ferim" poate dupa 2-3 spalari revine la sentimente mai bune) poa sa fie bun dar sa lase si parul mirosind a ceva....magic. Imi place mirosul de nuca de cocos, cafea, etc dar pe astea le gasesc rar in sampoane si de fapt as cauta ceva bio prin plafare. Fac putina spuma dar ultimul folosit , nu mai tin minte nu era o firma de renume dar era produs aici, destul de scump si bio, cu foarte putine ingrediente. Mirosea foarte placut, a primavara