miercuri, ianuarie 14

MY LIFE, LATELY...

Daca imi urmariti contul de Instagram (adelasirghie), stiti deja ca am pus zilnic poze acolo, iar daca nu, aveti mai jos cateva imagini din vacanta mea spaniola. Prima fotografie este lumanarea plina de stele, cu miros de mar si scortisoara, pe care am aprins-o imediat ce am ajuns in Spania, pe 24 decembrie, ca sa imi parfumeze sarbatorile. M-am indragostit de mirosul ei, asa ca a fost leit-motivul intregului sejur. 


Toate zilele au fost senine, pline de soare si lumina aceea speciala pe care eu cred ca nu o gasesti decat in Peninsula iberica.
Oraşul Barcelona este primul şi singurul oraş din lume care a primit, în 1999, Royal Gold Medal pentru Arhitectură acordată de Royal Institute of British Architects (Institutul Regal al Arhitecţilor Britanici), în numele monarhiei britanice. Titlul se acordă, încă din 1848, persoanelor sau grupurilor cu o deosebită contribuţie la arhitectura internaţională.


Din gradina mea mediteraneana:

Cand zorile se varsa:





Gradinaresc cu spor:



Mici vizitatori zilnici:



 Rosu si verde, culorile Craciunului, nu?



New& very tasty discovery: dragon's fruit:



Vechea agenda Vogue 2014 (stanga) vs noua agenda Vogue 2015(dreapta):


Doar am incercat:) Apa era… cum sa zic eu… da, da, uda, va asigur:)

Soarele rasare, soarele apune:



8 comentarii:

Camelia Andrasescu spunea...

Ma faci sa imi doresc tot mai mult sa fiu acolo, era de mult pe lista dar uite ca nu se mai intampla...chiar sper sa fie anul acesta! Zile minunate iti doresc in continuare pentru ca totul pare rupt dintr-un colt de rai. Nu ai pus poza cu ulcioarele! Te pup cu drag, Adela!

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Ti-am urmarit pozele pe instagram cu mare drag si m-ai facut sa imi doresc sa ajung si eu cat mai repede pe acolo. :)
Pup!

adela sirghie spunea...

Nu am reusit sa pun toate pozele, asa este. Am uitat incarcatorul de telefon in Spania si pana nu cumpar altul, nu am acces decat la cele care sunt salvate si pe desktop.

adela sirghie spunea...

@Dara: eu nu ma mai satur de Spania...

Lory's Blog spunea...

Ce frumos! :)
Dar ce e fructul ala? Seamana cu kiwi, doar ca e rosu:D

Felicia spunea...

La multi ani,Adela!Un an plin de soare sa ai!Si eu tot in Spania am fost pentru prima data de revelion la Madrid,un Madrid extrem de aglomerat muuuult mai aglomerat decat il stiu eu in restul anului si chiar mai aglomerat decat o Barcelona de revelion(in 2013)
Multumesc de pont ,am luat HR din duty free Madrid.

adela sirghie spunea...

@Felicia: la multi ani din toata inima si tie. Ce ai luat de la HR?

adela sirghie spunea...

@Lory: se numeste dragon's fruit si da, seamana cu un kiwi dupa ce il decojesti. Este ciclam cu puncte negre, dulce, apos. Nu este deloc acrisor cum e kiwi.